עבור לתוכן

הנשיא לשעבר עזר ויצמן הלך לעולמו

Featured Replies

פורסם

ויצמן הלך לעולמו בביתו בקיסריה עם צאת החג. מחיל האוויר הבריטי ועד כס נשיא המדינה - חלפה דרכו של עזר וייצמן בתחנות ההיסטוריה של מדינת ישראל. מי שכיהן בשלוש מפלגות, היה בעד ארץ ישראל השלמה - וחזר בו, היה גם הנשיא הראשון שנאלץ להתפטר בעקבות מה שכונה "פרשת סרוסי". והוא היה אחד הפוליטיקאים האחרונים במדינה שאמר מה שחשב - ודיבר בגובה העיניים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2839744,00.html

פורסם

יהי זכרו ברוך.

פורסם

יהי זכרו ברוך...

פורסם

יהי זכרו ברוך, בהחלט דמות יוצאת דופן- ממקימי האצ"ל, איש צבא ומפקד למופת, נשיא המדינה וכו'..

הפחידה אותי המהדורה באמצע השידור לחיילים הקרביים לכבוד הפסח.

פורסם

יהי זכרו ברוך!

(לא בטוח אם ממקימי האצ"ל, אבל ממקימי חייל האוויר)

פורסם

כן, רק חבל שפתאום כולם נזכרו בו כשהוא כבר מת, וכדאי לפצות על זה יש שעתיים של דיבורים על זה בחדשות.

פורסם

חבל שהוא הרס לעצמו קצת מהתהילה שלו בפליטות הפה המוזרות שלו.

פורסם

אלצקו, לא מסכים איתך, דיברו עליו הרבה, זה שאתה לא מקשיב זאת אשמתך...

פורסם

איפה?

וגם אם כן, אני בטוח שאל רוב האנשים לא הגיעה "הדיבור הרב" הזה עליו עד לנקודה שבה הוא נפטר והיה את המשדר רב השעות הזה בחדשות.

כמובן יש את האפשרות שזה רק אני וכולם כמוך...

פורסם

יהי זכרו ברוך

אגב מישהו יודע מה יהיה עם המשדר המיוחד לפסח של משחק מכור? :-\

פורסם

עזר וייצמן מת? עשרות פקידות בחיל האוויר נושמות לרווחה...

ובנימה רצינית יותר,חבל...עוד אחד מדור הנפילים של המדינה הלך לעולמו,יהי זיכרו ברוך...

פורסם

יהיה זכרו ברוך

בהתחלה אהבתי אותו אבל לקראת סוף הקרירה שלו פחות ממש לא סבלתי אותו

אבל עדין בן אדם :)

פורסם

אלצקו, למה שידברו עליו (כלומר, עד היום)? שהוא היה נשיא תיפקודו היה חשוב, אבל לאחר שפרש לחייו האישים לא היה צריך לדבר עליו. מה היית רוצה לראות בחדשות? שידברו על זה שהוא נסע נגיד לחופשה בחו"ל? הוא לא עשה שום דבר מיוחד מאז. הוא נכנס פעם או פעמיים לבית-חולים ודיווחו על זה.

פורסם

היה זקן חביב עד כל הקטע עם השחיתות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים