פורסם 2005 באפריל 2620 שנים הינה המתכון שלי: קורנפלקס במבה 1X חלב 1X צלחת 1X כפית 1X שמים הכול בצלחת ואוכלים [חוץ מהכפית שאיתה אתה אוכל]! יאמי יאמי אז זה אתה שקונה את זה? תלמה/אסם ביקשו את מס' הטלפון שלך כדי להודות לך (הלקוח היחיד שלהם) באופן אישי.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים המתכון שלי :30-40 ש"ח מיותרים.רעב לבשר.1 סניף מקדונלדס בקירבת מקום.1 קופאי/קופאית (רצוי אחד/ת שמחייך/ת).1 ארוחת מקנאגטס (כשרים לפסח, יענו) של 9 נגיסים.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים המתכון שלי : 30-40 ש"ח מיותרים. רעב לבשר. 1 סניף מקדונלדס בקירבת מקום. 1 קופאי/קופאית (רצוי אחד/ת שמחייך/ת). 1 ארוחת מקנאגטס (כשרים לפסח, יענו) של 9 נגיסים. נשמע הצעה מעולה למדי ..
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מי צריך את אמא... תעבוד, תחסוך, לך למקדונלדס ותבלוס. עוד מעט תגיד לי שהיא מאלצת אותך לשמור. (The drama!)
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים לפני שתי דקות גמרתי ארוחת נגטס כשרה לפסח ואני מרגיש עכשיו צורך להקיא... (כמובן קיא כשר לפסח) זה היה הדבר הכייייייייי מגעיל שאכלתי איי פעם במקדונלדס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :alcoholic:
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מה אתה מדבר... נאגטס עם קמח מצה בשילוב מחוזק של רוטב ברביקיו וחמוצה מתוקה - ללללללליגגגגגעעעעעעעעעעעעעע.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מכיוון שאני לא שף, אני יודע שאים לוקחים שני ביצים שוברים אותם שמים אותם בכוס, מערבבים שמים במחוות ויצא חביתה. ;D
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מכיוון שאני לא שף, אני יודע שאים לוקחים שני ביצים שוברים אותם שמים אותם בכוס, מערבבים שמים במחוות ויצא חביתה. ;D לא רק שאתה לא שף, גם מורה ללשון לא תהיה חחחח (בצחוק אתה יודע... )
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים גם אני אכלתי משהו דומה, רק בלי התירס והגבינה צהובה, אלא עם תפוח אדמה, ביצה ובצל. טעים.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים גם אני אכלתי משהו דומה רק עם גבינה בצק זייתים ובצל אני חושב שזה היה בדומינוס
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים כי זה נשמע ממש קצת, לא משהו שיספק אותי (אז בטח שלא 3 או 4 אנשים.. אלא אם התכוונת שלושת-רבעי בן אדם ) ROCKFORD אתה פרצת לחשבון של ECONDER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.