עבור לתוכן

לוח אם של ביוסטר, האם באמת זבל?

Featured Replies

פורסם

לידיעתכם, PC Partner זה בעצם ECS, תבדקו בEverest..

בכל זאת כבר מזמן לא מייצרים לוחות של PC Partner.

כל הלוחות שהוזכרו למעלה הם באמת לוחות גרועים אבל הECS הם דווקא דיי אמינים, אני מכיר כמה ECS'ים שעבדו מעל 4 שנים ועדיין סוחבים, החדשים של ECS דיי טובים. בכל זאת לך על הIs7-e לוח ששווה כל שקל...

פורסם

ECS יכולה להוציא עוד 100 לוחות טובים ,אבל השם שלה עדיין מסריח ויקח לה הרבה זמן ומוצרים טובים כדי להקרא חברה אמינה.

פורסם

היה לי חבר שהיה לו ECS, ועשה לו הרבה בעיות אמינות.

הלוח נטה להתקלקל.

פורסם

הלוח הזה הוא מצוין , הוא יכול להגיע עד ל 412 FBS ואם המעבד שלך עובד במכפלה של 200 אז 200 \ 2800 = 14 המכפלה שלך

14 * 412 זה יוצא איזה 5 ומשה גיגה הרץ

אה, הלוח באמת קצת יותר יקר בערך יותר יקר ב 50 שקל מהתקציב שלך, אני קניתי מזיגזג ב 490 אבל הוא שווה כל אגורה, כל אגורה אם נתחשב בשאר הלוחות באותו מחיר

פורסם

זה שבביוס יש לו אפשרות להעלות עד באס מסויים, ממש לא אומר שמבחינה טכנית הוא מסוגל להגיע לשם.

פורסם

בטח אפשר לשים לו כמה מודים ושטויות

בכל מקרה, אם לא תיהיה לו איזו מערכת קירור מים טובה או משהו אז החום יגביל אותו קודם

פורסם

בזבוז כסף להחליף את הלוח אם הזה אם הוא תקין.

אתה תקנה לוח אחר בהרבה כסף, שאינו תומך בכפולי ליבה כלשהם. מהר מאוד תצטרך להחליף שוב.

פורסם
  • מחבר

בטח אפשר לשים לו כמה מודים ושטויות

בכל מקרה, אם לא תיהיה לו איזו מערכת קירור מים טובה או משהו אז החום יגביל אותו קודם

לפני יומיים התחלתי לקחת ברצינות את העניין של הקירור אז שמתי למעבד zalman7000b alcu אווררתי את המארז כמו במדריך באתר, והכנתי fan-bus אז אני מקווה שזה יספיק לאוברקלוק של 3.2 או 3.4 עם הלוח החדש שהצאתם לי.......

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר, זה באמת שווה כל שקל

ההבדל בינו לבין הIS7-E2G זה של E2G יש כרטיס רשת ג'יגהבייט ולE2 רגיל 10/100 זה הכל...

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=is7-e2

פורסם

אם כבר, זה באמת שווה כל שקל

ההבדל בינו לבין הIS7-E2G זה של E2G יש כרטיס רשת ג'יגהבייט ולE2 רגיל 10/100 זה הכל...

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=is7-e2

שלא יקח את הIS7E-2, רק את הIS7E, ב-2 יש רק שני סלוטים לזכרון.

פורסם

הייתם חייבים להקפיץ, אה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים