עבור לתוכן

NFORCE 4 4X vs NFORCE 4 ULTRA

Featured Replies

פורסם

אין ספק שהאולטרא יותר משתלם.

פורסם

היא אחלה חברה ובכל מקרה, לקחת 4X זה טיפשי, למה לכלכ הרוחות לקחת ציפסט דפוק? לא עדיף להוציא עוד כמה שקלים ללפחות NF4 רגיל?

גם אני עמדתי בדילמה הזאת, אחותי רוצה מחשב חדש ואני כמובן רוצה להרכיב לה משהו טוב אז החלטתי קצת לחרוג מהתקציב ע"מ לא לקחת NF4X הנה הלוח Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX הוא אומנם עולה כמעט 900 שקל אבל אני יודע שאני לא אתחרט על זה

פורסם
  • מחבר

היא אחלה חברה ובכל מקרה, לקחת 4X זה טיפשי, למה לכלכ הרוחות לקחת ציפסט דפוק? לא עדיף להוציא עוד כמה שקלים ללפחות NF4 רגיל?

גם אני עמדתי בדילמה הזאת, אחותי רוצה מחשב חדש ואני כמובן רוצה להרכיב לה משהו טוב אז החלטתי קצת לחרוג מהתקציב ע"מ לא לקחת NF4X הנה הלוח Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX הוא אומנם עולה כמעט 900 שקל אבל אני יודע שאני לא אתחרט על זה

אז אתה כבר יכול לקנות את ה ASUS A8N-E

או את  MSI K8N-F Neo 4

שזה בכלל זול

וצ'יפסט NFORCE 4 ULTRA

פורסם

איזה כרטיס ULRTA הכי כדאי?

והאם אפשר להשיג NF4 ULTRA בפחות מ700 שח?

פורסם

או את MSI K8N-F Neo 4

שזה בכלל זול

וצ'יפסט NFORCE 4 ULTRA

k8n-f זה 4X.

פורסם

איזה כרטיס ULRTA הכי כדאי?

והאם אפשר להשיג NF4 ULTRA בפחות מ700 שח?

כן, הבאתי לינק, תסתכל

או את MSI K8N-F Neo 4

שזה בכלל זול

וצ'יפסט NFORCE 4 ULTRA

הצבע של ה PBC של אסוס נראה כאילו מישהו השתין עליו :smile1: ואיפה שאני קונה אין את MSI

פורסם

809 ש"ח ליתר דיוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים