פורסם 2005 באפריל 2420 שנים שלום לכולם חג שמחברשותי מחשב AMD athalon 64 + win xp home edition עכשיו ברצוני לפרמט את המחשב....אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה את זה...בתודה מראש, שגיא.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים קודם כל חג שמח וכשר גם לך עכשיו איך עושים את הפורמט: 1. אתה צריך להיכנס לביוס ולהגדיר לו boot מהסידירום. הכוונה היא שהמחשב יחפש את ההתקנה של הווינדוס מהסידירום. 2. במידה והמחשב מצא את ההתקנה הוא יכנס לך למסך כחול ושם הוא יתחיל לטעון לך קבצים. לאחר מכן, יהיה לך שם תפריט פשוט תבחר באופציה של מחיקת הפרטישן, יצירת פרטישן חדש מסוג NTFS, ואז תבחר באופציה של התקנת עותק חדש של ווינדוס. 3. לאחר שהוא יתחיל את התקנת הווינדוס פשוט תלחץ next כל הזמן ותכיל את הפרטים שלך ושל מחשבך ותן למחשב לסיים להתקין את הווינדוס ווואלה יש לך ווינדוס חדש וטרי הערה: אם אין לך מושג בגרוש מה רשמתי פה פשוט תן לחבר טוב שלך שילמד אותך או שיפרמט לך.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים קודם כל חג שמח וכשר גם לך עכשיו איך עושים את הפורמט: 1. אתה צריך להיכנס לביוס ולהגדיר לו boot מהסידירום. הכוונה היא שהמחשב יחפש את ההתקנה של הווינדוס מהסידירום. 2. במידה והמחשב מצא את ההתקנה הוא יכנס לך למסך כחול ושם הוא יתחיל לטעון לך קבצים. לאחר מכן, יהיה לך שם תפריט פשוט תבחר באופציה של מחיקת הפרטישן, יצירת פרטישן חדש מסוג NTFS, ואז תבחר באופציה של התקנת עותק חדש של ווינדוס. 3. לאחר שהוא יתחיל את התקנת הווינדוס פשוט תלחץ next כל הזמן ותכיל את הפרטים שלך ושל מחשבך ותן למחשב לסיים להתקין את הווינדוס ווואלה יש לך ווינדוס חדש וטרי הערה: אם אין לך מושג בגרוש מה רשמתי פה פשוט תן לחבר טוב שלך שילמד אותך או שיפרמט לך. אחרי שלב שעושים שלב 1 אפשר פשוט לעשות פירמוט מXP פשוט מכיניסים את הדיסק לא? ועושים הכל NEXT עד הסוף מהזה NTFS ?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים דרך XP אתה יכול רק לעשות תיקון עם יש לך בעיה ב WINDOWS אבל לפרמט לאתכניס דעסק של XP תפעיל מחדש בתפרית שתקבל פרמט תקונן שלך ו תעשה NEXT
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים סרגיי תפסיק לזיין תשכל אתה צריך שהדיסק יהיה כשאתה עושה בוט, אתה צריך בביוס לבחור את האפשרות שזה יתחיל מהדיסק וזהו, הוא יבקש ללחוץ על מקש כלשהו כדי להתחיל מהדיסק , ואז כבר הכל פשוט מופיע מסך כחול ועוקבים אחר ההוראות...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים בביוס אצלי בBOOT זה מופיע על CD ROMעכשיו הבעיה ..היא שאני לא יודע מה צריך לעשות כדי להגיע למסך הכחול מה אני צריך לעשות?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים להכניס את הדיסק לסידירום... ולחכות...ברגע שמופיע אפשרות לעשות בוט מהדיסק לחץ על כפתור כלשהוא
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אחרי שהגדרת בביוס שהמחשב ינסה לטעון תחילה את מערכת ההפעלה מהסידירום, תעשה אתחול ואז קצת אחרי הביוס המחשב יגיד לךTo boot from CD-ROM press ENTER... או משהו בסגנון כזה.ואז יפתח לך מסך של פרמוט הכונן, משם כל התהליכים מלווים בהסברים פשוטים באנגלית שאפשר להבין לבד.בהצלחה.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים להכניס את הCD של ההתקנהלעשות ריסטרתולחכות עד שהוא יבקש ממני.?כי זה מוגדר אצלי על CD ROM בביוס....
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים שלום לכם אנישים..קראתי את מה שכתבתם בקשר לכל זה וזה לא עוזר לי כי יש לי מחשב win98..אם מיש'ו יוכל לעזור לי לפרמט אותו כי הוא ממש מעצבן אותי כבר!! :-\ :-\אז פליזזזזז....אם מיש'ו יודע איך-- שיעזור לי!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.