עבור לתוכן

בבקשה דעתכם לגבי המפרט הבא ודרישות שהוספתי.

Featured Replies

פורסם

התקציב שלי: 6600 (אפשר עד 6700), אפשר לקחת מצב שמשלמים במזומן ולהעלות את המחיר בהתאם כך שאחרי ההנחה מתקבל אותו התקציב.

מטרת המחשב: משחקים עבור שני ילדים קטנים,אינטרנט ואולי צפיה בסרטים (לא צריך לעשות מזה עיקרי) עבור משפחה קטנה.

דרוש מסך (מאחר ויש ילדים קטנים, מומלץ מסך רגיל או דק שלא ייהרסו מחוסר עדינותם של הילדים), מקלדת ועכבר (כנל לגבי הילדים-כדאי אלחוטיים או לא-שלא יעיפו אותם וכו') רמקולים, (כדאי כרטיס טלוויזיה?).

כדאי שיהיה צורב וDVD,(אפשר לוותר על כונן דיסקטים?), לא חובה כרטיס קול איכותי שהרי הם חירשים.

אני מעדיפה אישית את הAMD 64 אלא אם יש לכם טענה שיש דברים טובים יותר. אתם המנוסים.

נושא הקירור במחשב חשוב.. המחשבים ורכיביהם היום רגישים מאוד לשימוש ארוך (לא חובה שהמחשב יהיה מעוצב-מיותר הכסף על זה)

שיהיה מורכב במעבדה - מערכת הפעלה יש לי.

מצורפת תמונה שצילמתי באתר קניות. מפרט של מחשב שחשבתי עליו עם הזיכרון הפנימי שהמליצו פה באתר.

אפשר לשים לב למחיר שיצא לי. מה דעתכם על המארז? עדיף להחליפו לטוב יותר? אם כן, איזה ואם יקר יותר - אז מה כדאי לשנות במקום אחר במפרט?

תודה רבה וחג שמח וכשר! ;)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז ככה:

מעבד - בסדר

לוח אם - אפשר לדעתי להסתפק ב Gigabyte GA-K8NF-9 שעולה איזה 200 שקל פחות

זיכרון - בתקציב כזה לוקחים ג'יגה של TwinMOS יוצא כמו 512MB של PDP Patriot שהילדים לא צריכים

הארד דיסק - לפחות 120GB, ו 160GB הכי משתלם ההבדלים קטנים ואת מכפילה את הנפח

צורב DVD - מצוין

כונן דיסקטים - כדאי לשים לכל מקרה

ספק - יש יותר טובים, תקראי את הסעיף של המארז

מקלדת ועכבר - יספיקו להם

מסך - בתקציב כזה אפשר לקחת LG 1730B שהוא LCD עם 17 אינץ', הם לא גיימרים שצריכים רזולוציות גבוהות

מארז - בכלל לא משהו, להחליף ל Compucase CI-6A19

כרטיס מסך - לא יודע איך החברה הזאת בכרטיסים של nVidia

בכל זאת עדיף לקחת Gigabyte או Leadtek

ד"א הכרטיס מסך מאוד חזק בשביל משחקים לשני ילדים קטנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים