עבור לתוכן

נגנב המחשב צריך עזרה קלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לרוע המזל פרצו היום לדירה של אח שלי וגנבו לו את המחשב החדש שלו.

המחשב הוזמן על פי מרכב שאח שלי בחר בעזרתכם ושהוא מאד מרוצה ממנו

AMD Athlon 64 3000 (939-pin)

Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939

ADATA 1024MB PC 3200 DDR 400

WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM

Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III

NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk

Floppy Drive 1.44

הדבר היחיד שאח שלי ממש ממש מעוניין לשפר  הוא לשים כרטים אם בעל יציאה קדמית (באזור הקדמי של המארז ולא האחורי) לשמע...

אם אפשר להציע לי משהו בעל אותן יכולות באותו מחיר אני אשמח מאד  אודה לכם אם תענו במהרה הוא מעוניין להזמין את המחשב כבר מחר

פורסם

יציאת אודיו קדמית זה עניין של המארז

פשוט לקחת מארז שיש בו את האפשרות

פורסם
  • מחבר

אז אם זה ככה אתה יכול לתת לי בבקשה מארזים שיש להם את האופציה הזו?

פורסם

יציאת אודיו קדמית זה עניין של המארז

פשוט לקחת מארז שיש בו את האפשרות

שקר וכזב !!

אין הדבר תלוי אך ורק במארז ניתן להוסיף זאת כתוספת ע"י כך שקונים את הרכיב ומכניסים אותו לנקודה שבא שמים כונני תקליטורים

הנה דוגמא לאחד.

פורסם

שקר וכזב !!

אין הדבר תלוי אך ורק במארז ניתן להוסיף זאת כתוספת ע"י כך שקונים את הרכיב ומכניסים אותו לנקודה שבא שמים כונני תקליטורים

הנה דוגמא לאחד.

:kopfpatsch: זה בכלל פאנל חיצוני שנקרא Cool-Panel

אם בא לך להשקיע עוד 250 ש"ח חוץ מהמערכת אז בבקשה

אבל ברוב המארזים החדשים יש Audio-Out ליד ה Front USB

אז נא לא לדבר שטויות

פורסם

איזה שטויות !?! אתה תיארת את זה כדבר שתלוי אך ורק במארז (דבר שהוא לא נכון), אז נכון צריך להוסיף כסף אבל תן לו להחליט :screwy:

פורסם

For Fucks Sake אתה מתווכח איתי?

אם לא במארז אז במה זה תלוי? באחותו הצולעת של הספק כוח?

כמו מה זה נראה לך?

1010.jpg

פורסם

הבחור כאן צודק ברוב המארזים החדשים יש כניסה בחלק הקדמי להאודיו בדוק את זה שוב אני אומר 90 אחוז מהמרזים החדשים יש להם את זה

פורסם

אני אף פעם לא אמרתי שאין את זה במארזים אמרתי סה"כ שיש אופצייה גם לשים פאנל ומכאן התחיל הוויכוח.....

אני בסה"כ אמרתי שזה יכול להיות גם על המארז וגם כפנאל

הנה דוגמא לפנאל:

CMULTIFP2-1b.jpg

עוד פעם אני חוזר ואומר... זו החלטה שלו אנחנו פה כדי לתת לו את האפשרויות כדי לבחור.... :screwy:

פורסם
שקר וכזב !!

הנה דוגמא לאחד.

שקר וכזב זה אומר שמה שאני אמרתי לא נכון בכלל

אז שינית את דעתך? אלא אם כן אתה לא שולט בשפה העברית?

ובלי קשר לשליטה שלך בשפה העברית למה להוסיף עוד 250 ש"ח כשיש את זה בכל מארז לא ג'נרי היום?!

פורסם

הפנל הזה עולה יותר מ 250 ובפנל הזה יש דברים מיותרים שהוא בכלל לא צריך לא נתתה לו פיטרון ביכלל עם הפנל הזה תחשוב קצת בן אדם

פורסם

הפנל הזהעולה יותר מ 250 שקל ויש בודברים מאוד מיותרים אתה לא נותן שום פיטרון לבן אדם במיוחד שהוא ביקש משו ללא הוספת הרבה כסף תחשוב קצת

[glow=red,2,300]סליחה על ההקפצות זה קרה לי בטעות מבקש סליחה[/glow]

פורסם

עוד פעם...... שהוא ייבחר..... לא אתם... הוא !!! הוא עושה את השיקולים שלו הוא לא ילד.

דבר שני אם הייתה קורא את השורה השנייה בתגובה הראשונה שלי הייתה רואה שרשמתי שאין הדבר תלוי רק במארז והשורה הראשונה הייתה רק פתיחה...

פורסם

"שקר וכזב" כלומר התכוונת שכל מה שכתבתי הוא לא נכון ביסודו מוטעה ומטעה

ומה זה עוזר לו לקנות פאנל שעולה 259 ש"ח אצל דובוני אכפת לי כשיש לו את אותה האופציה במארז שהוא קונה?

פורסם

חחח בואנה חבר'ה מה אתם עד כדי כך משועממים?! כולה שאל, לדעתי הוא כבר הבין שזה עניין של מארז וזהו מה אתם רבים על שטויות ?!

תגיד למוכר שיביא לך מארז עם יציאות מקדימה ונגמר הסיפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים