פורסם 2005 באפריל 2520 שנים אין לי חוברת אין לי כלוםאז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים אם אתה מתכוון ש"אין חוברת" זה חוברת ההפעלה של המצלמה אז זה חשוד מאודלך ותדרוש אותה ממי שמכר לך את המצלמהולגבי המצבים לי יש את ה A85והיא זהה ל 95 חוץ מבמגה פיקסל והמסך אני משתמש במצב AUTO (הירוק בחייגן) לרוב הצילומים שלילמקרו, יש את הכפתור עם הפרח (איפה שהחציי ניווט)לגבי שאר ההגדרות אני ממליץ לך להתנסותכנס לאתר של קנון אולי תמצא של מידע מועיל
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר תודה אחיואין לי איך להשיג תחוברתקיבלתי אותה בלי מטען ובלי הכבל שמעביר תמונות למחשבאז אבא שלי נסע לקנות את זה...בכל מקרה תודה רבה
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים אם אתה בא למפגש תשאל פשוט, בדיוק 4 דקות הסברה.מצלמה מאוד נוחה ופשוטה לתפעול.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים שמחתי לעזורמצלמה טובה דרך אגב :-*נ.ב. עד כמה שאני זוכר אין ל95 מטען, היא מופעלת בעזרת 4*AAאולי התבלבלת?מאיפה קנית אותה אם לא קיבלת את האביזרים?אולי היבואן (קרט) יוכל לעזור לך ואז אולי לא תצטרך לקנות את הדברים שחסרים.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אם אתה רוצה חוברת הפעלה מלאה אז תקנה דרך "קרט", היבואן הרשמי של המצלמות האלה.החוברת עולה בין 60-100 שקל, אני קניתי אותה דרכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.