פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אתם מכירים את הקובץprogram (אין לו סיומת) שנוצר בכונן המערכת (system drive(מה זה הקובץ הזה ואיך דואגים שהוא לא יווצר כל פעם מחדש?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר מה זאת אומרת הגרסה הבעיתית?דרך אגב , היה לי את הקובץ הזה לפני שהתקנתי nod32מה זה הקובץ הזה ?איך הוא נוצר?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים גרסת הניסיון של נוד 32 שלא מסתדרת עם קבצים לא מזוהים..כנראה איזה וירוס יוצר אותו מחדש, כדי שיהיה לך בעיות עם תוכנות כלשהן, הוא מנע מהנוד32 לפעול.סרוק וירוסים אונליין.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים דווקא לי היה אותו מדי פעם, אבל דווקא מאז שהתקנתי נוד32 (הייתי עם AVG קודם)אז אין לי אותו כבר אף פעםבכל מקרה, אני חושב שהוא קשור (איכשהו) לlogitech itouch מכיוון שזה היה מפריעלשימוש בו ו(אני חושב) הקובץ היה נוצר בעקבות השימוש בitouchעריכה:כשהוא היה נוצר אני פשוט הייתי מוחק אותו ומדי פעם הוא היה מופיע מחדשלך תבין בדיוק למה...
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר יש לי עכבר של logitechיש לי nod32והקובץ הזה כל פעם נוצר לא משנה כמה פעמים אני מוחק אותוהוא מפריע ל nod32 control center לעבודאיך אני מונע ממנו להווצר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.