פורסם 2005 באפריל 2420 שנים היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C.הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2.הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס.הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים.אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים הם פועלים במתח שונהוהיא אפשר כמה שאני יודע לחבר AGPX2 ב AGPX4 אבל אפשר ההפך מניסיוןאיזה כרטיס מדובר?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים עד כמה שאני זוכר AGP X2 וAGP X4 שונים זה מזה פיזית לא?פשוט הפכו את התושבת, כי כרטיסים של X4 ו X8 עובדים במתח נמוך יותר (1.5V ו 0.8V) לעומת 3.3V של ה X2, ולא רצו שאנשים יישרפו את הכרטיסים שלהם.כמובן שקיימים לוחות שמאפשרים חיבור של X4 ו X2 על אותו חריץ AGP מפני שהם יודעים לזהות איזה מתח צריך לתת לכרטיס (3.3V או 1.5V).NOSTREDAMUS, אתה בטוח שהכרטיס שלך הוא X4 ולא X2?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים לי יש cuv4x e וגם לו יש את אותה בעיה - בטח אתה רוצה לשים כרטיס של nvidia - זוהי בעיה ידועה שאשפר לפתור אותה אבל ה"פיתרון" רק יפגע בביצועים, עם כרטיס של ATI הלוח יעבוד ב X4 ניסיתי וניסיתי והמערכת עובד הכי יציב ב X2 וההבדלים לא משמעותיים.
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר הכרטיס הוא g-force 2 והוא עובד באפיק AGP*4בביוס לפחות רשום שהאפיק פועל על 4.המתחים תקינים.ממה נובעת הבעייה ? ומה הפתרון? וההבדל כן משמעותי, כמעט 800 נקודות ב 3DMARK 2001
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.