עבור לתוכן

שחזור מחיצה שנמחקה

Featured Replies

פורסם

האם לאחר שמוחקים בטעות מחיצה ב-Partition Magic או ב-Acronis ולא יוצרים מחיצה חדשה במקומה, ניתן לשחזר את המחיצה שנמחקה במלואה מבלי שיגרם נזק כלשהו לקבצים שהיו במחיצה, ולהחזיר את המצב לקדמותו כאילו ששום דבר לא קרה?

פורסם

כמובן בפרטיטג'ןמג'יק תלחץ על ההארדיסק עכבר ימין -> UNDELETE

תן לו לחפש ושישחזר

תעשה כמה פעמים עד שיחזיר את כל המחיצות

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי, GPART של KNOPPIX יעיל בתיקון עם MBR פגום, לא רק של מחיצות שנמחקו בטעות. אולם, הוא יעיל בעיקר כאשר מדובר ב-Primary Partition ופחות כאשר מדובר ב-Extended Partition, אבל הוא לא יעיל ב-100%.

Undelete של Partition Magic יעיל ב-100% בשחזור של מחיצות שנמחקו בטעות?

ל-Acronis גם כן יש Undelete כמו ל-Partition Magic?

האם ניתן באמצעות Partition Magic לשחזר גם מחיצות שנמחקו בטעות באמצעות ה-Device Manager של Windows?

פורסם

חפש את זה בתוכנה מסויימת *אהמ אהמ*

Ontrack.Easy.Recovery.Professional.v6.00.09.Retail.MultiLanguage.WinALL-FOSI[www.eselfilme.de]

פורסם
  • מחבר

תדה על הלינק, אבל IceBreak כבר הציע לי את התוכנה הזו, ומהר מאוד היא מצאה את מקומה בתוך רשימה מסוימת. ;)

בכל אופן, אני אנסה גם את הלינק שלך.

יש המלצות לתוכנות נוספות להצלת קבצים ומחיצות (כמובן שיש צורך בתוכנות שעולות ב-Boot CD, ורצוי עם GUI ידידותי)?

לגבי Partition Magic ו-Acronis, ה-Undelete שלהם יעיל ב-100%?

פורסם

לא נראה לי שיש כזה דבר 100% (חוץ מלעשות BACKUP לכונן ולנסות כל מני דברים :) )..

פורסם
  • מחבר

כמובן שתמיד רצוי לעשות גיבויים, אבל הרצוי הוא לא בהכרח המצוי.

כאשר מוחקים קובץ ולא כותבים לדיסק אחרי המחיקה, אז ניתן לשחזר את הקובץ באמצעות הסל מיחזור או באמצעות Undelete של Norton Utilities. למיטב ידיעתי, אם אחרי שמוחקים את הקובץ לא דורסים את המקום שהוא תפס בדיסק, אז אני חושב שניתן לומר שאפשר לשחזר את הקובץ שנמחק בוודאות של 100%.

השאלה היא האם הדבר תקף גם במחיקה של מחיצה.

בכל אופן, אשמח לקבל כמה שיותר המלצות לתוכנות יעילות לשחזור קבצים ומחיצות ולתחזוקה של הדיסק הקשיח ומערכת ההפעלה, שיהיו בהישג יד לפני שאני עושה שטויות. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים