פורסם 2002 ביולי 1323 שנים כרטיסי PCI או ISA ?יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA.אותו סיפור עם כרטיס קול.המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות.יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר כן. הפנטיום 3 הראשונים שיצאו הם עדיין עם ISA, לי יש אחד כזה, לוח SEATLE של אינטל.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים אכן כן, הISA עדיף.במחשבים חזקים (המחשב שלך גבולי) ההבדל לא ממש משנה, כ המעבד החזק מסוגל להפעיל גם את המודם\כ. רשת.
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים זה לא תמיד נכון, זה רק בגלל שהכרטיס PCI במקרה הזה הוא פשוט מאוד.כרטיס רשת PCI טוב של intel / 3com מאמץ את המעבד הכי פחות.אבל שים לב שכרטיסי ISA הם 10Mbit (לפחות לא ראיתי אחד שלא היה) וה PCI שיש לך אני מניח שהוא 10/100Mbit!!
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים זה לא תמיד נכון, זה רק בגלל שהכרטיס PCI במקרה הזה הוא פשוט מאוד.כרטיס רשת PCI טוב של intel / 3com מאמץ את המעבד הכי פחות.אבל שים לב שכרטיסי ISA הם 10Mbit (לפחות לא ראיתי אחד שלא היה) וה PCI שיש לך אני מניח שהוא 10/100Mbit!!אני חושב שהאחרונים בISA הם 10/100ובכל אופןאם אתה צריך את הכרטיס בשביל ADSL, אתה גם ככה משתמש רק בפונקצית ה10Mbit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.