עבור לתוכן

מחפש תוכנה שתכווץ לי תתמונות אך תשמור על איכותם...

Featured Replies

פורסם

שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה!

הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר :)

יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם

בתודה,

שי

פורסם

תשתמש בImage Resizer של מיקרוסופט, להקטנת הגודל הפיזי, האיכות לא תפגם בהרבה.

בנוסף אתה יכול לשמור את התמונות ב PNG שגם שומר על איכות דיי זהה אבל הנפח קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

תשתמש בImage Resizer של מיקרוסופט, להקטנת הגודל הפיזי, האיכות לא תפגם בהרבה.

בנוסף אתה יכול לשמור את התמונות ב PNG שגם שומר על איכות דיי זהה אבל הנפח קטן יותר.

יש איזה תוכנה שהופכת תתמונה לPNG? בקלות?

פורסם

לא מומלץ בכלל להפוך ל-PNG... זה מבוסס על צבעים, כמה שפחות צבעים בתמונה כך תקול פחות. מכיוון שאלו תמונות של מצלמה דיגיטלית, הנני מעריך כי התמונות מכילות המון צבעים, מה שיגרום לקובץ גדול יותר ולאיכות של JPG (כי ממילא התמונה במקור היתה JPG)

PNG מומלץ יותר ללכידת חלונות במערכת ההפעלה וכד'...

:hi:

פורסם

DCE Auto Enhance - תוכנה פנטסטית להקטנת תמונות תוך שמירה על איכות מעולה. קובץ ההגדרות שלי מצורף.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חברים, באמת תודה על העזרה אבל התכוונתי שתקטין תנפח, לא את הגודל :\

פורסם

עם DCE אתה יכול להקטין את גודל הקובץ, את מימדי התמונה או את שניהם, שזה מה שמומלץ אם מתכוונים רק לצפות בתמונות על מסך מחשב.

פורסם

אני אגיד לך מה...

ב-ACDSee , ז"א בסייר שלו, איפה שרואים את כל התמונות בקטן, סמן את התמונות שאותן אתה רוצה להקטין... קליק ימני, בחירה ב-Tools ואז Convert File Format , תבחר JPG (זה הפורמט ההתחלתי של התמונות, לא?) , לחץ על Format Settings , הזז את הסליידר כאוות נפשת (אני מאמין ש-85% יספיק), לחץ NEXT, בחר היכן יישמרו התמונות ו-VOILA ! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים