פורסם 2005 באפריל 2120 שנים זה קורה לי הרבה פעמים עם FF.מישהו יודע למה?(רק חלון אחד פתוח בלי שום לשוניות)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים צודק זאת בעיהב מוכרת כבר ממזן פעם היה אצלי אפילו 80 מגה זה דבר באמת מבאס ואני לא חושב שיש משהו לתקן את זה אולי בעתיד
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים כמו שאמרתי אין בנתיים פתרונות לזה בהתחלה היה לי P4 1.5 256 SDR Maxtor ATA 40GB וכבר לא זוכר ואז היה לי 80 מגה שהFF לקח עכשיו יש לי AMD 64 3000+ 512 DDR Maxtor ATA 40GB Gigabyte K8-NS 939 ועכשיו הוא לוקח 40 מגה אבל זה קשור לכל מיני plug-ins וסקינים שאתם שמים לפיירפוקס בגלל זה אני משאיר אותו כמו שהוא ואפילו עם הוא היה לוחק יותר מ-80 עדין הייתי משאיר אותו אני מעדיף Protaction
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אולי בגלל תוספים.זה גם קרה לי פעם אבל רק בגלל טכניות ברורות למחשב.תנסה לשדרג לגרסה האחרונה.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים הסיבה לזה, היא שב DEFAULT, התוכנה FIREFOX משתמשת בזכרון בשביל זכרון CACHE מהיר. היתרון, מהירות מהירה יותר בגלישה, חסרון, ניצול זכרון גבוהה.בכל מקרה, למי שזה מפריע ורוצה להתקין את זה, מוזמן להיכנס ל ABOUT:CONFIG בכתובת, ואז לשנות את ה KEYS הבאים:browser.cache.memory.enable מ TRUE ל FALSE מבטל את זה לגמריאפשר גם להוסיף browser.cache.memory.capacity ולקבוע ב K כמה זכרון להקצות ל CACHE.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אבל אם משנים את זה, אז זה ישפיע על מהירות הגלישה ?מן הסתם ? אבל מצד שני זה חוסך זכרון.. כדאי לנסות אם ובלי ולראות את ההשפעה (זה לא על מהירות הגלישה, יותר על זמן התגובה של התוכנה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.