פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר ככה קוראים לחיבור של האייפוד למטה.....אני מחפש כזה כיסוי פלסטיק שמקבלים בשבילו.....חג כשר ושמח!איתן
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אם אתה מביא לי אחד אז בטוח שכן....אבל אתה בטוח שזה זה....(הכוונה לא איזה משהו מאולתר....)חג כשר ושמח!איתן
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מה זה הכיסוי הזה שאתה מדבר עליו?? לי יש אייפוד דור רביעי ולא שמעתי בחיים שלי על דבר כזה... ותאמין לי שחיפשתי כל מיני עזרים מגניבים בלא מעט מקומות... תוכל לתת קישור אולי?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר המיני של ה4 והמיני של ה6 זה אותו דבר?הם אותו גודל ואתו דבר אבל בדור השני יש ל4 ול6 18 שעות בטריה ולא 8.....מה זה הכיסוי הזה שאתה מדבר עליו?? לי יש אייפוד דור רביעי ולא שמעתי בחיים שלי על דבר כזה... ותאמין לי שחיפשתי כל מיני עזרים מגניבים בלא מעט מקומות... תוכל לתת קישור אולי?משהו כזה....זה לא מדוייק......http://schwarztech.us/reviews/articleimages/xtremity/xtremityport.jpgחג כשר ושמח!!איתן
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הנגנים הממש קטנים, תמיד נראים גדול יותר באינטרנט ממה שהם במציאות תמיד זה נראה לי ככה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.