פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אתה יכול לעשות תיקיות , והוא מסדר לך את השירים לפי סדר הABC .זה גם מאוד נוח כי הדפדוף מהיר.לי יש 150 שירים בתיקייה ותוך 5-7 שניות אני מוצא את השיר שאני רוצה .תגידו להוריד את הFirmWare מהאתר של סאנדיסק?מה זה עושה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר אתה יכול לעשות תיקיות , והוא מסדר לך את השירים לפי סדר הABC .זה גם מאוד נוח כי הדפדוף מהיר.לי יש 150 שירים בתיקייה ותוך 5-7 שניות אני מוצא את השיר שאני רוצה .תגידו להוריד את הFirmWare מהאתר של סאנדיסק?מה זה עושהזה נוח מאוד! אני אמרתי שזה לא נוח? ואני גם עם אותה שאלה שלך... מה חדש ב-FirmWare הזה שאין שאין בנגן עכשיו?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר אז האם יש או אין אפשרות ל-PLAYLIST (ולא לפי ה-ABC)?יכול להיות שאם הדיסק שמגיע שיש בו תתכונה MusicMach אפשר לעשות PlayList ... לא התקנתי, אין לי צורך כי הנגן הוא Drag-And-Drop.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אז האם יש או אין אפשרות ל-PLAYLIST (ולא לפי ה-ABC)?אי אפשר : (ציטוט)Creating PlaylistsPlaylists are not supported on the DAP. You can use multiple folders to organize your music.http://www.sandisk.com/retail/dap-manual-pm.asp
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר בבקשה תעזרו לי ! מה העדכון האחרון של ה-FirmWare נותן שאין לי כרגע בנגן? והאם יש אפשרות שזה ידפוק תנגן?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים בבקשה תעזרו לי ! מה העדכון האחרון של ה-FirmWare נותן שאין לי כרגע בנגן? והאם יש אפשרות שזה ידפוק תנגן?כנ"ל
פורסם 2005 במאי 1220 שנים קניתי את הגירסא של ה1GB ורציתי לפסם ביקורת מקיפה אבל אין לי זמן לזה ה FIRMWARE החדש תיקן כמה באגים שוליים ביותר שממש קשה לאתר אין שינוי בכלל.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים לכל מי שיש תאוזניות האלה איך הם?????כי לי יש אוזניות אחרות(שעלו לי אולי 40 שקל) של חברת aiwa ושומעים בהם הרבההההה יותר טוווב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.