פורסם 2005 באפריל 2020 שנים האם לאחר שמוחקים בטעות מחיצה ב-Partition Magic או ב-Acronis ולא יוצרים מחיצה חדשה במקומה, ניתן לשחזר את המחיצה שנמחקה במלואה מבלי שיגרם נזק כלשהו לקבצים שהיו במחיצה, ולהחזיר את המצב לקדמותו כאילו ששום דבר לא קרה?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&q=knoppix+gpart&spell=1GPART אולי יעזור.. ואם לא, אולי EASY ONTRACK DATA RECOVERY...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים כמובן בפרטיטג'ןמג'יק תלחץ על ההארדיסק עכבר ימין -> UNDELETEתן לו לחפש ושישחזרתעשה כמה פעמים עד שיחזיר את כל המחיצות
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר לפי מה שהבנתי, GPART של KNOPPIX יעיל בתיקון עם MBR פגום, לא רק של מחיצות שנמחקו בטעות. אולם, הוא יעיל בעיקר כאשר מדובר ב-Primary Partition ופחות כאשר מדובר ב-Extended Partition, אבל הוא לא יעיל ב-100%.Undelete של Partition Magic יעיל ב-100% בשחזור של מחיצות שנמחקו בטעות?ל-Acronis גם כן יש Undelete כמו ל-Partition Magic?האם ניתן באמצעות Partition Magic לשחזר גם מחיצות שנמחקו בטעות באמצעות ה-Device Manager של Windows?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים חפש את זה בתוכנה מסויימת *אהמ אהמ*Ontrack.Easy.Recovery.Professional.v6.00.09.Retail.MultiLanguage.WinALL-FOSI[www.eselfilme.de]
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר תדה על הלינק, אבל IceBreak כבר הציע לי את התוכנה הזו, ומהר מאוד היא מצאה את מקומה בתוך רשימה מסוימת. בכל אופן, אני אנסה גם את הלינק שלך. יש המלצות לתוכנות נוספות להצלת קבצים ומחיצות (כמובן שיש צורך בתוכנות שעולות ב-Boot CD, ורצוי עם GUI ידידותי)? לגבי Partition Magic ו-Acronis, ה-Undelete שלהם יעיל ב-100%?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לא נראה לי שיש כזה דבר 100% (חוץ מלעשות BACKUP לכונן ולנסות כל מני דברים )..
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר כמובן שתמיד רצוי לעשות גיבויים, אבל הרצוי הוא לא בהכרח המצוי. כאשר מוחקים קובץ ולא כותבים לדיסק אחרי המחיקה, אז ניתן לשחזר את הקובץ באמצעות הסל מיחזור או באמצעות Undelete של Norton Utilities. למיטב ידיעתי, אם אחרי שמוחקים את הקובץ לא דורסים את המקום שהוא תפס בדיסק, אז אני חושב שניתן לומר שאפשר לשחזר את הקובץ שנמחק בוודאות של 100%. השאלה היא האם הדבר תקף גם במחיקה של מחיצה. בכל אופן, אשמח לקבל כמה שיותר המלצות לתוכנות יעילות לשחזור קבצים ומחיצות ולתחזוקה של הדיסק הקשיח ומערכת ההפעלה, שיהיו בהישג יד לפני שאני עושה שטויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.