עבור לתוכן

צ"הל 2005.

Featured Replies

פורסם

לשון פרה נחשב מאחד הבשרים הכי משובחים בחמין, למרות שאני מעדיף את הבשר של הצלי...

אגב,

איך לעזאזל אפשר לפשל בחמין?

ממה שראיתי פשוט זורקים הכל לסיר עם מים, ונותנים לזה להתבשל...

• תגובות 59
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן, זו היתה לשון. באורך של 40-50 ס"מ, משו מכחיד!

באותו רגע זה היה נראה כ"כ רע. הטבח ביצע את המשימה בקושי רב מרוב הגועל. מאותו רגע התנזרתי מחמין צה"לי (נדיר שהם אכילים בד"כ).

פורסם
  • מחבר

בחמין בבסיס שלי היו שמים בצל במקום תפוח אדמה....איכסססססס :kopfpatsch:

פורסם

?

חמין ברובו מתבסס על תפו"א

פורסם
  • מחבר

נכון...זוועה!רק הרוסים היו אוכלים את זה... :smile1:

פורסם

כמו שכבר אמרו פה, איכות האוכל אינה במרכיבים אלה איך מכינים אותו ->

במילואים אנחנו תמיד מעדיפים למצוא טבח משלנו ולא טבח קבע, שיחשוב שהוא משקיע בעוד הוא גורם לנו להרגשת קבס.

כשאחד מהחברה מכין את האוכל, תמיד יהיה משהו טוב על השולחן, בעיקר בצהריים ובערב כי לקום מוקדם בבוקר קשה לנו :lol:

פורסם

למי ששאל איך מפשלים בחמין... בדרך מהקבלן לבסיס, משאירים את זה הרבה זמן ללא קירור. או שהקבלן פישל, או שהנהג עצר לו בדרך בזולה של החברה' והשאיר את המשאית להרבות חיידקים בתוך התבשיל המאוס.

פורסם

מספיק שאתה לא שם מספיק מלח, דפקת את כל החמין. זה יכול להיות ממש נוראי.

פורסם

אז מה? פותחים ת'רד כלכלת בית או שבמפגש הבא פשוט נעשה תחרות בישול חמין? וואי וואי, נהייתם לי קוזינות ;D

פורסם

אני אכין חביתה/מקרוני ברוטב קטשופ+עגבניות (או אלפרד,ו יאמי) ;D

פורסם
  • מחבר

ששמים בצל בחמין במקום התפוחי אדמה ,אפשר להגיד שהוא הרוס...

פורסם

אני אביא ת'ספגטי + הרוטב המטורף שלי (זה בערך הדבר היחיד שאני יודע לבשל, חוץ מצ'יפס, חביתה ולחמם את הדאבל שרכשתי שלשום). :lol:

פורסם

תגידו, בינינו, כולכם כחמים לשבת מול המקלדת ולצעוק "חיילים משוקולד", אבל אם לכם היו מגישים מלפפונים ובננות לארוחת צהריים בטירונות, כאשר אתם רצים כל היום וצריכים אוכל עשיר בקלוריות, אתם לא הייתם עושים כלום? אתם נהייתם לי טאנקיסט שיפוואלוב גיבורים כאלו... נראה אם יש פה "גבר גבר" אחד שהיה סובל את זה בשקט? אני אולי לא הייתי בורחת מהבסיס אבל לפתוח ג'ורה הייתי פותחת.

למרות שמעולם לא הייתי בניצנים, קשה לי להאמין שאופי הטירונות שם שונה מהאופי של הטירונות שאני עשיתי בזיקים. בוא נגיד שבמהלך כל הטירונות היה לנו מד"ס אחד, בשבוע האחרון, ואת רוב הטירונות בילינו בעיקר בעמידה או בישיבה (לעתים רחוקות גם בשכיבה).

פורסם

עשיתי טירונות בנות בבה"ד חיל הים וקרעו לנו את הצורה חבל"ז. מד"סים כל יום, ועוד כל מיני עינויים.

פורסם

כמות המד"סים תלוייה בכמות הפטורים שיש לחיילים ובמפקדים.

אצלנו בפלוגה היו רק מפקדות (מהמ"פ עד המ"כית הכי ירוקה), ול60% היו פטורים, כולל כאלה עם פטור מישיבה מזרחית :smile1:. הייה לנו מד"ס אחד, ומבחן הכושר (כפיפות שמיכה שמחושבות בצורה אצפוננציאלית: 1, 3, 7, 12...) וזהו.

לפלוגה שהייתה לידנו ועשתה את אותה הטירונות היו אימוני כושר כל בוקר (הזונות העירו אותנו איזה שעה לפני הזמן כל פעם :pissed:), והיו להם מלא מד"סים וכו... כל הצוות שלהם הייה מפקדים (או כאלה_שלא_זורקים_זין).

אני אישית, נהנתי בקייטנה 8)

אגב, אם מארגנים תחרות בישול, אני בפנים! רק תגידו לי מתי ואיפה :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים