עבור לתוכן

מחפש תמונות של המתאם של אסוס לדותן כדי לראות איך הוא מתלבש צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

אני מתכנן בזמן הקרוב (חודש עד שיגיע)

לקנות מעבד דותן 1.73 533 מגהרץ

ואת המתאם של אסוס ללוח שלי ולדותן!

עכשיו יש לי שאלה העם הצורה שבא המתאם מיתלבש תפריע לקרור גז להיתחבר למעבד?

כאילו איך גופי הקרור יתלבשו על מהעבד העם בעזרת הטבעת השחורה עם ה-4 פינים או בעזרת חיבור מיוחד!

בכול מקרה עם מישהו לא הבין אותי אני פשוט ישמח לקבל תמונות מאתרים שאני לא מצאתי שמראים איך המתאם מיתלבש ואיך הקרור וכו וכו וכו תודה..

פורסם
  • מחבר

אנשים עזרה?

זה דיי דחוף פשוט אני רוצה לדעת עם להזמין את המעבד והמתאם או לא?

נ.ב

אני ישמח לקבל אתרים שמוכרים חלקים כאלה וגם עושים מישלוח לארץ?

תודה כדי להשוות מחירים

פורסם

לדעתי תשאל בפורומים מחו"ל....

כי כאן לכמעט אף אחד אין קירור גז....

ולאף אחד אין מעבד דותן עם המתאם של אסוס....

אם אתה קונה בארץ..אז אתה יכול לקחת איתך בזמן הקניה את הבלוק....ותבקש מהמוכר לבדוק אם הכל מתחבר...(לוח כזה אני בטוח שאם זה חנות רצינית אז יהיה להם אחד כזה...)

פורסם
  • מחבר

אז כך לקנות בארץ אני לא קונה אלה בחול פשוט יש לי דודים בצרפת שיקבלו וישלחו לי כול דבר שאני יקנה בחול אז אני ישמח לקבל אתרים מחול לקנייה כי מה שאני מצאתי זה 1.73 533 מגהרץ ב220 יורו אולי אתם מכירים בפחות בתארים בחול ששולחים לצרפת לדוגמא!!

תודה..

ובקשר למתאם עם ראיתם מתי שהו תמונוה של מישהו עם קרור גז או אפילו עם קרור אוויר על המתאם של אסוס אני ישמח לראות את התמונה הזאת פשוט רק לראות איך זה מיתחבר ללוח תודה..

פורסם

המתאם הזה מגיע אריזה עם גוף קירור משלו. (זה מעבד שלא צריך קירור חזק, אבל לחבר לו גז :smile1: )

המתאם מתלבש על הלוח ועליו המעבד. אם אני מבין נכון, גוף הקירור שמגיע באריזה מתלבש על המתאם...

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1111133332,39962,

אגב, היה בזמנו בטיקר של המבזקים מרחבי הרשת שבעמוד הראשי כמה ביקורות עליו, אני אנסה לחפש לך את זה מאוחר יותר.

מור

פורסם
  • מחבר

אז כך מה שהראתה לי לא עוזר במיוחד עם בכלל כי כבר ראיתי את זה וזה לא מראה לי את החלקים עצמם שבאים באריזה וזה לא מראה לי איך המתאם מיתחבר על הלוח והעם עדין יש מקום להרכיב את הריבוע השחור של הלוח עצמו על המתאם או איך שזה לא יהיה כי פשוט כך הקרור גז שלי מיתחבר ובנתיים פשוט לא עולה לי רעיון אחר לחיבור... אז עם תוכל לעזור לי בתמונות וכוו כו אני ישמח כי אני יודע שאתה רציני חח :cool2:

1.ובקשר לקרור גז עם הדותן אז כןןן גם לי זה ניראה מאד מאד מאד מאד מעניין לכמה אפשר להגיע עם הדותן והקרור גז? חח

2.ותגיד ידוע לך עם המתאם מונע את האפשרות של העלת מתח למעבד או שפשוט אפשר לעלות מתח בחופשיות המ שניקרא מבלי מגבלות?

3.ועוד שאלה העם כול מעבד שהום פנטיום אם הוא דותן? כי באתר שאני חושב שאני יקנה ממנו רשום פנטיום אם 735 479 1.73 533 מגהרץ אז מה זה אומר שזה דותן?

4. ותוכל אולי לתת לי אתרים לקנייה של מוצרים בינהם הדותן בחול? כי אני יודע שהאתרים האלה לא שולחים לארץ אבל עם הם שולחים לצרפת זה יעזור לי מאד תודההה רבה רבה לעוזרים

יחיאל בן חמו

פורסם

למה לכל הרוחות צריך לחבר לדותן קירור גז? אפשר למצות את יכולות הOC שלו על קירור הסטוק שלו.

פורסם
  • מחבר

כי אפשר יהייה להגיע לתדרים הרבה יותר גבוהים עם קרור גז מאשר עם קרור סטוק... אלה עם כן אני טועה?..

כי מבחינתי בכול מקרה זה כמו עם מעבד רגיל שמין הסתם עם הקרור סטוק שלו אין אפשרות להגיע לאובר שהקרור גז מגיע אליו!!

ומה אתה באמת מאמין שלא יהיה הבדלים בין האוברקלוק שאפשר להגיע עם דותן בגז לבין האובר עם אוויר?

נ.ב

עם תוכלו לענות לי על שאר השאלות אני ישמח תודה..

פורסם

תהנה ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אחייייייי עשיתה לי את היום חח עם לא השבוע כי לפי התמונות הכול יעבוד בן זונהההה חחח

אז מה אומרים הדותן עם קרור גז יצא משהו מטורףףףףף חח או שהאובר שאני יגיע יהייה בדיוק אותו אובר כמו שאני יגיע עם האוויר...?

כמו כן חברה יש לי מלא שאלות חשובות אולי תוכלו להשקיע דקה מהזמן ולענות אליהם?

1.העם המתאם של אסוס חוסם את האפשרות לעלות מתח למעבד או לא?

2.לכמה אתם משארים שאפשר יהיה להגיע עם דותן 1.73 533 מגהרץ ועם קרור גז חח והלוח שבמפרט? ניזרוק ניחוש ואת התושבה נידע רק עוד איזה 3 או 4 שבועות חח

3.ועוד שאלה העם כול מעבד שהום פנטיום אם הוא דותן? כי באתר שאני חושב שאני יקנה ממנו רשום פנטיום אם 735 479 1.73 533 מגהרץ אז מה זה אומר שזה דותן?

4. ותוכל אולי לתת לי אתרים לקנייה של מוצרים בינהם הדותן בחול? כי אני יודע שהאתרים האלה לא שולחים לארץ אבל עם הם שולחים לצרפת זה יעזור לי מאד תודההה רבה רבה לעוזרים

פורסם

אחייייייי עשיתה לי את היום חח עם לא  השבוע  כי לפי התמונות הכול יעבוד בן זונהההה חחח

אז מה אומרים הדותן עם קרור גז יצא משהו מטורףףףףף חח או שהאובר שאני  יגיע יהייה בדיוק אותו אובר כמו שאני יגיע עם האוויר...?

כמו כן חברה יש לי מלא שאלות חשובות אולי תוכלו להשקיע דקה מהזמן ולענות אליהם?

1.העם המתאם של אסוס חוסם את האפשרות לעלות מתח למעבד או לא?

2.לכמה אתם משארים שאפשר יהיה להגיע עם דותן 1.73 533 מגהרץ ועם קרור גז חח והלוח שבמפרט? ניזרוק ניחוש ואת התושבה נידע רק עוד איזה 3 או 4 שבועות חח

3.ועוד שאלה העם כול מעבד שהום פנטיום אם הוא דותן? כי באתר שאני חושב שאני יקנה ממנו רשום פנטיום אם 735 479 1.73  533  מגהרץ אז מה זה אומר שזה דותן?

1. אפשר לשנות מתח כרגיל.

2. רחוק מאוד ;)

3. לא, לדוגמא מעבדי P-M בתדר 1.3-1.6 מצוידים בליבת בניאס.

פורסם

אם תסתכל טוב על התמונה האחרונה שוואטוס הביא...אז תראה שהכבל חשבל של המתאם עובר דרך הבלוק...זה יצור לך בעיה לחבר את בלוק של הקירור גז...

אז באמת מעניין לכמה המעבד הזה מגיע עם קירור גז :cool2:

פורסם

המגבלה של המעבדים הללו כבר לא תלויה בקירור, אתה לא תגיע רחוק יותר עם קירור הגז.

פורסם
  • מחבר

המגבלה של המעבדים הללו כבר לא תלויה בקירור, אתה לא תגיע רחוק יותר עם קירור הגז.

תכול להסבר למה וכו וכו?

כאילו מבחינתי מתח וקרור טוב זה כול מה שצריך בשביל אובר מטורף עם הדותן הזה..

אם תסתכל טוב על התמונה האחרונה שוואטוס הביא...אז תראה שהכבל חשבל של המתאם עובר דרך הבלוק...זה יצור לך בעיה לחבר את בלוק של הקירור גז...

אז באמת מעניין לכמה המעבד הזה מגיע עם קירור גז :cool2:

אז זהו שהסתכלתי מאד מאד טוב לא סתם אני קונה דברים והקרור גז יתחבר בול על הבול כמובן שאני יצטערך עוד כמה ספוגים וחומר דיאלקטרי כדי לאטום את הכול הכול כמו שצריך אבל אני כמעט בטוח שהבלוק קרור גז היתחבר בגלל שאני היחיד ניראה לי שיודע איך זה מיתחבר ללוח כי זה מול העיניים שלי חחחח

נ.ב

חברה אף אחד עוד לא הביא לי אתרים שמוכרים בחול מעבדים כמו שצריך של דותן 533 מגהרץ אז תזרימו אתרים שאתם מכירים ושאפשר לסמוך אליהם חוץ מניו אייג!!!

פורסם

735 = דותן במהירות 1.7GHz

Install

יש מצב שהכבל חשמל הזה של המאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים