פורסם 2005 באפריל 2120 שנים חינגה של שעתיים בשידור חי של AMD יחד עם רבים מהשותפות שלה לעולם ה AMD64, בטוח שיהיה מעניין ומשכיל - מומלץ. קישור: http://www.amd.com/us-en/0,,3715_12897,00.html?redir=SWDC03 צילומי מסך מהארוע, פחות או יותרכל הדוברים: הקטור רואיז - דברי פתיחה, חזון וכולי הקטור רואיז - מנכל, נשיא, יו"ר נציג בכיר של HP נציג בכיר של IBM מחזיק להב (BLADE) בודד ביד (סוג של תצורה לשרתים) נציג בכיר של SUN, היתבדח שניסה לחטוף מהידיים של נציג IBM את ה BLADE אבל לא הצליח - הבסיס לבדיחה הוא שגם SUN מפתחת BLADE עם אופטרון http://uploaded.fresh.co.il/2005/04/22/92648890.jpg נציג של מיקרוסופט - די יוצמח, אבל בעוד יומיים האורע הגדול של מיקרוסופט WINHEC לקוח של AMD שסיפר עד כמה הוא נהנה מהאופטרון עוד לקוח שסיפר עד כמה קל להתקין כפול ליבות במקום חד ליבה הנציג של Dreameworks Animation מהלל ומפאר את האופטרון כאן השידור החי נפסק אבל הארוע נמשך.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים דווקא זה מעניין , אני עשוי לנצל את החופש מלימודים שלי כדי לצפות בזה זה 1 בלילה ? (כלומר עוד שעה) או 1 אחה"צ מחר?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר דווקא זה מעניין , אני עשוי לנצל את החופש מלימודים שלי כדי לצפות בזה זה 1 בלילה ? (כלומר עוד שעה) או 1 אחה"צ מחר?עוד פחות משעה.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים חחח אך Marty Seyer הזה מסטלבת על אינטלתפוחים הנה בן אדם שדומה לךהמממ אני רואה כאן רמיזות לסמפרון 64 ביט?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים fx ממשיך...בגלל הגיימרים :]חח זה פעם ראשונה שאני רואה השקה ומשהו כזה הייתי בטוח שזה יהיה כמו באירופה במסיבת עיתונאים שאיזה כוכב חותם בקבוצה מסוימת ויש פלאשים ומציגים חולצה וזה ... (ריאל מדריד הדוגמא הכי טובה) עריכה:בונא הם הביאו לדבר את שלושת המתחרים הכי גדולים בשרתים hp sun ה ibm חחח
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים בגלל שלא כל כך הקשבתי לו מישהו יכול לומר לי מה הוא אמר עד עכשיוהדברים החשובים בינהם
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים הראי פז הזה לא משהוא , נאום של מאה מילים והוא צריך פתקרים ועדיין יש לו שגיאות multi four erm multi core
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים רק לי זה מתנתק כל פעם שמחליפים בנאדם שינאום? וחוץ מהמון דיבורים יהיה משהו מעניין? :Q
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אתה משתמש בפיירפוקס?תעבור לאקספלורר, מצטער.גם לי זה קרה, זה קורה בעצם כל פעם שמחליפים שקופית
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים נו באמת עוד לא למדו שאנשים משתמשים גם בפיירפוקסטוב ננסה אקספלוחרא תודה :Q
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.