פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אני משתמש ב Firefox ואין לי שום בעיה, לפחות עד שהפסיקו את השידור...אגב, בהתחלה דיברו שהייתה אפשרות לשדרג ממעבדים של 32 ביט למעבדים של 64 ביט פשוט ע"י החלפת מעבד. אני לא זוכר שהיה דבר כזה...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים טוב לכל אלו שהפסידו או לא ראו את הכל תפוחים או מישהו אחר , תעשו סיקור של הדברים החשובים/המעניינים שדיברו עליהם תודה
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים יש הודעה באתר ששידר:Thank you for your interest in this event.The live presentation is currently being archivedand will be available shortly.אז כנראה בקרוב יהיה ניתן פשוט להוריד/לצפות בשידור מתי שרוצים.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר חחח אך Marty Seyer הזה מסטלבת על אינטלתפוחים הנה בן אדם שדומה לךהמממ אני רואה כאן רמיזות לסמפרון 64 ביט?אכן, רמיזה ברורה, AMD64 גם ל VALUE, או על ידי סמפרון או על ידי אתלון 64 יותר זולים.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אני משתמש ב Firefox ואין לי שום בעיה, לפחות עד שהפסיקו את השידור...אגב, בהתחלה דיברו שהייתה אפשרות לשדרג ממעבדים של 32 ביט למעבדים של 64 ביט פשוט ע"י החלפת מעבד. אני לא זוכר שהיה דבר כזה...לא על ידי החלפת מעבד , על ידי החלפת מערכת הפעלה
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר כעיקרון זה ממשיך, אבל זה כבר לא יעניין את הצופה הקטן???(תמוהה)להיפך, השידור הסתיים כי דיברו והראו דברים שעדיין לא רוצים לגלות משיקולים שונים.ב 25 הארוע של מיקרוסופט.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אני משתמש ב Firefox ואין לי שום בעיה, לפחות עד שהפסיקו את השידור...אגב, בהתחלה דיברו שהייתה אפשרות לשדרג ממעבדים של 32 ביט למעבדים של 64 ביט פשוט ע"י החלפת מעבד. אני לא זוכר שהיה דבר כזה...הוא אמר שהייתה אפשרות לעבור מ 32 ביט ל 64 ביט בקלות - כלומר על ידי התקנתמערכת הפעלה 64 ביט על מעבד ה AMD64, לא על ידי החלפת מעבד או לוח אם פיזית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.