פורסם 2005 באפריל 2320 שנים התקציב שלי: 6600 (אפשר עד 6700), אפשר לקחת מצב שמשלמים במזומן ולהעלות את המחיר בהתאם כך שאחרי ההנחה מתקבל אותו התקציב. מטרת המחשב: משחקים עבור שני ילדים קטנים,אינטרנט ואולי צפיה בסרטים (לא צריך לעשות מזה עיקרי) עבור משפחה קטנה. דרוש מסך (מאחר ויש ילדים קטנים, מומלץ מסך רגיל או דק שלא ייהרסו מחוסר עדינותם של הילדים), מקלדת ועכבר (כנל לגבי הילדים-כדאי אלחוטיים או לא-שלא יעיפו אותם וכו') רמקולים, (כדאי כרטיס טלוויזיה?). כדאי שיהיה צורב וDVD,(אפשר לוותר על כונן דיסקטים?), לא חובה כרטיס קול איכותי שהרי הם חירשים. אני מעדיפה אישית את הAMD 64 אלא אם יש לכם טענה שיש דברים טובים יותר. אתם המנוסים. נושא הקירור במחשב חשוב.. המחשבים ורכיביהם היום רגישים מאוד לשימוש ארוך (לא חובה שהמחשב יהיה מעוצב-מיותר הכסף על זה) שיהיה מורכב במעבדה - מערכת הפעלה יש לי. מצורפת תמונה שצילמתי באתר קניות. מפרט של מחשב שחשבתי עליו עם הזיכרון הפנימי שהמליצו פה באתר. אפשר לשים לב למחיר שיצא לי. מה דעתכם על המארז? עדיף להחליפו לטוב יותר? אם כן, איזה ואם יקר יותר - אז מה כדאי לשנות במקום אחר במפרט? תודה רבה וחג שמח וכשר! [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אז ככה:מעבד - בסדרלוח אם - אפשר לדעתי להסתפק ב Gigabyte GA-K8NF-9 שעולה איזה 200 שקל פחותזיכרון - בתקציב כזה לוקחים ג'יגה של TwinMOS יוצא כמו 512MB של PDP Patriot שהילדים לא צריכיםהארד דיסק - לפחות 120GB, ו 160GB הכי משתלם ההבדלים קטנים ואת מכפילה את הנפחצורב DVD - מצויןכונן דיסקטים - כדאי לשים לכל מקרהספק - יש יותר טובים, תקראי את הסעיף של המארזמקלדת ועכבר - יספיקו להםמסך - בתקציב כזה אפשר לקחת LG 1730B שהוא LCD עם 17 אינץ', הם לא גיימרים שצריכים רזולוציות גבוהותמארז - בכלל לא משהו, להחליף ל Compucase CI-6A19כרטיס מסך - לא יודע איך החברה הזאת בכרטיסים של nVidiaבכל זאת עדיף לקחת Gigabyte או Leadtekד"א הכרטיס מסך מאוד חזק בשביל משחקים לשני ילדים קטנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.