עבור לתוכן

מעוניין לשפר את המחשב בצורה גדולה וחדשה מה כדי דותן או amd x2 ??

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח

אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה!

1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח

2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב)

מה אומרים?

ועוד שאלה

1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה!

2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה...

נ.ב התיכנון הוא לחבר את הדותן או את amd x2 כמובן עם הקרור גז..

אז מה יתן יותר ביצועים תודה..?

פורסם

מה יתן יותר ביצועים באיזו אפליקצייה?

אם מודבר במשחקים תפסול מראש מעבד כפול ליבה - משחקי המחשב לא תומכים בכפולי ליבה (בנתיים).

מה שאומר שאתה נשאר עם ליבה אחת של Athlon 64 בתדר 2.2-2.4GHz עם זכרון מטמון בגדול 512kb\1Mb

אם אוברקלוק גדול הDothan יפיק ביצועים גבוהים מAthlon 64 חד ליבתי בעל דירוג מהירות דומה (פחות או יותר)

מה גם שמערכת מבוססת דותן תעלה לך יותר ממערכת מבוססת Athlon 64x2.

1.הזכרונות שלך (אם הם במצב DC) מפיקים 800MHz אפקטיבי (400MHz*2) בעוד שהדות'ן משתמש רק ב533MHz

2.לא שמעתי על בעיות איתו, לפי הסקירות שקראתי עד הלום מדברים עליו רק טוב

פורסם
  • מחבר

תראה אני רוצה להחליף למשהו שיחזיק הרבה זמן ושיהיה חזק ביותר חח

ובקשר שהכפולי ליבה לא תומכים במשחקים אז אוקיי בנתיים אני עדיין יוכל לשחק אבל אולי בעתיד הם כן יתחמו ואז אני יוכל לנצל יותר!

ובקשר לדותן אני יכול להשיג אחד במהירות של 1.73 ב533 מגהרץ ואת המתאם של אסוס והכול ב1500 שקל מחיר טוב הייתי חושב לא?

ואילו רק המעבד של כפולי הליבה עולה לי איזה 3000 שקל ותוסיף את הלוח ואת הכרטיס מסך כי שלי הוא agp! אבל השאלה היא עם שווה לחכות ולהחליף את הכול בשביל הכפול ליבה או שהדותן יתן לי את אותם ביצועים ובהרבה הרבה פחות כסף ומאמץ מאשר הכפולי ליבה?

ובקשר למעבד אז זה אומר שאני יכול לחבר אותו נכון?

ובקשר למתאם השאלה העעיקרית היא העם אני יכול לעלות את המתח למעבד או לא? כי רק לפינטוז קטן.. תחשוב מה אני עושה לדותן שעובד במתח של 1.112 וולט עם אני לא טועה... ועם אני מעלה לו את המתח לאיזה 1.4 וולט לפחות ועם הקרור גז מה חושב שאני לא יוכל להגיע לשחקים חח כאילו מה יש מצב מ1.73 לאיזה 3 גיגהרץ או שזה ממש ממש חלום?

פורסם

אם אתה "רוצה להחליף למשהו שיחזיק הרבה זמן ושיהיה חזק "

אז אין משהו יותר חזק מכפול ליבות

פורסם
  • מחבר

גם נכון ועם אני רוצה משהו יותר חזק אני יכול להשקיע גם 100000 שקל השאלה פה היא העם הכפולי ליבות שווים את המחיר שלהם כי חישוב קטן אומר לי מעבד לוח וכרטיס מסך יעלה לי בסביבות ה5000 שקל לעומת הדותן עם המתאם שעולה לי איזה 1500 שקל אז השאלה עם כפול הליבות שווה את המחיר שלו או לא?

פורסם

תירא הכפול ליבה מציג ביצועים עדיפים בהרבה מכל מעבד שיש כרגע בשוק שהוא ליבה 1

פורסם

גם נכון ועם אני רוצה משהו יותר חזק אני יכול להשקיע גם 100000 שקל השאלה פה היא העם הכפולי ליבות שווים את המחיר שלהם כי חישוב קטן אומר לי מעבד לוח וכרטיס מסך יעלה לי בסביבות ה5000 שקל לעומת הדותן עם המתאם שעולה לי איזה 1500 שקל אז השאלה  עם כפול הליבות שווה את המחיר שלו או לא?

דבר ראשון , מעבד כפול ליבה של אינטל , לא יעלה 10000 וגם לא 5000 !

הוא יעלה בסביבות 2000 ש"ח

עם כל הכבוד לדותן , זה מעבד מיושן שלא תומך ב-64BIT

פורסם
  • מחבר

אוקיי ברור שלו אבל קודם כול לא חשבתי על אינטל מסיבה אחת שהסוקט שלי הוא 478 ואינטל לא תיצר מעבד כפול ליבות בסוקט הזה ...כמו כן שלאינטל לא יהיה מעבד כפול ליבות כמו שצריך בזמן הקרוב! ואני לא מדבר על הפנטיום די !

כך שאופצייה שיש היא או הדותן עם מתאם באיזה 1500 שקל או amd x2 עוד איזה 4 חודשים עם לוח וכרטיס מסך חדשים (כמובן שקודם ניצטערך למכור את שלי חח) אז מה לדעתכם עדיף?

כמו כן מה כול כך רע בדותן דיברתם עליו כול כך הרבה זמן שכמה הוא תותח על וכו כוו ועכשיו אתם אומרים שהוא סתם מיושן ולא שווה כלום?

ומה יש מצב להגיע עם דותן מ1.73 לאיזה 3 גיהרץ מינימום בעזרת העלה של מתח (שלא אמרתם לי עם זה אפשרי בעזרת המתאם) ובעזרת קרור גז?

ומה דותן ב3 גיהרץ לא יתן ביצועים מטורפים?

והעם הביצועים יהיו יותר טובים מהפרסקוט שלי באובר ל4.3?

או מה amd 3500+ ?

פורסם

אוקיי ברור שלו אבל קודם כול לא חשבתי על אינטל מסיבה אחת שהסוקט שלי הוא 478 ואינטל לא תיצר מעבד כפול ליבות בסוקט הזה ...כמו כן שלאינטל לא יהיה מעבד כפול ליבות כמו שצריך בזמן הקרוב! ואני לא מדבר על הפנטיום די  !

כך שאופצייה שיש היא או הדותן עם מתאם באיזה 1500 שקל או amd x2 עוד איזה 4 חודשים עם לוח וכרטיס מסך חדשים (כמובן שקודם ניצטערך למכור את שלי חח) אז מה לדעתכם עדיף?

כמו כן מה כול כך רע בדותן דיברתם עליו כול כך הרבה זמן שכמה הוא תותח על וכו כוו ועכשיו אתם אומרים שהוא סתם מיושן ולא שווה כלום?

ומה יש מצב להגיע עם דותן  מ1.73 לאיזה 3 גיהרץ מינימום בעזרת העלה של מתח (שלא אמרתם לי עם זה אפשרי בעזרת המתאם) ובעזרת קרור גז?

או מה amd  3500+ ?

אם אתה רוצה לשדרג את המחשב ולהתבסס על סוקט 478 , אז אין לך הרבה אפשרויות

אם אתה רוצה מעבד כפול ליבות , אז אתה חייב בעצם מחשב חדש

אין שום דבר רע בדותן , להיפך זה מעבד מצויין , אבל ביחס למעבדי ההווה , או העבר

אם אתה רוצה מחשב חדש (הדגש על חדש) , אז זה אומר מעבדי ליבה כפולה ב-64BIT

בקיצור , אני ממליץ להמתין מספר חודשים בקנייה

אז נהיה כולנו יותר חכמים , בקשר למחירים וביחס לביצועים

פורסם

אני במקומך לעכשו קונה את ה דותן, כי ככה וככה יש לך הכל ושוק הכפולי ליבות לא שקט עדיין. תן לו עוד חצי שנה לפחות להרגע (6800 X800 מישהו? כשהם יצאו כולם קפצו על זה, אבל תראו איך זה התפתח)

התודן כבר דיי ממוצא ובסביבה כבר הרבה זמן, הייתי הולך עליו. במיוחד שההשקעה לא כזו גדולה

פורסם

אוקיי ברור שלו אבל קודם כול לא חשבתי על אינטל מסיבה אחת שהסוקט שלי הוא 478 ואינטל לא תיצר מעבד כפול ליבות בסוקט הזה ...כמו כן שלאינטל לא יהיה מעבד כפול ליבות כמו שצריך בזמן הקרוב! ואני לא מדבר על הפנטיום די  !

ומה יש מצב להגיע עם דותן  מ1.73 לאיזה 3 גיהרץ מינימום בעזרת העלה של מתח (שלא אמרתם לי עם זה אפשרי בעזרת המתאם) ובעזרת קרור גז?

או מה amd  3500+ ?

תהיה לי בריא. עם מערכת כמו שלך לשדרג? יש משהו שהיא לא אוכלת לארוחת בוקר היום?

אני הייתי מחכה לפחות שנה. נותן לעניינים להתייצב. נותן לכפולי ליבות לדבר ולהתייצב. נותן לטוריון לצאת ולראות מה הוא שווה ואז גם בטוח אינטל יורידו את מחירי הדותן, נותן ליונה לצאת. מה רע במערכת שלך? מילא היה לך איזה P3. תמיד תוכל לקנות את המתאם ואיזה דותן לשחק איתו בשעות הפנאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים