עבור לתוכן

שא' לגבי דינמיקה קבוצתית.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מחר דינמיקה קבוצתית בקשר למישרה שעליה אני מתמודד (קשור במכירות).

אני יודע שאחד הדברים שיהיה עלי לעשות זה לצייר ציור ואח"כ להסביר מה ציירתי ולמה,ואני שנטול כל כישורי ציור מתלבט כי אני יודע שזהו שלב די חשוב ותשובות כמו "מה זה קשור למשרה" או "אבל אני לא יודע לצייר" לא רק שלא עוזרות אלא להפך,ממש הורסות.

האם תוכלו להמליץ לי (מי שיודע או מי שעבר דבר דומה ויודע מה בדיוק מחפשות המאבחנות) על משהו ובכלל להאיר את עיני,כי אני יודע שיש עוד כל מיני מבחנים כמו מבחן החללית ( ???) וכל מיני דברים כאלו מוזרים.

תודה.

פורסם

שמעת פעם על סימני פיסוק?

לא הבנתי כלום ממה שרשמת.

פורסם

אתה צריך להציג את הציור כמשהו טוב ולא כמשהו לא טוב ולנסות למכור אותו להם למרות שזה לא הציור הכי טוב בעולם ולמרות שאתה לא יודע לצייר.

נ.ב. על עריכות לא מקבלים באימייל הודעות אז רשמתי הודעה חדשה כי אני מניח שזה דיי חשוב לו.

פורסם

אני הייתי בדינמיקה קבוצתית. המטרה שלנו הייתה להגיע להסכמה על חשיבותם של לקוחות מסויימים ובאיזה סדר לטפל בהם. אני אישית נכשלתי (אולי בגלל שהייתי שתלטן מדי) אבל שמתי לב שמי שדיבר בצורה מנומסת ומחושבת התקבל. שים לב גם להיות קבוצתי ולא ללכת עם הראש בקיר.

בראיון שלי הציור לא היה קשור לדינמיקה הקבוצתית אלא לראיון האישי ובא לבדוק דברים עלייך לפי מה שאתה מצייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים