פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר אז בקשר לבודסהיטים פעם קראתי איזה ספר שדיבר על תופעות כאלה ונאמר בו שלמעשה הבודסהיטים משלבים את רגלם כך שיכולים לקפוץ ממקום למקום תוך כדי תפילה 15 ס''מ או משהו כזה ושהם לא מרחפים.סתם נקודה למחשבה.כן אבל הקוסם הזה עמד והתרומם למעלה גבוה באוויר משהו כמו 75 ס"מ ואפילו יותר והוא עמד באוויר איזה דקה וחצי.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר לא ממש... פשוט זה נראה ממש מוזר... גם הוא פשוט לקח קלף וזרק ממרחק של חמש מטר על זכוכית עבה של חנות שהייתה סגורה ופתאום הקלף נדבק בצד ההפוך של הזכוכית...
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יכול להיות שיש לו יכולות כלשהן, אבל רוב הטריקים פשוט מבוססים על זה שהקוסם חשב על משהו שאתה לא
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אתם קודם מוצאים את התשובה ואז מנסים להתאים את המציאות לזה.אולי הם בכלל מצליחים לעשות את זה כי בודהה הוא אמיתי, ולא בגלל שאנחנו חיים במטריקס?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים זה כמו שאני אגיד לכם שאני יכול ליצור אגם באמצע המדבר. הכל אשליות. בקשר למטריקס, חשבתי רבות על זה (כשהזדמן לי מעת לעת). תחשבו ששום דבר אמיתי. כל הסבל שלכם. לא אמיתי, או שהוא יחלוף מתישהו. לא ידוע מתי. זה יכול לעזור לכם בחיים. בקשר לבעיה הגופנית של אלה שהולכים על גחלים. הם בטח רגילים לזה. זה כמו שתלך עכשיו לרוסיה ולא תרגיש את העצמות שלך.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים נזכרתי עכשיו באיזה תוכנית שראיתי פעםעל איזה רופא/מנתח/רופא אליל בספרד שגורם לאנשים להיות בריאים שובבעזרת זה שהוא גורם להם להאמין שהם בריאים או שהוא מנתח אותם בליהרדמה וזה לא כואב להם כי הם מאמינים שזה לא כואב להםאני אישית חושב שזה בולשיט לגמרי, כלומר אין לי ספק שלמצב הנפשי שלנויש קשר הדוק עם המצב הפיזי שלנו, ושאנחנו נעשים חולים יותר בקלותכאשר אנחנו בדיכאון וכד' מאשר שמחים, אבל עם זאת, אני גם לא חושב שאפשרלהבריא מסרטן בעזרת "חשיבה חיובית" בלבדעכשיו עוד יבוא מישהו שיגיד לי לנסות את השיטה הזאת של הרופא, אבל אתם יודעיםמה, אני מעדיף לחשוב שהוא מזבל במוח מאשר לנסות את השיטה הזאת ולדעת באמתמה גם שאם זה לא יעבוד ויכאב לי,אז תמיד אפשר להגיד שלא האמנתי בלב שלם,ולכןזה לא עבד, זה בדיוק כמו דת, אפשר תמיד לתרץ הכל בזה שאין מספיק אמונהולך תוכיח שיש מספיק אמונה ואלוהים סתם לא קיים/לא אכפת לו...ונוסטרדאמוס, אתה צודק לחלוטין
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים כן אבל הקוסם הזה עמד והתרומם למעלה גבוה באוויר משהו כמו 75 ס"מ ואפילו יותר והוא עמד באוויר איזה דקה וחצי.The Balducci Levitation
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים כדי לשים קץ לנורמה\סטיגמה כלשהי, הדרך הכי טובה היא פשוט לדבר על זה כל כך הרבה עד שזה כבר הופך למצחיק.למשל, כדי לסיים ז'אנר מסויים של סרטים למשל, צצים עשרות סרטי פארודיה, למשל מת לצעוק וכדומה.בשנות ה 60, כבכל העולם היו שמועות על חטיפות חייזרים, חלליות באוויר וכדומה - החלו לצאת סרטי קולנוע ופרסומי חייזרים מצחיקיםכמו הפרסומת המפורסמת עם Mr. Grey..אז אם אתם מאמינים באמת במאטריקס (אני לא כזה, אבל אני בא להציג מחשבה מעניינת), יכול להיות ש"הם" גורמים לנו להיות בטוחים שלא קיים דבר כזה,על ידי כך שהם מציגים אותו בסרט, כזה שאנחנו באים לקולנוע וכבר מגיל 0 כל אחד יודע "איך מתנהגים בקולנוע" כלומר איך חושבים וכדומה (למשל בתחילת המאה ה-19 כשהוקרן הסרט הנע הראשון עם הרכבת, כולם ברחו בצעקות וחשבו שהם עומדים להדרס). כך זה היה גם עם כל עניין תוכנית החלל של ארה"ב, אז למה לא במאטריקס?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים לא ממש... פשוט זה נראה ממש מוזר... גם הוא פשוט לקח קלף וזרק ממרחק של חמש מטר על זכוכית עבה של חנות שהייתה סגורה ופתאום הקלף נדבק בצד ההפוך של הזכוכית... אההה....אתה מדבר על הקוסם דיוויד בליין. הוא לא בודהיסט אבל קראתי איפה שהו שלפני שהוא יוצא מהבית הוא עושה מין טקס כזה להזמנת שדים. וכל הקסמים שהוא עושה השדים עוזרים לו. ראיתי את הסרט שלו FREELES
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר מעולם לא אמרתי שהוא בודהיסט...הזכרתי אותו והזכרתי בודהיסטים אך לא אמרתי שהם אחד מהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.