פורסם 2002 ביולי 1323 שנים יוסי, עד עכשיו התייחסתי להודעות שלך ברצינות, עכשיו שאני רואה את ההודעה הזאת אני אחשוב פעמיים לפני שאני אגיד לעצמי, הבן-אדם הזה ממש חכם, מאיפה הוא יודע את כל זה?. קיצר, הרבה פעמיים אני רואה בפורום כללי הודעות דפוקות אבל זה השיא, אתה מקבל ממני את התואר, הדיון הכי מטומטם שקיים בפורום כללי.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים קיצר, הרבה פעמיים אני רואה בפורום כללי הודעות דפוקות אבל זה השיא, אתה מקבל ממני את התואר, הדיון הכי מטומטם שקיים בפורום כללי. מצטער, זה שמור ל 'סוגיות'. תצטרך למצוא תואר אחר...
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים קיצר, הרבה פעמיים אני רואה בפורום כללי הודעות דפוקות אבל זה השיא, אתה מקבל ממני את התואר, הדיון הכי מטומטם שקיים בפורום כללי. מצטער, זה שמור ל 'סוגיות'. תצטרך למצוא תואר אחר... אוקי, לא ידעתי, אז הנה Rev. 1.1: הדיון הכי מטומטם שנובע משיעמום.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר LOL היי חברה. אני כותב הודעות בכללי כדי לעשות קצת Slamming עם העם ;Dסתם צוחק... זה די כיף.אוהב אותכם אנשים :-*אה וכן די שיעמם לי. חשבתי שיותר יאוהבו את עצמם :'(
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים LOL היי חברה. אני כותב הודעות בכללי כדי לעשות קצת Slamming עם העם ;D סתם צוחק... זה די כיף. אוהב אותכם אנשים :-* אה וכן די שיעמם לי. חשבתי שיותר יאוהבו את עצמם :'( אוהבים אותך גם(לא במובן ההומו סקסואלי). :-* הכל בצחוק כמובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.