עבור לתוכן

עזרה בקשר למסך: SAMSUNG 757 DFX

Featured Replies

פורסם

הי,

אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX.

בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300.

ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר???

בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו.

בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה.

תודה מראש!

פורסם

המסך הזה מצויין, זה רק בגלל הירידה הדרסטית בשער הדולר.

זה ה-17 אינץ' נכון?

פורסם
  • מחבר

כן 17 אינצ" samsung 757 dfx

למישהו יש אולי עוד פרטים או ביקורות על המסך הזה?

פורסם

יש גם את ה 757NF שלדעתי מציג איכות תמונה טובה יותר מן הDFX שמבוסס על השפופרת המשופרת של סמסונג - הDynaFlat X.

אם סמסונג, אני ממליץ בחום על סידרת ה NF.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה!

אני מודע לכך שה NF טוב יותר, אבל הוא יקר בהרבה, ןלא עומד בתקציב שלי. לפי הביקורות וההמלצות שקיבלתי, 757 DFX צריך להתאים לדרישות שלי.

אני לא מוצא אבל שום דבר בקשרלקצבי הרענון שלו והגודל, נראה לי שאני הולך לבקר באופיס דיפו מחר...

פורסם

נתוני ה DFX זהים לחלוטין לנתוני ה NF מבחינת תדרי רענון ורזולוציות.

Horizontal Freq : 30 - 96 Khz

Vertical Freq : 50 - 160 Hz

Max Res : 1920X1440 @ 64 Hz

אתה יכול לראות את הקובץ עם הנתונים הטכניים של המסכים בכתובת הזאת.

*יש צורך בהתקנת התוכנה Acrobat Reader על מנת שתוכל לצפות בתוכנו של הקובץ.

פורסם

גם אני מתכוון לקנות את ה757DFX בחודש הבא.אין לי איפה לראות את הסידרת הNF ועם אני יראה את הכווים ועם הם יציקו לי אני פשוט לא לוקח את הסיכון.וגם לNF יש פיקסל יותר גדול. פירוט על המסך ועל כול המסכים את יכול לראות פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים