פורסם 2005 באפריל 2220 שנים קראתי עכשיו באינטרנט שיש לו שני סופים, אני ראיתי את הסוף שהם כותבים HELLO בגדול ומטוס של ח"א רואה אותםסתם מסקרן אותי מה הסוף האחר....
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים שני הסופים שאני ראיתי דומים, באחד מהם נשארו רק שתי הבחורות, בשני גם הבחור חי
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אהה דיי דפוקבדוגרי הסרט עצמו גם לא משהואבל סתם מעניין שעשו שתי סופים, גם אם הם דומים מאוד אחד לשניאם כך, אני ראיתי את הזה בו הבחור חי (אם אני זוכר נכון כי ראיתי אותו לפני זמן רב [כ-8 חודשים])
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים יש לא גרסאה אמריקאית קצת יותר ארוכה בשם 29 days later ואני לא צוחק תבדקו בIMDB
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים סתם לידע כללייש המון סרטים שבגרסאת הdvd שלהם אפשר לראות עוד כמה סופים ובחלק אפילו הבמאי מסביר למה הוא בחר בסוף הספציפי שיצא עם הסרט בסוףזה לא משהו מיוחד לסרט הזה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים זה סרט ענק!אני לא יודע על ה 2 סופיםבסוף שאני ראיתינשארו 2 הבחורות והבחור.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים איזה סרט מעצבן. ראיתי את כולו עד הקטע שהם כותבים "הלו" על הדשא והמטו רואה אותם, באמת חשבתי, סרט נחמד (לא משהו מיוחד אבל נחמד מאוד). ואז הופיעו הכתוביות אז העברתי...אחרי כמה דקות אני חוזר לערוץ ורואה שהסרט ממשיך כל מה שהבנתי זה שהבחור מת, אבל לא הבנתי מה עם המטוס ואיפה הוא בכלל מת (עדיין בבריטנייה?) ! איך אני אמור לדעת שהסרט ממשיך אחרי הכתוביות, מה הם חשבו!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.