עבור לתוכן

הגיע הזמן שזווית ההסתכלות על הגאדג'טים בישראל תשתנה

Featured Replies

פורסם

אני מתנצל אם הדבר עובר על חוקי הפורום, אך אין זה אתר מתחרה, הוא בכלל לא קשור לחומרה, כך שאני מתנצל מראש אם תהיה זו בעיה .

בזמן האחרון , שמנו לב כי יש מחסור בידע בנושא הגאדג'טים בארץ . שמנו לב כי יש אנשים שלא מודעיםבכלל לדבר אשר נקרא PDA, והנגן היחידי שהם מכירים זה Ipod. ולכן , החלטנוכי ברצוננו לשנות זאת , החלטנו לפתוח אתר בו תעלנה יום ביומו ידיעות בנושאותביא לכם את עולם הגאדג'טים אליכם הביתה .

למרותשאתרי חומרה רבים מנסים להשלים את החסר ומשתדלים לכתוב כמה שיותר ידיעותבנושא, עדיין יש הרגשה שחסרה בארץ קהילת גאדג'טים . האתר, קם עם הצבת מטרה- לגרום לקהילת הגאדג'טים בארץ לגדול . יש לציין, אין אנו מתיימריםלהתחרות עם אתרי חומרה גדולים אחרים בארץ, וזאת משום שאנו לא מתמקדיםבעולם החומרה, אלא בעולם הגאדג'טים. למרות זאת, עדיין תופיענה ידיעותבנושא החומרה באתר, אולם לא כמו ידיעות הגאדג'טים, אך נשתדל גם להעלותידיעות בנושא זה .

שלכם ,

צוות אתר TGP .

www.tgp-il.net

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל הכבוד, תמיד טוב לראות אתרים נוספים בתחום הזה...

פורסם

תודה על העידכון, בהחלט חלק מעניין.

פורסם

קצת יותר ביקורות ישנו את פני האתר !!

תודה על הידיעה הזו

פורסם

בהצלחה

פורסם

אני מניח שזה אתר חדש לגמרי, כל האשכולות רקים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שזה אתר חדש לגמרי, כל האשכולות רקים לגמרי.

כמובן שהוא חדש, הוא נפתח רשמית רק הערב.

פורסם

כל הכבוד :yelclap:

הרבה בהצלחה! :xyxthumbs:

כן יירבו.

פורסם

תמיד טוב שיש מי שיוזם ומוכן להשקיע ;)

הרבה הצלחה

פורסם

ראיתי שיש שם הרבה חדשות על כל מני דברים שכרגע נמצאים רק בטיוואן/קוריאה וכל מני סוגים אזוטרים של נגנים שבחיים לא יגיעו לשוק הישראלי ו/או אמריקאי.. אולי לא צריך לכתוב על כל דבר..

פורסם

אבל בכל זאת זה מעניין אחרים (כמוני)

פורסם

ראיתי שיש שם הרבה חדשות על כל מני דברים שכרגע נמצאים רק בטיוואן/קוריאה וכל מני סוגים אזוטרים של נגנים שבחיים לא יגיעו לשוק הישראלי ו/או אמריקאי.. אולי לא צריך לכתוב על כל דבר..

מסכים.

פורסם

בהצלחה לכם אך אתם תהיו בשבילי רק כינור שני

הזון זה הכנור הראשי הראשון הטוב ביותר בישראל לדעתי

פורסם

כל הכבוד ! :yelclap:

בתור חובב גאדג'טים מגיל קטן עוד לפני שידעתי בכלל מזה גאדג'ט אני מאוד שמח שקם אתר כזה ובהחלט הכנס אליו לעיתים קרובות

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לרוב, כל גאדג'ט מתחיל את דרכו בטאיוואן, אין לדעת איזה מהם יגיע ארצה ואיזה לא .

בנוסף לזאת , רוב הזמן גם לא קונים גאדג'טים בארץ, כך שלרוב קהילת הגאדג'טים לא ממש אכפת אם זה יהיה בארה"ב או בישראל .

בסופו של דבר, כמעט על כל מה שכתבנו באתר, יגיע. השאלה היא מתי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים