עבור לתוכן

מתלבט בין כמה מצלמות (תקציב = עד 2000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אוקיי, עשיתי חקירה די מקיפה אבל אני עדיין תקוע

בעיקרון הייתי די נעול על ה CANON S1 IS

עד שקנון הכריזה על ה S2...

בעיקרון הדבר היחיד שמזיז לי שם זה איכות התמונה המשופרת וה AF LIGHT

מצאתי את ה S1 מחודשת + כרטיס זיכרון 128 מגה עם שנה אחריות (בניגוד לרגיל שכולל 3 שנים אחריות) ב1688, אני יודע שזה משתלם אבל אני מפחד לקנות מחודשת :\\

המחיר של ה S1 חדשה עם 3 שנים אחריות - 2000 ש"ח

אני מעריך שהמחיר של S2 לא ירד מ2500 ש"ח ולכן אני לא אוכל לקנות אותה, מה שכן יכול להיות זה שהמחיר של ה S1 ירד.. אבל לחכות עוד חודשיים(המצלמה יוצאת עוד חודשיים) + חודש של ירידת מחירים זה מבאס.

מה לעשות? האם ללכת על הS1? אם כן, האם לקנות מחודשת? אני מאוד מאוד רוצה אבל די מפחד :\

או שתוכלו להציע לי אלטרנטיבה כמו Z3 באותו טווח מחירים ששוה מבחינת ביצועים ל S1

פורסם

לך על הZ3 היא טובה יותר מהקאנון רק שאין לה מסך שיוצא...

פורסם

גם לקאנון אין מסך שיוצא....

פורסם

גם לקאנון אין מסך שיוצא....

אז מה זה ? :

s1_screen3.jpg

פורסם
  • מחבר

מסך שיוצא לא ממש מזיז לי

מה שיותר מזיז לי זה איכות תמונה וחדות, לפי מבט אישי הבנתי שלקנון יש איכות תמונה טובה יותר

אתם מוזמנים לתקן אותי

פורסם

בטווח מחירים שפותח האשכול הביא איך הFUJI S5500? איך היא בהשוואה לS1?

ובכלל היא נחשבת מצלמה טובה?

פורסם
  • מחבר

בטווח מחירים שפותח האשכול הביא איך הFUJI S5500? איך היא בהשוואה לS1?

ובכלל היא נחשבת מצלמה טובה?

בעיקרון אין לה מייצב תמונה וזה חיסרון גדול

מחקר שאני עשיתי, אנשים אומרים שיש איתה בעיות צבעים ופוקוס, ואמרו לי להתרחק ממנה, החלטה שלך

פורסם

לי בבית כבר יש S1, חבר שלי פשוט קנה השבוע את הפוג'י ורציתי להשוות בין המצלמות

פורסם

הי,

אנחנו כבר יודעים שאין מצלמות מושלמות,טוב לא בתקציב של אנשים רגילים כמוני ואני מניח כמוך

אני גם התלבטתי כמו הרבה מאד אנשים בהרבה מאד פורומים בהרבה מאד מקומות בעולם בין ה S1 ל Z3

אני חושב שה פוגי לא בקטגוריה של שניהם למרות שיש לה את ה LOOK :)

ובסוף אחרי שקצת שיחקתי עם שתי המצלמות החלטתי שה Z3 יותא מתאימה לי,

אני יכול להגיד לך שהחסרונות העקריים של ה Z3 הם פוקוס בתנאי תאורה קשים וקשים מינוס (למרות שעם קצת משחקים ידניים אפשר להתגבר גם על זה)

פלש שצריך להרים אותו ידנית

וצבעים מאד מדויקים דבר שיכול להיות חסרון לגבי אנשים שרגילים למצלמות שמפיקות צבעים מאד רוויים.

את המצלמה נטו עם האחריות של דלתא אתה יכול לקנות היום בסביבות ה 1800

אני בטוח שה S2 תאכל את המצלמה שלי לארוחת בוקר אבל עם התמחור השערוריתי של קרט אינ בספק עם היא תרד מה 3000

אז זהו בהצלחה והכי חשוב זה לא להפסיק לצלם :)

פורסם

הפוג'י לא מדהימה...הZ3 עם מסך פצפון ומעצבן ובקיצור הייתי הולך על הבחירה הטובה באמת: Panasonic FZ15

מקמרה אילת. 2100 ש"ח והרמה אחרת לחלוטין. דבר ראשון עדשת LEICA  שזה אומר עדשה ברמת SLR...

דבר שני פלאש עוצמתי, מבנה ממתכת איכותי וכמו שצריך, אפשרות לתוספ עדשות שונות(ויש כמה עדשות מאקרו מדהימות למצלמה הזאת)

ודבר אחרון מייצב תמונה איכותי וזום X12 שיאפשר לך באמת לנצל אותו בגלל המייצב תמונה...

עריכה: כנס ל www.dpreview.com ותראה את ה-FZ20 שזהה ל-FZ15 רק עם מגה פיקסל אחד יותר. תראה את הביקורת עליהו תבין...

פורסם

לא כדאי למהר, אני הייתי מחכה קצת ל-S2 וחוסך עוד קצת כסף.

פורסם

ה-S2 מעריכים שתעלה בחו"ל משהו כמו 500 דולר.. ככה שאם תהיו שנייה ראלים באמת, המחיר בארץ לא ירד מה-3000 שח מינימום...

מה שכן יש לך את ה-Z5 המעולה של מינולטה (המלצה אישית.. קניתי אחת כזאת לפני יומיים) שעולה בסביבות ה-2200 שח ונותנת ביצועים סבבה לגמרי, איכות תמונה מצויינת, זום ענק, מייצב.. אבל ההבדל הגדול יחסית ל-Z3 זה שיש לה מסך ממש ממש יותר גדול ואיכותי שלי אישית היה הבסיס להשוואה ולהשקעה הנוספת (החזקתי את שתיהן ביד לפני הקנייה)

פורסם
  • מחבר

הפוג'י לא מדהימה...הZ3 עם מסך פצפון ומעצבן ובקיצור הייתי הולך על הבחירה הטובה באמת: Panasonic FZ15

מקמרה אילת. 2100 ש"ח והרמה אחרת לחלוטין. דבר ראשון עדשת LEICA שזה אומר עדשה ברמת SLR...

דבר שני פלאש עוצמתי, מבנה ממתכת איכותי וכמו שצריך, אפשרות לתוספ עדשות שונות(ויש כמה עדשות מאקרו מדהימות למצלמה הזאת)

ודבר אחרון מייצב תמונה איכותי וזום X12 שיאפשר לך באמת לנצל אותו בגלל המייצב תמונה...

עריכה: כנס ל www.dpreview.com ותראה את ה-FZ20 שזהה ל-FZ15 רק עם מגה פיקסל אחד יותר. תראה את הביקורת עליהו תבין...

הקשבתי לעצתך וקניתי אותה, ואני לא יכול להגיד שאני מצטער על זה. :)

קניתי אותה בפוטו ניסים (זה קמרה, כמו קמרה אילת רק לא באילת) ושם המחיר הוא 2400, אבל שיכנעתי את המוכר להביא לי גם כרטיס זיכרון 128MB.

היא באמת מצויינת, החיסרון היחיד שמצאתי בה הוא שאין לה צילום RAW, אבל יש לה TIFF למרות שלא מצאתי שימוש ל TIFF, ועוד דבר שהיא מקבלת רק שנה אחריות.

ממליץ לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים