עבור לתוכן

צ"הל 2005.

Featured Replies

• תגובות 59
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נמאס מהבכיינות. חבורה של ג'ובניקים מעפנים שעוד חו8שבים שייש להם זכות לדרוש משהו. אז מה שאכלו מחוץ לחדר אוכל? מה אתה רוצה שלא יעשו ביעור חמץ או שיזמינו להם פיצה?. שירקבו בכלא צבאי מצדי הרבה הרבה זמן מגיע להם. הצבא יודע טוב מאוד מה הוא עושה אז תפסיקו לגונן עליהם ואל תעלו לפה הודעות כאלו.!!

צ"הל 2005 - טוב שלא הגזמת...

פורסם

אני בטוח שאלו גובניקים ערסים שהיה להם משעמם ורצו ללכת לבלות בפסח.

הכל יתבהר בחדשות

פורסם

נו בטח

תובלה...

מי שלא התקבל לאפסנאות

פורסם

על מה אתה מדברים ?

במקום לבוא בטענות על הצבא אתם צוחקים על המקצוע של החיילים ?

זה לא פעם ראשונה שמפורסם כתבה על כך שחיילים נשארים רעבים בבסיסים. (במיוחד ביחדיות קרביות)

לצבא לא חסר אוכל, ואני יודע את זה כי אני רואה את כמויות האוכל שנזרקות מידי יום, הוא פשוט לא מתנהל נכון.

* התגובה שלי מתייחסת לפי הכתבה שהתפרסמה ב Ynet.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא מה באמת נכון..כל אחד נותן גרסה אחרת ואי אפשר לדעת מי צודק...

בתור אחד שבול לפני שנתיים היה בניצנים ,והיה מיועד לתובלה{גם הייתי שם 3 חודשים} :-\ ,גם מהמחלקה שלי ברחו איזה 20 חיילים שהיו צריכים להיות בתובלה.

אתם פשוט לא מאמינים איזה דכאון המקום הזה.

פורסם

אני יכול להגיד לכם מנסיון אישי שמה שהם עשו מוצדק לחלוטין.

למזלי הזדמן לי רק יום אחד להתנסות בדבר הזה, לא אכלנו כמעט כלום יום שלם (עד אז היינו בשטח ואכלנו מנות קרב) ותאמינו לי שאם זה היה נמשך עוד יום (זה היה יום חמישי, כך שזה כבר לא היה רלוונטי) גם אנחנו היינו חושבים על פעולות קיצוניות.

אפשר היה למנוע את כל זה די בקלות - להתחיל בביעור החמץ לפני הפסח בכל מטבח בנפרד ולהעביר את העומס בין המטבחים האחרים ועד לפסח עצמו כל המטבחים היו יכולים להיות נקיים מחמץ ואז לא היה קורה כזה מצב.

זו באמת בושה וחרפה, וזה בכלל לא קשור ל"ג'ובניקים מתבכיינים" - אני בטירונות של חיל התותחנים בשבטה, ותאמינו לי שלאכול פריסות (עם מצות במקום לחם) כל היום משאיר אותך רעב מאד מאד. יום אחד אפשר לסבול (כמו אצלנו), אבל שלושה ימים זו כמעט הרעבה. ועוד שלפי הכתבה גם אספקת האוכל בבסיס הייתה דלילה. באמת שאני מבין אותם ואני מקווה שימנעו מקרים כאלה בעתיד.

פורסם
  • מחבר

מה שחשוב שיפיקו את הלקחים.

פורסם

^^^^

LOL

פורסם
  • מחבר

^^^^

LOL

אשכרה.טוב לך תדע בוגי ירצה לסיים טוב את השירות שלו...
פורסם

בהרבה צבאות אנשים היו נלחמים יותר על האוכל מאשר באויב, ובכלל תמיד היה מצב של חוסר מזון ואחוז הג'ובניקים הוא בערך 0.001.

אבל בכל זאת, בצה"ל זה בזיון שקורה דבר כזה אבל אני אישית לא חושב שזה נכון לברוח מהבסיס, קשה לי לומר כי לא הייתי במצב כזה אבל מתקשה להאמין שלא היה כלום במטבח ולא הגיע אוכל בכלל לבסיס... אולי פשיטה למטבח או פשוט הפסקה טוטאלית של כל הפעילות עד שיהיה מזון היו יותר מועילות, סתם ללכת הביתה זה קצת עלוב.

מה כבר כמה מ"כיות יעשו לחיילים ? ירו בהם ?

פורסם

נו מה .. חבורת חיילים מושתנים , לא קיבלו בשר שלוש ימים וכבר בוכים... שיבינו שהם בצבא ויפסיקו לבכות.

פורסם

הם לא היו צריכים לברוח כי הם לא השיגו בזה שום דבר והם סתם דפקו את עצמם, הם פשוט היו צריכים לקבול את המפקדים שלהם (אפילו עד המב"ס, במקרה הצורך) כי עילה לקבילה בהחלט יש להם.

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים...כל אלה שברחו מיועדים לתובלה....

פורסם

מניסיון- ניצנים זה בסיס חרא, עם מב"ס מטומטם, ורוב הצוות שם מעפן, הטבחים חיים בעולם משל עצמם, וזה בכלל לא מפתיע אותי.

על מנות הקרב כתוב שהן עולות הרבה כסף ושלא יבזבזו אותן סתם. היו כמה ימים שהינו צריכים ללכת למטווחים שבבוקר נתנו לנו מנות קרב במקום ללכת לחדר האוכל (לא שזה אוכל יותר טוב, אבל לפחות הוא עולה פחות...).

פשוט בושה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים