עבור לתוכן

Creative's Zen Micro - 5 Gb, חוות דעת מרוכשים וגם מכאלה שניסו אותו לעומק, בבקשה.

Featured Replies

פורסם

feature_connectivity.jpg

נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל...

מה דעתכם?...

פורסם

למה לא לחפש ? אנשים שקנו כתבו ביקורות עליו פה בפורום...

יש גם גרסאת 6GB דרך אגב..

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

הערך שהזנתי לחיפוש ה XEN (אחחח... ההשלכות של Unreal Tournament) :nixweiss:

תודה רבה.

נ.ב, גירסת ה 6 ג'יגה לא קורצת לי, אני מעדיף את זה עגול וזול. :cool2:

חמישה ג'יגה בהחלט מספיקים.

פורסם

תמיד תלך על מה שאתה רוצה, ושלא ישנו את דעתך כי אחרת לא תאהב ת'מכשיר שקנית :smile1:

פורסם

איך הוא ביחס לריו 5GB?

המחיר של הריו הוא גם 1400.

פורסם

הוא תותח ושיקי כזה ויותר יפה מהמיני המכוער

פורסם

איך הוא ביחס לריו 5GB?

המחיר של הריו הוא גם 1400.

את הריו ניתן להשיג ב 1200 ש"ח.

חוץ מזה, יש את עניין העיצוב שזה עניין של טעם... חוץ מזה, למכשיר הזה יש אפשרות של רדיו פנימי. לעומת זאת ב RIO אפשר לעבוד באופן מלא כ DISK ON KEY של 5GB, בלי תוכנה לניהול שירים (הוא מזהה אותם לבד), בניגוד לפה שכן צריך תוכנה, וצריך לפצל את הדיסק ל2 מחיצות אם רוצים להשתמש בו כ DISK ON KEY. וגם ל RIO יש זמן בטרייה יותר טוב.

פורסם

את הקריאטיב ניתן להשיג ב1450 שקל בחנות מסוימת. הבנתי שבאמצעות עידכון firmware גם לא צריך דרייברים על הזן, תקן אותי אם אני טועה.

אתה מוכן לפרט עוד על העניין של המחיצות? אני יודע מה זה מחיצות והכל, אך מה העניין איתן בזן.. תודה רבה

פורסם

אפשר להגיד שם חנות למטרת השוואת מחירים...

לגבי ה FIRMWARE החדש, להבנתי, כדי שלא תצטרך DRIVERS על מחשבים אחרים, אתה צריך לפצל את הדיסק לשתי מחיצות, האחת למוזיקה (שהנגן רואה רק אותה בשביל לנגן מוזיקה, וכן צריך תוכנה בשביל זה), והמחיצה השניה ל DATA (שזאת מחיצה שלכל מחשב שאין DRIVERS יראו כ USB ON KEY).

פורסם

אפשר להגיד שם חנות למטרת השוואת מחירים...

אה אוקיי, זה מcomp-il לא רציתי להגיד בגלל שחשבתי שזה יתפש כפרסום..

לגבי המחיצות, הבנתי.. קראתי קצת בtoms' גם כדי לאשר.. קצת באסה אבל לא נורא כל כך בעיקרון. אפשר לחלק מחדש במילא, אני מניח.

אני גם הולך לקנות זן מיקרו, תודה שהארת את עיני בנוגע להיותו mass storage device.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה תוכל לתת חוות דעת מעמיקה וניסיונית על הזן?!

אני גם רוצה לקנות, ואני מאד אשמח לחוות דעת ממך...

פורסם

ה-h10 עולה 1530 ש"ח...כמעט כמו הזן והרבה יותר טוב...

כנס ל-www.tgp-il.net

שם יביאו לך עזרה מעולה גם... בקרוב תעלה שם הביקורת על ה-H10(סוף סוף)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים