פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שלום חברה....אז על איזה חברה הייתם ממליצים יותר? לפי מה ששמעתי eVGA יותר בטוחים....אבל אני רוצה לדעת מה אתם "אלופי המחשבים" חושבים על זה?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לפי מה שראיתי בביקורות, לxfx יש איכות תמונה נמוכה מאוד(!) אז לדעתי לך על השני
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים יש לי XFX ואני משוחד ולמרות זאת אני אגיד לך שEVGA יותר טובאבל XFX יותר משתלם
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יש eVGA PCI-E בארץ?לא נראה שיש 6800 pci-e של evga היחיד שראיתי עם pci-e היה של לידטק וגם הוא היה מוחלש
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים לפי מה שראיתי בביקורות, לxfx יש איכות תמונה נמוכה מאוד(!) אז לדעתי לך על השניאיפה בידיוק ראית שיש לו חרא איכות תמונה?!, מה הקשר ליצרן, הכל מגיע מהליבה....הכרטיס עצמו והיצרן לא יכולים לשנות כמעט שום דבר בקשר לאיכות תמונה , הRAMDAC חייב להיות מותאם לזה שNVIDIA נתנה....
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים הקטע עם ההבדל באיכות תמונה זה שטויות.. מאיפה הבאת את זה מדובר באותו רכיב ליבה, מה ששונה בין החברות זה הקירור,הפיצ'רים שהם מוסיפות (dvi) וכו', והם לא נוגעות ברכיב ליבה עצמו.. חוץ מזה, למה אנשים אומרים NU ? הרי ג'יפורס שהוא לא אולטרא יכול להיות גם GT... אתם לא יכולים להגיד geforce 6800 וזהו?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים בדרך כלל שכותבים 6800 מתייחסים בכלליות לסדרת הדגמים. לכן לכל דגם יש את התוספת שלו, אם זאת U או GT או במקרה שזה הדגם הבסיסי הוא פשוט NU.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים איפה בידיוק ראית שיש לו חרא איכות תמונה?!, מה הקשר ליצרן, הכל מגיע מהליבה....הכרטיס עצמו והיצרן לא יכולים לשנות כמעט שום דבר בקשר לאיכות תמונה , הRAMDAC חייב להיות מותאם לזה שNVIDIA נתנה....כן נכון, התבלבלתי, לא האיכות תמונה גרועה אלא האיכות של הכרטיס עצמו גרועה....... :-[
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים במה מתבטת איכותו הגרועה של הכרטיס?(מלבד הקירור)בגדול אין הבדל בין הכרטיסים של כל החברות מאתו הדגם, פרט לקירור ולבנדל.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים במה מתבטת איכותו הגרועה של הכרטיס?(מלבד הקירור)בגדול אין הבדל בין הכרטיסים של כל החברות מאתו הדגם, פרט לקירור ולבנדל.הנה תסתכל בעצמך אוליי תבין http://www.airiox.com/hardware/dec04/xfx6800/index.shtml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.