עבור לתוכן

מחפש תמונות של המתאם של אסוס לדותן כדי לראות איך הוא מתלבש צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

לא.....אם הוא היה של המאוורר הוא לא היה מתחבר ללוח? :nixweiss:

שמעתי הרבה על הדותן לניידים ...אני לא יודע אם הביצועים שלו יהיו אותו הדבר על לוח של סוקט 478 כי לדותן יש לוחות שמותאמים לו אבל בכל זאת יש לו םוטנציאל אוברקלוק גדול......בהצלחה אחי ותעדכן :xyxthumbs:

פורסם

גם נכון....

מצד שני זה אולי טוב שיש לו פס חשמל משלו

מוסיף ליציבות

פורסם
  • מחבר

אני יעדכן מבטיח!! אבל לפני זה אני צריך אתרים שאתם מכירים שמוכרים את הדותן בחו"ל כי אני מבקש שעה ואף אחד לא עוזר חח

ומישהו אמר פה שזה שאני עם קרור גז לא ישנה לי כלום כי אני יוכל להגיע לאותו אוברקלוק גם עם קרור אוויר  מישהו יכול להגיד עם זה באמת נכון ולתת הסברים?

תודה לעוזריםם

פורסם

לא יותר פשוט שתשלח אימייל לASUS...ותשאל...

פורסם

אתה תוכל אולי להביא לי גם חתיכה בבקשה ? :D

עריכה:

בתשלום כמובן...

פורסם
  • מחבר

בעיקרון יש אפשרות להכול תלוי בך...

אבל דבר איתי בשימחה בפרטי ונדבר על זה או שבוא לאיי סיי קיו וזהו 309850366

וחברה זה לכולם!! כאילו עם עוד מישהו מעוניין אולי נעשה קנייה גדולה חח

פורסם

לא כל P-M הוא דותן, אבל כן כל P-M עם באס של 533 הוא דותן...

לא חקרתי את הנושא יותר מידי, אז אני מקווה שדוגמא יבוא ויסביר את מה שהוא כתב. בכל מקרה, המעבדים האלו די קרירים (בכל זאת מעבדים של ניידים), ככה שגם קירור אויר טוב הוא אובר קיל בשבילהם ואיתו אתה כבר מגיע למצב שמה שחוסם את המשך ה-OC זה לא הטמפרטורה.

אבל

אני באמת לא פוסל את זה שכשתפעיל דותן ב-20- מעלות הוא יתן לך פתאום עוד כמה MHz (וכמה אני לא מדבר על 10-20.... :smile1: )

פורסם
  • מחבר

נו אז זהו  אתה צריך להבין שאני ראיתי מה אמריקאי אחד עשה לדותן שלו לא אמנתייי ועוד במיוחד שבטוח שיש מישהו יותר מטורף ממנו חח

דותן 1.73 533 mhz  באובר קלוק עם vappochil ls  ל 3890!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  שמע אחי זה מטורף עם לא מעבר לזה! ועוד מה 19 וחצי שניות בסופר פאיי שה fx 55  הכי מהיר שראיתי עושה 23-4 וזה מעבד שעולה 5000!!!!! ועוד עם קרור חנקן נוזלי אז בכלל!!

בכול מקרה אני פשוט מת כבר לקנות את המעבד הזה ולרואת לאן אני יגיע איתו!

פורסם

לא כל P-M הוא דותן, אבל כן כל P-M עם באס של 533 הוא דותן...

לא חקרתי את הנושא יותר מידי, אז אני מקווה שדוגמא יבוא ויסביר את מה שהוא כתב. בכל מקרה, המעבדים האלו די קרירים (בכל זאת מעבדים של ניידים), ככה שגם קירור אויר טוב הוא אובר קיל בשבילהם ואיתו אתה כבר מגיע למצב שמה שחוסם את המשך ה-OC זה לא הטמפרטורה.

אבל

אני באמת לא פוסל את זה שכשתפעיל דותן ב-20- מעלות הוא יתן לך פתאום עוד כמה MHz (וכמה אני לא מדבר על 10-20....   :smile1: )

vapochill לדותן זה over kill מגיעים איתו למהירויות מטורפות על אוויר בלי שהוא יתחיל להזיע, מספר הפרוייקטים שקירור בהם דותן עם קירור מים או משהו מעבר לזה הוא אפסי אם קיים בכלל. אחת הסיבות שאנשים קונים דותן היא שבשונה מfx לא צריך להשקיע במערכת קירור שעולה יותר מהמעבד בשביל להגיע איתו לתוצאות מטורפות.

אתה רוצה לתקוע תפלצת במחשב שלך תתקע, לעבוד על מחשב מקורר בגז זה בדיחה לטעמי מחברים את זה בשביל להגיע לתוצאה מטורפת ומורידים כדי לעבוד.

פורסם
  • מחבר

או שאפשר לחבר את הקרור גז ולהיות בover kill כמו שאמרתה באופן קבוע חח שמע אני נורא נורא נורא מרוצה מה vapochill שלי לדעתי זאת הקנייה הטובה ביותר שלי חח בכול מקרה אני הולך לקנות את המעבד והמתאם רק אני מחכה לעוד כמה אנשים שמעונינים לקנות חלקים בינהם הדותן והמתאם מהחנות שאני קונה כי רק אני יכול להביא משם לארץ חחח ניראה כמה אנשים יצטערפו אלי לקנייה ....

פורסם

לאיזה לוחות אם של אסוס המתאם מתאים?

בינתיים אני יודע לP4C800E DE

פורסם

לפי החדשה באתר, יתמכו בו גם הP4P800-SE (שמחר אני מקבל :smile1:) והP4P800-VM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים