עבור לתוכן

שיפור ביצועים במערכת בין חצי גיגה לגיגה

Featured Replies

פורסם

תריץ איזה בנצ'מארק לפני ואחרי השדרוג. אם יהיה הבדל של יותר מ-5% זה *מאוד* יפתיע אותי.

פורסם

בעקרון הוא (ליאו מנהיג הצבים) צודק, אם אתה לא מרגיש לחץ על המחשב שלך והוא עובד חלק באמת אין צורך להוסיף עוד 512MB כי אם זה עובד חלק זה לא יעבוד יותר חלק אבל מצד שני בהתחשבות למחיר הנמוך של הזכרון היום ואם יש לך את הכסף אז אפשר להוסיף וכך המחשב ימשיך לעבוד חלק גם עם תעמיס אותו יותר (מחשקים יותר כבדים , כמה תוכנות הורדות ברקע + גלישה + WINAMP .... סתם לדוגמא)

אנחנו מדברים כאן על זיכרון DDR, לא על זיכרון SDRAM ככה שה512 אמורים להתמודד גם עם זה ללא כל בעייה.

יכול להיות שאתה צודק, ובגלל המחיר הנמוך לא יקרה כלום אם הוא יקנה, מצד שני אם יהיה צורך תמיד יהיה ניתן לקנות עוד סטיק.

להערכתי, כרגע אין שום צורך.

פורסם

תריץ איזה בנצ'מארק לפני ואחרי השדרוג. אם יהיה הבדל של יותר מ-5% זה *מאוד* יפתיע אותי.

אף אחד לא דיבר על תוצאות של מבחנים סינטטיים, הוספת זכרון בכלל לא קשורה לזה

ההבדל הוא בזמני טעינה של כל מיני דברים, ובשימוש בזכרון הוירטואלי. באופן כללי עבודה עם 1GB תמיד תהיה יותר חלקה, וטעינות יהיו יותר מהירות.

פורסם

אוקי, תבדוק "זמני טעינה של כל מיני דברים" לפני ואחרי השדרוג. אם יהיה הבדל של יותר מ-5% זה *מאוד* יפתיע אותי.

פורסם

אתה יודע מה - אם יהיה הבדל של פחות מ-25% בטעינות של דום 3, אותי זה מאוד יפתיע.

פורסם

כאשר יש הרבה תוכנות שעובדות על המחשב אז ההבדל בזמן טעינה מגיע לפעמים אפילו עד פי שניים ויותר

ובדקתי את זה

יש לי 1G והוצאתי כרטיס אחד

פורסם

אתה יכול לפרט יותר על מתודולוגיית הבדיקה והתוצאות המדוייקות?

פורסם

אין הבדל משמועתי אם אתה לא גיימר....וכן אני ניסיתי עם שני סטיקים של 512 כשהוצאתי אחד (יותר נכון מכרתי אותו....) ההבדל בביצעוים לא השתנה בעבודות ברקע אבל במשחקים טיפה הורגשה איטיות לא משהו גדול.......אבל אם בכל זאת תרצה שהמחשב שלך בעתיד ייקרא "חזק" תוסיף עוד סטיק.....גם המחיר משתלם 200 ועוד כמה שקלים.....לקפוץ על המציאה אבל A-DATA לא כאלה מהירים משהו......כך משהו כמו PDP שעולים 360 שקל ותרגיש הבדל.... :cool2:

פורסם

עשיתי את זה כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי (וויצ'סטר 3200) לפני כמה חודשים ולא היום

התוכנוות שאני מרבה להשתמש בהם הם FF ומירק כשבדרך כלל רצים אצלי 7-8 מירקים וכמה פיירפוקסים

קיצור מה שעשיתי זה בדיקה במצב שרצים כל השמונה מירקים ושני פיירפוקס ובדקתי כמה זמן לוקח למירק נוסף להיפתח וכמה זמן לוקח לאקרובט רידר להיפתח

אני לא זוכר את התוצאות המדויקות אבל אני זוכר שלאקרובט לקח פי שלוש זמן להיפתח ב512M מאשר ב 1G

פורסם

תוצאות הבדיקה שלך רחוקות מאוד מהניסיון שלי. נראה לי שהיה שם עוד משהו שפיספסת, אבל עכשיו כבר מאוחר מדי לגלות מה. לא משנה, אני לא מצפה ממך להיות anandtech ;)

פורסם

מעולם לא התימרתי להיות anandtech ;)

ומכובן שהבדיקה היא מתאימה לצריכים שלי (אדמין בצ'אט)

ולא בדיוק מייצגת

אבל אקרובט רידר היא תוכנה כבדה ולמשתמש הממוצע כשהוא מוריד קובץ מהרשת ורוצה לפתוח אותו ההפרש אולי לא 200 אחוז אבל גם הפרש של 50 אחוז משמעותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים