פורסם 2005 באפריל 2120 שנים דחלילללל (חשבתי שאני הוזה בפעם הראשונה שראיתי אותו) :lol: דחליל ? אני נסעתי שם על 90 אבל עברו לידי שלוש מכניות ובהפרש יחסית גדול והיו שלושה פלאשים יש סיכוי שפשוט באותו הזמן שעברתם שם הפילים שלהם היה מלא ... עד כמה שאני יודע היא פעילה
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים למישהו יצא לבדוק את עניין ה240 ?או שאני אצטרך לעשות את זה לבד עם ה50 סמ"ק שלי ? * מתחיל לחפש מיכלי חנקן נוזלי ומבער נייד * .
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אני ישאל את אבא שלי אם הוא יכול להביא לי היום את הפרארי... אם לא אז אני יבדוק אם סבא שלי לא מתקלט היום בדום כדי שאני יוכל לקחת את הלמבורגיני שלו... מחר אני חוזר עם תשובה
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים למישהו יצא לבדוק את עניין ה240 ?או שאני אצטרך לעשות את זה לבד עם ה50 סמ"ק שלי ? * מתחיל לחפש מיכלי חנקן נוזלי ומבער נייד * .נראה לי שאתה תבדוק את זה לבד ....אנחנו מאמינים בך ! you can do it !!אפשר חתימה של סבא שלך ??????טוב לדעת שהתמונה לא קבילה אם יש שני רכבים בתמונה !!
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים רק אם 2 המכוניות צמודות..יש שבלונה של המרחק והטווח איפשהו שאפשר לבדוק איתה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.