עבור לתוכן

מפרט לAMD החדש......עוד חודש אני הולך לקנות אותו ואני רוצה להיות בטוח...

Featured Replies

פורסם

טוב אנשים מי שלא יודע אני הולך למכור את המחשב הנוכחי ולקנות AMD חדש דנדש......הנה המפרט תגידו לי אם הוא טוב ובקשר למחיר זה מה שיש אין לי יותר מזה עד שאני יחסוך ויוסיף עוד........

מעבד

AMD Athlon 64 3200+ S939 Winchester+TR2 קירור

Gigabyte GA-k8nf9 לוח אם

זכרון

512 DDR 400Mhz corsair

מארז

SuperTalent X-Blade 400W

דיסק קשיח

Maxtor 160 GB SATA 7200RPM

צורב DVD

LG dvd-rw 16X

כרטיס מסך אפיק PCIX

Ge Force FX 6600 128MB PCIX DVI

כרטיס רשת

10/100 enternet

+ 7 מתנות מהחנות:

**

עכבר מיקרוסופט +מקלדת

50 דיסקים לצריבה

מצלמת אינטרנט לוגיטק

מיקורופון

אוזניות

סה"כ 3999ש"ח

לגבי הלוח אם זאת פעם ראשונה אי פעם שאני הולך על לוח מחברת גיגה בייט כי פשוט לא היה לי כסף להוסיף לMSI וגם החנות שאני קונה ממנה לא מתעסקת עם MSI משום מה..... :nixweiss:

מה אתם אומרים על הלוח כי זאת בעיקר ההתלבטות שלי.....וגם בקשר לזכרון ...הוא טוב ? כי אני בכלל לא מכיר חברה שקוראים לה קורסאייר....יכול להיות הוא ג'נרי?

ועוד שאלה יותר חשובה.....עוד חודש יגיע הווניס לארץ??????!?!

פורסם

מעבד- עדיף לקחת 3000 ולחסוך כמה מאות שקלים לציוד איכותי יותר.

זיכרון- קרוסאייר לוקחים המון כסף על השם ולכן עדיף לרדת מהזיכרון הזה ולקחת ג'יגה (512X2) בדואל צ'אנל של סמסונג, A-DATA, טווימוס, PQI וכו'.

מארז- מארז איכותי (תוודא שזה סופרטאלנט כי יש המון חיקויים) אך עם ספק ג'נרי שיכול לשרוף את המערכת ולספק מתחים לא יציבים לאוברקלוק. תשקול את מה שבלינק

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2507

דיסק קשיח- עדיף של סיגייט שבא עם NCQ וחמש שנות אחריות

צורב DVD- קח אותו אם אתה מקודד, אם לא NEC 3520 עדיף

אני מכיר את הסט מקלדת עכבר שואה הזה שאתה מתכנן לקנות (לאחי יש אותו) ואיך אני אגדיר אותו במילה אחת......חרא!

קח משהו כזה שיש לי עליו ניסיון טוב.

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1673

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6152

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.....עכשיו תראה אחי יש לי רק אבל רק 4000 שקל ביד לא שקל אחד יותר......וגם בעל החנות עשה לי טובה שהוא עוד דחף לי מעבד 3200 כי המפרט היה עם 3000........לגבי הזכרון הוא ג'נרי או לא?

מארז אני יודע שהסופרטאלנט הוא בעצם החיקוי של הA-TOP הנוכחי שיש לי במחשב אבל בגלל שאני מוכר את במחשב אין לי כסף לשלם על המארז המקורי אז הלכתי על החיקוי אבל זה לא כזה משנה......בקשר לספק אני יודע שאתה צודק אבל תבין אחי אני עוד איזה כמה חודשים מחליף אותו כי אין לי עכשיו מזומנים עד חודש הבא.....מקלדת ועכבר ...מה הם עד כדי כך גרועים??...נו טוב אני מקבל אותם מתנה גם ככה.....

ולא אמרת לי עם הכרטיס מסך טוב למשחקים......הוא טוב או שעדיף כרטיס מסך של ATI?

ולוח אם כדאי ללכת על הגיגה בייט כי שמעתי שיש איתו בעיות......

פורסם

לוח אם בסדר , דרך אגב הוא בא עם כרטיס רשת מובנה כבר

לא הבנתי שמה המוכר עושה לך טובה? הוא נתן לך 3200 במחיר של 3000? כי אם לא תרד ל3000

אל תקח CORSAIR, קח מה שהציעו לך בהודעה מעליי A-DATA או TWINMOS

כרטיס מסך בסדר למשחקים,

ואני מאוד ממליץ לך לקנות ספק טוב.

פורסם

CORSAIR היא אחת החברות המובילות בזיכרונות...הם לוקחים המון כסף על זיכרון...ובגלל זה אמרו לך תלך על חברה שהיא פחות טובה....ותיקח 1GB של זיכרון...

פורסם

לוח בסדר גמור.

רד בזכרונות לA-data ותנסה להעלות ל6600GT איך שהוא..

ואם זה ספק ג'נרי..אז תחליף גם אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים