עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת רמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז ככה, יש לי רמקולים שקיבלתי מזמן עם מחשב שקניתי, דיי חרא, בזמן האחרון הם התחילו להשמיע קולות מעצבנים, והגעתי למסקנה שאני רוצה רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים, ושיהיה יותר באס.

אני החלטתי שאני אקציב לזה עד 1500 ש"ח ולא שקל יותר, מעדיף פחות, למרות שאני מוכן להוציא את הסכום הזה.

אני בעיקר צריך את הרמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים, לסרטים יש את המערכת בסלון, למרות שגם היא לא עובדת ממש בסראונד, אני אסביר את הבעיה אח"כ.

החדר שלי הוא בערך 5 על 5, מה שאני מחפש זה מערכת סראונד למען האמת, אבל אני מוכן להתפשר גם על 2.1 אם אין סראונד למחשב שיהיה מספיק איכותי למוזיקה בטווח התקציב שלי.

סיכום של מה שאני צריך - רמקולים למחשב, בחדר 5 על 5, עדיפות לסראונד, בעיקר למוזיקה ומשחקים, באסים חזקים, איכות סאונד טובה, עם כרטיס קול איכותי (במידה והמערכת היא סראונד) וכולל כל מה שצריך במחיר של עד 1500 ש"ח, ויהיה לי הרבה יותר קל להיפרד מ1000 ש"ח, אה ואיך שכחתי!! צריך שיהיה להם חיבור לנגן MP3 (יש לי אייפוד, בינתיים הוא באחריות, אם אני מקבל אחד חדש אני אמכור אותו ואקנה jetaudio כנראה)

אז כמו שרשמתי יש לי מערכת סראונד בסלון שלא משמיעה בסראונד, אלא רק בסנטר, וכשמעבירים לSTEREO רק ה2 הקדמיים והסאב עובדים.

המערכת של טושיבה, היא מחוברת לDVD והDVD מחובר לממיר של HOT שמחובר לפלזמה.

אני לא אגיד שהיא לא עובדת בסראונד, כי כשראיתי את הסרט "הטינה" היה איזה קטע של 2 שניות ששמעתי בכל הרמקולים, אבל פה זה נגמר, אה וגם כשהמערכת הגיעה שמעו בכל הרמקולים, מה אפשר לעשות??

תודה מראש!!

פורסם

סתם יקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים