פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יש באחד האתרים של חנויות החומרה אני בטוח שכולם מכיריםזה נקרא A-DATA / VT וזה כולה 245 ל 512MB - זה נשמע לכם הגיוני? זה ממש זול האם הזכרונות האלה שווים משהו?או שעדיף ללכת על משהו אחר..לצורך העיניין אני צריך 2*512 במקסימום מחיר של 1000 ש"ח אבל שראיתי את המחיר הזה , זה נראה מאוד מענייןהבנתי שהמחירים יורדים קצת בגלל ה DDR2 אבל זה נראה מוגזם.. מישהו ניסה אותם?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים הזכורונת בסדר גמור (אם זה A-DATA ולא צ'יפים של VT) הם באמת זולים אבל בחנות KSP אתה מקבל רק שנה אחריות אם אתה מתכננן OC יש זכרונות TWINMOS SPEED PREMIUM BH-5 DDR 400 שעולה בסביבות 450 ש"ח ל 512MB ומעולים לOCאם אתה לא מתכנן OC אז קח את A-DATA או Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory ב 309 ש"חhttp://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אני רציתי לקנות אותם גם כן שמעתי שהזכרנות טובים (ADATA) אבל בגלל שלא היה להם במלאי הלכתי לחנות השכונתית ורכשתי NCP512 במחיר של 250 שקל .. אני לא מכיר את החברה כמו שצריך אולי מישו שמע עלייה ? NCP ?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אם זה A-DATA זה טוב, ואם זה VT אז בכלל יש סיכוי לאחלה צ'יפיםבכל מקרה מחיר מצויין אם אין לך בעיה עם שנה אחריות
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים להיפך.. הVT פחות טובים לOC.. וזה ההבדל היחידי בין הADATA לVT..אני קניתי.. אחלה מוצר ביותר אחלה מחיר..זה לא הVT שזה שמעליי שם..
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מה לא ברור?11. Kreton VT 512mbHow to identify : Look at IC, there's no heatspreaderאו שהמידע לא אמין בעיניך? יש לך מקור יותר מוסמך?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים הזיכרון כרגע לא אצלי בידיים אבל עשינו ניסיון וה VT שנקנו מ KSP לא סוחבים ממש ב OC, ה ADATA הצליחו לעקוף אותם ב 2.8Vעל הצ'יפים כתוב VT לא שמתי לב ליותר מזה, אם תרצה יותר מידע על הצ'יפים, אין לי בעיה לספק לך.כמובן שזה לא אומר כלום, יכול להיות שנפלנו על זכרונות לא אוברקלוקרים, אבל הם בצורה משמעותית לא סחבו מול ה ADATA.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים הזיכרון כרגע לא אצלי בידיים אבל עשינו ניסיון וה VT שנקנו מ KSP לא סוחבים ממש ב OC, ה ADATA הצליחו לעקוף אותם ב 2.8Vעל הצ'יפים כתוב VT לא שמתי לב ליותר מזה, אם תרצה יותר מידע על הצ'יפים, אין לי בעיה לספק לך.כמובן שזה לא אומר כלום, יכול להיות שנפלנו על זכרונות לא אוברקלוקרים, אבל הם בצורה משמעותית לא סחבו מול ה ADATA.אם הם באמת WINBOND UTTאז צריך מתח בשביל אוברקלוק טוביותר ממה שהלוח הממוצע נותן
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים כן, לתת לUTT רק 2.8v באמת ייתן לך לממש את הפוטנציאל שלהם...הם צריכים 3.2v בשביל להתחיל להתעורר
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים 2.8V נותן דוגמא טובה לאוברקלוקר הביתי הפשוט, הוא זה שקונה זכרונות ב 250 שקל.במתח הזה ה ADATA סחב טוב יותר.מי לוקח ב 3.2V זה לא ממש נוגע לרוב המשתמשים "הרגילים".
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים בחול יש זכרונות ADATA /VT אחרים מהארץ , גם VData שונים. משום מה הVDATA שם עשו 2-2-2 עד 530MHZ במתח 3.6V והVDATA שאני בדקתי בכלל לא ירדו לCAS2 (!!!). אחד הגורמים שמאוד משפיע על תוצאות הביצועים של הזכרונות זה הPCB - יש מספר תצורות לזכרונות ADATA/ADATA VT/VDATA ולכן אל תהיו בטוחים אם יש לכם את הצ'יפים המוצלחים אז תקבלו את התוצאות שציפיתם להם מהתמונות בפורומים בחול. אם תתקלו בPCB כזה בזכרונות ADATA VT or VDATA , פשוט תתרחקו. (ג'נרי שהתוצאות הצפויות שלו יהיו נמוכות גם בערך הMHZ ואפילו בתזמונים) http://www.ricco.karoo.net/images/mem/AA4TD50_2.jpg (תתייחסו למבנה הPCB בלבד) אני לא בהכרח אומר שהזכרונות האלו שנמכרים בזול הם לא טובים, אלא יש לשים יותר לב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.