פורסם 2002 ביולי 1323 שנים הי,אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX.בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300.ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר???בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה.תודה מראש!
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר כן 17 אינצ" samsung 757 dfxלמישהו יש אולי עוד פרטים או ביקורות על המסך הזה?
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים יש גם את ה 757NF שלדעתי מציג איכות תמונה טובה יותר מן הDFX שמבוסס על השפופרת המשופרת של סמסונג - הDynaFlat X.אם סמסונג, אני ממליץ בחום על סידרת ה NF.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר תודה על ההמלצה!אני מודע לכך שה NF טוב יותר, אבל הוא יקר בהרבה, ןלא עומד בתקציב שלי. לפי הביקורות וההמלצות שקיבלתי, 757 DFX צריך להתאים לדרישות שלי.אני לא מוצא אבל שום דבר בקשרלקצבי הרענון שלו והגודל, נראה לי שאני הולך לבקר באופיס דיפו מחר...
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים נתוני ה DFX זהים לחלוטין לנתוני ה NF מבחינת תדרי רענון ורזולוציות.Horizontal Freq : 30 - 96 KhzVertical Freq : 50 - 160 HzMax Res : 1920X1440 @ 64 Hzאתה יכול לראות את הקובץ עם הנתונים הטכניים של המסכים בכתובת הזאת.*יש צורך בהתקנת התוכנה Acrobat Reader על מנת שתוכל לצפות בתוכנו של הקובץ.
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים גם אני מתכוון לקנות את ה757DFX בחודש הבא.אין לי איפה לראות את הסידרת הNF ועם אני יראה את הכווים ועם הם יציקו לי אני פשוט לא לוקח את הסיכון.וגם לNF יש פיקסל יותר גדול. פירוט על המסך ועל כול המסכים את יכול לראות פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.