עבור לתוכן

עזרהל-H120 למשתמש חדש

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני חדש בפורום ובנושא אז להתייחס בהתאם(לא כולנו גאוני מחשבים  מה לעשות עוד נישארו כמה על הפלנטה.....)

טוב לעיניין    קיבלתי את משאת נפשי IRIVER  IHP120 חדש אך לצערי איני מבין אגלית אלא בסיסית ביותר(ושוב יש עוד כמוני...)

בקשתי לכל מי שיכול לעזור  להשיג הוראות בעיברית נאמר לי שיש כזה דבר בכדי שאוכל לנסןת להבין את העסק

כמו כן למי שיש סבלנות מנימלית לעזור לי להבין ולבצע תהליכי עידכון גירסה וכו'

אפשר גם להעביר לי למייל את ההוראות

תודה וחג שמח לכולם   

המייל שלי                effiz@netvision.net.il     ( נ.ב.   נא לא להפציץ התיבה קטנה ובסיסית תודה)

פורסם

קודם כל תתחדש  :xyxthumbs:

דבר שני בקשר למדריך חיפשתי ברשת ולא מצאתי בעברית, יכול להיות שיש מדריך שהיבואן מפיץ אותו ביחד עם המכשירים בארץ יש מצב שיתנו לך אחד אם תצור איתם קשר או משהו, למרות שלא נראה לי. זה האתר שלהם www.iriver.arcadia.co.il תבדוק את זה.

אני יעזור לך במה שאני יכול בקשר לשימוש במכשיר אבל אני לא מתכוון לתרגם את כל החוברת הפעלה :\

נתחיל בעדכון המכשיר, עדכון המכשיר יתבצע במספר שלבים:

1) ודא איזה גרסה המכשיר שלך, אירופאית או אמריקאית.. כלומר סביר להניח שאם הוא נקנה באמריקה אז הוא אמריקאי וכו' (שלב זה חשוב ואין לדלג עליו)

2) במקרה ויש לך את הגרסה האירופאית כנס לפה

אחרת ( כלומר אמריקאית ) כנס לפה

הורד את עדכון הFirmware המתאים לך מאחד הלינקים.

3) הקובץ מקווץ ( Zip ) חלץ את הקובץ ושמור אותו בתקייה הראשית של הנגן כלומר נגיד והכונן של הנגן הוא H אז תכניס אותו ישירות לH ולא לשום תקייה שנמצאת בתוך H.

4) חבר את המכשיר למטען ( פעולה זאת רצויה ולא חובה על מנת שהמכשיר לא יתכבה בכל אופן שהו במשך פעולת עדכון המכשיר )

5) לחץ לחיצה ארוכה על הגויסטיק (NAVI/MENU) וכנס לתפריט ההגדרות של הנגן שם מופיע לך תפריט בשם General

חפש בתוכו תפריט בשם Firmware Upgarde לחץ עליו ואשר (Yes) (ראה תמונות לפרטים נוספים)

שלב א:

faq_011_01.gif

שלב ב:

faq_011_05.gif

6)ודא כי המכשיר מראה את החלון הבא :

faq_011_06.gif

7) אל תכבה את המכשיר או תיגע בזמן עדכון הFirmware חכה שהמכשיר יתכבה בעצמו

לאחר שהמכשיר התכבה, הדלק אותו ווודא שאכן העדכון הושלם.

בהצלחה !

בנוסף יש פורם תמיכה באתר היבואן: http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_forum_topics.asp?ForumID=7

שגם שמה יכולים לעזור לך בכל מקרה שהו.. תעיין קצת בפורום שמה אני בטוח שתמצא משהו מועיל.

אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לרשום כאן ואני אנסה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

כאשר אני מדליק את המכשיר מופיע כיתוב UER1.17E שאני מניח זוהי גירסת המכשיר

עשיתי את השלבים כמו שכתבת העתקתי את הקובץ לגירסה ארופאית UE1.63E לתוך החלון של הכונן עשיתי את שלבים לעדכון לחצתי

על אישור אבל החלוןשמאשר מעבר (שלב6) לא עלה על אף שבחיפוש ב ROOT כתובה הגרסה H120(EU)_V163 שזו התיקה שהעתקתי לאחר שפתחתי אותה אל פי ההוראות מהכווץ

המכשיר לא כבה ולאחר שניסיתי מספר פעמים התןצאה היתה זהה כמוכן בתחתית החלוןבשלב א' ממשיך להיות כתוב IHP-120 VER 1.17E

לא מבין את הבעיה אולי הגרסה אינה צריכה להיות ארופאית אך איני יודע איך לבדוק אני רק יודע שהמכשיר נקנה בהונגקונג

קצת ארוך אבל מקווה שמישהו יודע מה הבעיה

ושוב תודה וחג שמח

פורסם

אוקיי לפי מה שאני רואה אכן יש לך גרסה ארופאית..

תשמע דבר ראשון תעשה Extract לקובץ המכווץ לאיפשהו במחשב.. אחר כך תיקח את הקובץ הזה (את מה שעכשיו הוצאת) והעתק אותו ישירות לנגן.

( הקובץ המחולץ צריך להיות בעל סיומת .hex תוודא את זה )

לפי איך שזה נראה העתקת תקובץ הלא נכון.

פורסם
  • מחבר

ושוב תודה

הבנתי אבל לא הלך בעזרת עצה אחרת התברר שאי אפשר לבצע כלום בלי להתקין קודם את הדרייברים מהדיסק המצורץף אל אף שכתוב למשתמשי XP אין צורך

בכך לאחר ההתקנה הכל הל ך חלק וכבר אני עמוס עם 8GB שירים

עכשיו הבעיה הגדולה מתחילה ....עיברית ועידכוני DB וכל שאר ירקות

מי שיכול לתת קצת עזרה יבורך כלל לינקים ואם יש חינמיות עדיף(כרגיל..תקציב....)

אז שוב לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם

תודה ו...חג שמח

פורסם

זה מוזר, לי זה עובד וגם בכל המחשבים שניסיתי עליהם את המכשיר, זה הקטע של המכשיר, שלא צריך דרייברים, בכל מקרה כנראה שזה בעיה אישית אצלך במחשב ולא בנגן, תבדוק אותו במחשב של חבר ותראה...

בקשר לעדכון של העברית, אין כרגע עדכון למכשירי הH1xx מכיוון שהמפתחים נתקלו בבעיה בישור התווים של השפה, לפחות זה מה שהבנתי מהם, דרך אגב עדכון זה שאם יצא לא יהיה רשמי ( כלומר לא מטעם IRIVER ) אבל בכל זאת היבואן מסכים לא לבטל את האחריות על המכשיר במקרה של תקלה לכן אין לך מה לדאוג.

בקשר לDB, אני לא ממליץ לך להשתמש בDB, ה DB עובד לפי Tagim ובדרך כלל תווים של שירים שמורידים לא הכי מסודרים ונוחים ולכן תצטרך לעדכן את כל הטאגים של השירים וזה יצרוך סבלנות רבה מצדך. 

ולכן אני ממליץ לך להשתמש בFile Tree כלומר תקיות, אשר מאפשר צפייה ועבודה הרבה יותר נוחה מאשר עם DB  (לטעמי).

למה אתה מתכוון בחינמיות ועל איזה תקציב אתה מדבר ?  ::)

נ.ב

קרא את הבקורת פה באתר על המכשיר, זה יאפשר להכיר יותר את האפשריות והיכולות של המכשיר שלך.

פורסם
  • מחבר

ושוב תודה ל-TOV_TOV ולכל השאר

הקישור לביקורת והכרת המכשיר יעיל ביותר עוזר מאד לפחות לצרכים הבסיים כרגע

יש לי בעיה שאיני מצליח להבין, אני רוצה להכנס לתוכנה לשימוש בתיקיות ולא דרך ID שבאמת קשה לשימוש כך נראה לי .

אני רוצה /מנסה לעבור למצב נווט על סיפריות וקבצים ולפי הכתוב בקישור הנ''ל בעמ' 6 הכניסה למצב נווט היא ע''י לחיצה על הגו'י סטיק ואז נראים מסכים של הנווט , אבל משום מה זה קורא בשום צורה שאני מנסה , גם ב=כאשר אני מנסה לשנות את הגדרות השימוש בID במכשיר

השאלה אם בגלל שהרצתי תוכנת TDT איני יכול לחזור להשתמש בנווט או סדר פעולות לא נכון

בעזרת ההוראות באתר הצלחתי לעדכן את הרדיו שאגב עובד פיצוץ הרבה יותר מהרדיו ברכב ובבית, לנושא ההקלטה ווטקסט כנראה יקח קצת זמן, מה שכן מעניין הוא איך בדיוק מורידים/ מעדכנים וכו' את זה קצת קשה לי להבין(הזכרתי ...ירוק וכו')

לטוב-טוב ולכל הפורום שוב תודה לא הייתי יוצא מהתסבוכת בלעדיכם

חג שמח

פורסם

במטרה של שימוש רק במצב הספריות כנס לתפריט ההגדרות ( דרך לחיצה ארוכה על הגוייסטיק ) ושם חפש את האפשרות של הDB סקאן בדיוק באותה צורה שהפעלת אותה תכבה אותה ולאחר מכן לא תהיה בעיה לעיין במכשיר בתצורת הספריות והקבצים.

מה הכוונה בתוכנת TDT ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים