עבור לתוכן

תמונות מגרמניה (בלי נושא)

Featured Replies

פורסם

1. קומבך (איפה שמיצרים את הבירות של קומבכר)

PICT0254.jpg

2.באמבארג

PICT0003.jpg

3כנ"ל

PICT0002.jpg

4. אנדרת השואה ליד הרייכסטג בברלין

PICT0036.jpg

לסיום תמונה עם סיפור עזויי..

טיילתי עם חבר בחצר המוזיאון היהודי בברלין, וליד התבון/טנור שהיה חלק מהתצוגה במוזיאון, ראינו זרוקים ליד התנור שעון זהב, נגן MP3, בגדים ונעליים, תאינו מה על הדברים האלו עושים על התנור ועל ידו, אבל המשכנו ללכת, לאחר כמה דקות הסתבר שאיזה מטורף נכנס ערום לתוך התנור/טבון (שכמובן לא עבד), ומייד הזרמו לשם לא כוחות משטרה, עד עכשיו לא הבנתי את המניעים של המטורף.

PICT0121.jpg

פורסם

נחמד, עוד חודש אני גם הייה שם. ;D

נהנתה?

פורסם

גם אני אהיה שמה..אבל יותר במערב גרמניה ובאמסטרדם..

פורסם
  • מחבר

עם אתם נוסעים לגרמניה אתם חייבים ללכת למוזיאון הרכב של אודי פשוט מדהים, במוזיאון קרוב ל200 כלי רכב והוא לפי דעתי המוזיאון הכי טוב בגרמניה לרכב, הייתי גם במוזיאון BMW והוא פשוט עלוב, למרות שהסוף 2006 אמור להסתיים בנייתו של המוזיאון החדש במינכן בצמוד למפעלי BMW, שאמור להיות המוזאון הכי גדול לרכב באירופה.

והכי חשוב לטעום כמה שיותר בירה עם הגיל מאפשר, בשבועיים שהייתי בגרמניה, שתיתי קרוב ל לליטר וחצי בממוצע ליום, וקרוב ל4 סוגים שונים של בירה מחברות וטעמים שונים ליום ,רק באזור הבווריה יש יותר מ300 סוגים של בירה, ויותר 50 מבשלות בירה רק בבוריה.

הייתי גם בצכיה רק בשביל לתדלק ובשביל סגריות כי שם יותר זול.

הייתי כמעט בכל הערים המרכזיות בבוריה ובברלין (כל יום בעיר אחרת), וגם בכפרים הקטנים ובמבשלות הקטנות באזור.

הנה קמצוץ מתוך המוזאון( מעלית שמעלה ומורידה קרוב ל16 מכוניות):

PICT00612.jpg

פורסם

e.t.b היית לוקח את כל הדברים שהוא השאיר בחוץ ובורח !

פורסם

תמונות יפות..

פורסם

אני ממליץ ללכת למפעל של Porsche בשטוטגארט ו/או ללכת למפעל של מרצדס שנמצא גם כן בשטוטגארט או במינכן (איפה שבא לך),

נסעתי לגרמניה וז'נבה לטיול בר מצווה לראות "קצת" מכוניות (לז'נבה נסעתי לתערוכת המכוניות שמתקיימת שם כמידי כל שנה), היה טיול כל כך כיף  :xyxthumbs:

פורסם

נסעת לצכיה רק בשביל לתדלק ובשביל סגריות כי שם יותר זול ? :screwy::lol:

פורסם

תמונות יפות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים