עבור לתוכן

שחזור מידע אחרי quick format

Featured Replies

פורסם

כתוצאה מטעות אנוש מביכה (לקח לחיים: לעולם לא לפרמט כוננים כששרויים במצבים של עייפות קיצונית) - פירמטתי את הפרטישן הלא נכון. (ב quick format).

ניסיתי לשחזר עם Ontrack EasyRecovery 6 אבל זה לא מצא שום קבצים בכל אחת מאפשרויות השחזור שניסיתי (למעשה, זה מצא 11 קבצים כולם מ windows/temp), עם זאת כשניסיתי לשחזר במצב של שחזור ללא מידע על מערכת הקבצים, הוא מצא לי את כל הקבצים - הבעיה - שהם איבדו את השמות שלהם ואת המיקומים שלהם - בלאגן.

1) האם עשיתי משהו לא נכון? איך אני משחזר כמו שצריך בעזרת EasyRecovery 6?

2) האם יש תוכנות אחרות שיכולות לשחזר את זה? איך אני עובד איתן?

כמו כן, אשמח לשמוע עוד טיפים ועצות אם יש.

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

חיפשת ב-GOOGLE תוכנות לשיחזור?

פורסם

הקוויק פורמט לא באמת מוחק את הכונן או מה ?

אני לא מבין את ההבדל בינם בכלל, תוכל לפרט ?

פורסם

נסה בעזרת תוכנות בשם R-Studio או GetDataBack.

עקרונית, מה ש-quick format עושה זה לא מוחק את הקבצים, אלא מוחק את ה-FAT - הטבלה שאומרת איפה נמצאים הקבצים. אז המידע עדיין שם, אבל בגלל ש-windows או כל מערכת הפעלה אחרת קוראות מה-FAT, הן לא רואות שיש שם משהו. ל-NTFS זה אותו עקרון, רק ששם הטבלה נקראת MFT, והיא קיימת בצורה כזאת שיותר קל לשחזר אותה.

בהצלחה!

פורסם

נסה בעזרת תוכנות בשם R-Studio או GetDataBack.

עקרונית, מה ש-quick format עושה זה לא מוחק את הקבצים, אלא מוחק את ה-FAT - הטבלה שאומרת איפה נמצאים הקבצים. אז המידע עדיין שם, אבל בגלל ש-windows או כל מערכת הפעלה אחרת קוראות מה-FAT, הן לא רואות שיש שם משהו. ל-NTFS זה אותו עקרון, רק ששם הטבלה נקראת MFT, והיא קיימת בצורה כזאת שיותר קל לשחזר אותה.

בהצלחה!

כך גם בפורמט רגיל, דרך אגב, רק שהוא מתקן גם שגיאות...

פורסם

כך גם בפורמט רגיל, דרך אגב, רק שהוא מתקן גם שגיאות...

בפורמט רגיל הוא עובר על הסקטורים ומסמן את הפגומים, כדי שלא יכתבו עליהם.. הוא לא מתקן שגיאות..

פורסם

בפורמט רגיל הוא עובר על הסקטורים ומסמן את הפגומים, כדי שלא יכתבו עליהם.. הוא לא מתקן שגיאות..

צודק. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים