עבור לתוכן

Iriver H10- רשמים מבעליו + המלצה לחנות בצרפת

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לאחר התחבטויות רבות בין H10 ל-Ipod Mini ול- Rio Carbon הוחלט על קניית הH10. (אלא אם מישהו ממכם יאיר את עיניי)

וזאת מכיוון שהוא נראה מאוד נחמד וידידותי מבחינת תפריטים, הוא קטן ונוח לכל כיס, יש לו רדיו (הוא מיועד לחייל ככה שזה דיי חשוב להתעדכן ולהנות גם מהרדיו), הבטריה שלו ניתנת להחלפה (מה שאומר שאם היא נגמרת או מתיישנת לא צריך לזרוק את המכשיר), הוא צבעוני ותומך הצגת תמונות (חלק חשוב בחייו של חייל קרבי) ובנוסף הוא תומך בעברית.

לגבי העברית: אני מעוניין לשמוע מאנשים שהם בעלי המכשיר איך העברית? האם עדיין צריך לשנות את שם השיר ולהפוך אותו? במה מתבטאת התמיכה בעברית? האם גם ניתן לקרוא מסמכים בעברית?

יש לי אפשרות לקנות את הנגן בצרפת ממש מחר...האם מישהו מכיר חנות טובה בפריז? האם ההפרש במחיר הוא משמעותי ושווה את איבוד האחריות? לעניות דעתי ההפרש לא יהיה משמעותי בגלל גובהו של היורו...תקנו אותי אם אני טועה..

זהו לבינתיים,

תודה מראש

ניר

פורסם

תחפש בפורום על השם ביקורת ותמצא את הביקורת שלי למכשיר שיש שם גם קטע על העיברית כולל תמונה.

אם יש לך שאלות נוספות אחרי קריאת הביקורת אתה מוזמן לשאול...

פורסם
  • מחבר

הרצתי חיפוש ומצאתי ביקורות של משתמשים על כמעט כל הנגנים חוץ מעל הנגן הזה!

בגלל זה ביקשתי רשמיו מבעליו...

אני אודה לך אם תוכל לתת לינק ישיר לביקורת.

בתודה

ניר

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106086.0

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111970.0

התמיכה היא בעברית הפוכה. לגבי המחיר, יתכן והוא יהיה זהה / יקר יותר.. שווה בדיקה בחונויות הגדולות של צרפת כמו FNAC...

ולפי דעתי יש מידה מסוימת של אחריות מהחברה (אם זה רציני וצריך לשלוח לחו"ל זה איזה 200 ש"ח).

פורסם

תכנס לקישור השני שאייס ברייק הביא...

יש תמיכה עיברית רשמית לעומת כל שאר הנגנים, החיסרון בה שהיא הפוכה... אבל יש תוכנות כמו "הפוך על הפוך" נראה לי קוראים לזה ככה שמטפלות בזה...

פורסם

טוב אז ככה -

המכשיר עצמו פנטסטי. העברית בו רשמית אך הפוכה, למרות שבעוד כחודש בערך יסדרו את הבעיה.

עם העידכונים למכשיר יש קצת אי הבנות, אני הבנתי ככה שצריך להוריד מהאתר של IRIVER את העדכון למכשיר הזה

ולעבוד לפי ההוראות (להוריד גירסה NON-US בלבד!).

מומלץ בחום.

פורסם

איך אתה יודע שיתקנו את הבעיה של העיברית ההפוכה עוד חודש??

ואתה יכול לעדכן דרך האייריבר +

פורסם

אבל בגלל שיש בעיות בהורדת העידכון דרך התוכנה, עדיף לעדכן ידנית. ככה אני אעשה.

פורסם

גדם לי היו את הבעיות והצלחתי לעדכן בשעות הבוקר... פשוט לחץ על השרתים של אייריבר...

מאיפה אתה יודע שיתוקן העיברית???

פורסם

כי בבאג אמרו לי...

פורסם

כי בבאג אמרו לי...

אומרים הרבה דברים לצערנו, ומאיפה להם לדעת ?

פורסם

התקשרו אליהם מהיבואן...

פורסם

כי בבאג אמרו לי...

כן, ובאג ממש חכמים...

דברים כאלו אומרים רק על סמך מידע רשמי מהאתר הרשמי.

ההתלבטות שלי היא בין הריו לאייריבר הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים