עבור לתוכן

המלצה לדיגיטלית בין 1500 ל 2000 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש מצלמה דיגיטלית טוב עד 2000 שקל עדיף פחות

אני צריך שתהיה מהירה (זאת אומרת כשלוחצים על הכפתור של הצילום היא תצלם מהיר)זמן תגובה

איכות תמונה טובה מאוד שתהיה קטנה ולא זוללת בטריות ונוחה לשימוש ושיראו במסך טוב גם באור יום חזק

פורסם

CANON A95

פורסם

אני צריך שתהיה מהירה (זאת אומרת כשלוחצים על הכפתור של הצילום היא תצלם מהיר)זמן תגובה

CANON A95

כל המצלמות הקומפקטיות של קאנון סובלות מזמן תגובה ארוך. להרבה צלמים זה לא מפריע, אבל מה הטעם להציע קאנון למישהו שבמיוחד מבקש זמן תגובה קצר? ???

פורסם

אם אתה מחפש זום יש את Z10...

פורסם

ה-Z10 נופלת על סעיף הגודל וזמן התגובה.

הבעיה שלא קיימת אף מצלמה שעומדת בכל הדרישות. ה-Sony V3 הכי קרובה, אבל המחיר שלה כפול מהתקציב. פותח הדיון יצטרך להחליט על מה הוא מתפשר.

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל תודה על התגובות!

אני יודע שלקנון יש זמן תגובה ארוך בגלל זה אני לא רוצה אותם

אני לא מחפש זום אופטי גדול אז לא רוצה את ה Z10

ואם הסוני כלכך יקרה אז אני גם לא רוצה אותה

הכי חשוב לי זה האיכות וזמן התגובה

פורסם

Ricoh Caplio R1 מהירות צילום נמוכה, תריץ בגוגל חיפוש עליה לביקורות (פשוט תרשום Ricoh Caplio R1 Review)

Kingston Secure Digital 512 SD High Speed כרטיס זיכרון מהיר, עם די והותר מקום לתמונות ברזולוציה גבוה

GP PowerBank Rapid 2 מטען עם 4 סוללות 2300, מהיר ומבית טוב

קורא כרטיסים 17 ב1 לכל סוגי הכרטיסים USB2 להעברת תמונות מהירה (אופציונלי)

בחישוב מהיר: 2,023 ש"ח

(ללא קורא כרטיסים 1,947 ש"ח)

[בחירת החנויות התבצעה באופן שרירותי וע"פ סקר מחירים הכולל מחיר זול ותיאום המוצר לצרכים]

פורסם

סוני L1 היא מצלמה מאוד קומפקטית, די איכותית ועולה 1400 ש"ח. החסרונות הכי בולטים: כרטיס ממורי-סטיק, מסך LCD קטן, אין עינית אופטית.

ה-F88 ו-P-150 של סוני הן מצלמות יותר איכותיות, אבל העדשה שלהן לא מספיק רחבה לטעמי (38mm) והמחיר גבוה יותר - מעל 2100 ש"ח. לכל המצלמות האלה יש זמן תגובה של 0.4 שניה, חצי ממצלמות מקבילות של קאנון.

קאסיו P600 עולה 2500 ש"ח. יש לה זמן תגובה של 0.3 שניה, איכות מצויינת, שליטות ידניות, מסך LCD גדול. חסרונות: מחיר ומראה חיצוני מכוער במיוחד.

ריקו Caplio R1 עולה 1600 ש"ח. זמן תגובה פחות מ-0.1 שניה (כן, כולל אוטופוקוס ומדידת אור). על החסרונות ובעיקר על היתרונות שלה תוכל לקרוא בת'רד הזה. איכות התמונה טובה (במיוחד אם מגדירים מצב חדות גבוהה), אבל פחות טובה משל מצלמה כמו ה-P-150 של סוני.

יהיה לך קשה למצוא מצלמות נוספות בתקציב הזה שמציעות זמן תגובה מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים