עבור לתוכן

אכסניה לכלבים?!?

Featured Replies

פורסם

אהלן , המשפחה שלי ואני יורדים לאילת כבר מחר

רציתי לדעת אם יש לכם איזה מקום לאכסן שם את הכלבה ( גורה בת 4 חודשים )ל4 ימים

[glow=red,2,300]( חובה באיזור חיפה )[/glow]

ולהיות בראש שקט שלא יתעללו בה או כל מה שעולה על ראשכם , ושתקבל טיפול הולם

ושלא יהיה יקר....

האם צער בעלי חיים מתעסק בזה?

האם העסק אמור להיות יקר?

תודה לעוזרים!

פורסם

מניסיון אישי , אני מציע לך להשאיר את הגורה עם אנשים שהיא מסמפטת , חברי משפחה , מישהו שהיא רגילה אליו , אם תשאיר אותה לארבעה ימים במקום סגור עם אף אחד שהיא לא מכירה , זה דיי ישאיר צלקת ותקבל כלבה מאוד מפוחדת אחרי 4 ימים של שהייה בחופשה .

היא עדיין גורה , והיא דיי לא מבינה שאתם "נוסעים" ו"חוזרים" עוד מעט .

זה כמו שתשאיר את אחותך הקטנה בבית מלון בלי להסביר לה למה היא שם ולאן פתאום כולם נעלמו , ולמה אין פרצוף מוכר בסביבה .

פנסיון לכלבים יכול להגיע לעלויות גבוהות יחסית , בין 200 ל400 שקל ליום .

פורסם

יש פנסיונים לכלבים, הם יקרים ולרוב גם לא איכותיים ויש סכנה שהיא תקבל שם איזה מחלה. מה שכן, הייתי ממליצה דווקא להשאיר אותה בבית ולתת למישהו מפתח שיבוא להאכיל אותה ולהוציא אותה, רצוי אדם מוכר. כך תחסוך לה את הסטרס של הפנסיון - שרק ממנו אפשר לקבל פגיעה במערכת החיסונית ולהיות חשוף למחלות.

אם אין אפשרות כזאת אז תשאיר אותה בבית של מישהו, אבל הכי טוב זה בבית, שם הכל מוכר וטוב והיא לא תהיה לחוצה.

פורסם

יש מקום שקוראים לו "חוות החיות" בבית עזרא (בין אשדוד לאשקלון ליד ניצנים),

בקיצור זה פנסיון לכלבים ואני אומר לך מנסיון זה מקום מעולה!

יש שם תאים של 4 מטר על 4 מטר שזה המון + חצר קדמית ואחורית + חצר שחרור גדולה של דונם שנותנים לכלבים להשתעשע.

הכל שמה מוצל ונקי ויש תאים מיוחדים לגורים ולכלבות בייחום

קיצר מקום מעולה ויש שם אנשים ממש טובים ונחמדים מהסוג שפשוט חולים על בע"ח, חוץ מפנסיון זה גם חווה לאילוף כלבים וטיפול בילדים בעזרת בע"ח.

ככה שאין לך מה לדאוג ממה שאמרו למעלה מהזנחות ופחדים המקום מעולה.

והמחיר דרך אגב אם אני לא טועה 45 ש"ח ליום שזה ממש כלום..

בקיצור אם אתה רוצה קח טלפון: 052-888147 קוראים לו פולי

פורסם
  • מחבר

אוקיי , שלום שוב - תודה לכל המגיבים

לצערי הרב שמנו את סינדי ( בת ה4 חודשים - גזע סמוייד ) בפנסיון באיזור קריית ביאליק

המקום נראה נקי למדיי אבל משהו טיפה חשוד

( החדרים גדולים , יפים ונקיים אך הכלבים הבוגרים שם ממש עצבניים וכולם התחילו לנבוח כשנכנסנו לראות את המקום )

בקשר ל"חרדת נטישה" , זה 100% שיהיה לה את זה? ( שוב - היא בת 4 חודשים )

איך היא תגיב ? במה זה כרוך?

שוב תודה :-[

פורסם

יש פנסיון ממש טוב לכלבים באזור כפר יהושע

הכלבה שלי היתה שמה פעמים פעם אחת שנסענו לאילת ופעם אחת שבוע אחרי תאונה קשה שהיא עשתה וטיפלו בה ממש יפה

היה ממש קשה להאכיל אותה ולתת לה לשתות היא ממש לא יכלה לזוז

אבל היום לשמחתי היא בסדר גמור

בקיצר אם אתה רוצה טלפון או משו תיצור איתי קשר בפרטי התרשמתי לטובה מהאכסניה הזאת.

פורסם

לא הייתי דואגת לחרדת נטישה, שכן, לכלבים יש זיכרון של עציץ, אין להם תחושה של זמן ואם נעדרת מהבית שעתיים או יומיים הם לא ירגישו בהבדל ויקפצו עליך כך או כך. מה שכן הייתי דואגת זה שהיא לא תידבק במשהו חלילה במקום הזה. כשהפנסיון זול - זה חשוד. אני אמליץ לך לקחת אותה לבדיקה שיגרתית אצל הוטרינר מיד אחרי שתחזרו הביתה ושבועיים לאחר מכן להמשך מעקב, שכן, מחלות מסויימות יש להן תקופת דגירה. גם אם עשית את כל החיסונים, מהלחץ שאליו היא נכנסת ברגע שהיא מגיעה למקום כזה, זר ומנוכר ומלא ריחות וקולות זרים לה וכלבים גדולים שנובחים, זה מפחיד, זה מלחיץ, וסטרס הוא אחד הגורמים הראשונים לירידה במערכת החיסונית, שם מתחילה הבעיה והסכנה להידבק במחלות.

פורסם

לא הייתי דואגת לחרדת נטישה, שכן, לכלבים יש זיכרון של עציץ, אין להם תחושה של זמן ואם נעדרת מהבית שעתיים או יומיים הם לא ירגישו בהבדל ויקפצו עליך כך או כך. מה שכן הייתי דואגת זה שהיא לא תידבק במשהו חלילה במקום הזה. כשהפנסיון זול - זה חשוד. אני אמליץ לך לקחת אותה לבדיקה שיגרתית אצל הוטרינר מיד אחרי שתחזרו הביתה ושבועיים לאחר מכן להמשך מעקב, שכן, מחלות מסויימות יש להן תקופת דגירה. גם אם עשית את כל החיסונים, מהלחץ שאליו היא נכנסת ברגע שהיא מגיעה למקום כזה, זר ומנוכר ומלא ריחות וקולות זרים לה וכלבים גדולים שנובחים, זה מפחיד, זה מלחיץ, וסטרס הוא אחד הגורמים הראשונים לירידה במערכת החיסונית, שם מתחילה הבעיה והסכנה להידבק במחלות.

איזה שטויות אלק אין תחושת זמן!!

בגלל זה כדאני חוזר הביתה אחרי חצי יום הוא קצת שמח וזהו ואם אני חוזר אחרי יומיים הוא משתגע ומתחיל לבכות מהתרגשות

פורסם

ברור שיש לכלבים תחושת זמן ... כשאני חוזר מהבית ספר הכלבה שלי נובחת ומכשכשת בזנב אבל למשל שחזרתי מהטיול שנתי אז היא ממש קפצה עליי וממש שמחה... לא יודע איך להסביר את זה צריך לראות את זה, אני מאמין שלמיי שיש כלב יודע למה אני מתכוון.

בקיצור אני חושב גם שעדיף להשאיר אצל מישהו מוכר לבעלים ולכלב , עדיף על אכסניה לכלבים או מה שזה לא יהיה שאתה לא מכיר ולא יודע מה עושים שם עם הכלבים , אבל אם ממש אין אפשרות תנסה להתקשר לאנשים שהכלבים שלהם נשארו שם או משהו ... :nixweiss:

ד"א גם לי יש סמויד :D

פורסם

תשאלו כל רופא וטרינר יגיד לכם שאין לכלבים תחושת זמן. הם אולי יקפצו עליכם יותר אחרי שלא תראו אותם שבוע, אבל עדיין אין להם תחושת זמן, אין להם תפיסה של עבר, הווה או עתיד, ואין להם תפיסה של המושג מוות, שהם יכולים למות מתישהו כמו אצלינו. הכי חמוד זה כשהבעלים בא עם כלב מת לרופא ומספר שהוא מצא את הכלב איפשהו מתחת לאיזה שיח באיזה חור נידח ואומרים "אוי, הוא לא רצה שאני אראה אותו גוסס, הוא ידע שהוא הולך למות". הם לא יודעים כלום, כשהם מתחבאים ככה, הם בעצם בורחים. ממה? מהכאב. כשמכרסם בהם סרטן או משהו וכואב להם, זה אוייב שהם לא רואים ולא תופסים, אוייב שאי אפשר להילחם בו - אז בורחים והם יברחו עד כמה שמצבם יאפשר להם בנסיון להתחבא מהתוקף הבלתי נראה הזה.

פורסם

הכי חמוד זה כשהבעלים בא עם כלב מת לרופא ומספר שהוא מצא את הכלב איפשהו מתחת לאיזה שיח באיזה חור נידח ואומרים "אוי, הוא לא רצה שאני אראה אותו גוסס, הוא ידע שהוא הולך למות". הם לא יודעים כלום, כשהם מתחבאים ככה, הם בעצם בורחים. ממה? מהכאב. כשמכרסם בהם סרטן או משהו וכואב להם, זה אוייב שהם לא רואים ולא תופסים, אוייב שאי אפשר להילחם בו - אז בורחים והם יברחו עד כמה שמצבם יאפשר להם בנסיון להתחבא מהתוקף הבלתי נראה הזה.

חמוד??!!

מה חמוד בבעלים שהחיה שלו מתה??!! :bash:

זה מה שהוטרינר שאת מתלמדת אצלו אולי אמר ואני אומר שהוא סתם מבלבל בשכל ולא מבין כלום.

ויש להם תחושות והם יודעים אם משהו רע מתקרב למשל ברקים \רעידות אדמה\ערבי.

והסיבה שהם הולכים לשכב במקום מסויים זה אינסטיקט וזה נובע מהמהערכת עצבים שצריכה להירגע אבל אז הם מתים כי הם לא שרדו.

פורסם

לא איכפת לי ממה שאזה וטירנר אומר ... איך זה שהכלבה שלי הרבה יותר שמחה נגיד שאני או מישהו מהמשפחה חוזר אחרי כמה ימים ולא אחרי כמה שעות?

פורסם

אהלן.

גם אני גר בחיפה והיו לנו שלושה כלבים בו זמנית לפני כמה שנים והיה ממש כיף אבל מסרנו אותם אחרי כמה שנים.

בקיצור לכל חופשה שתלך ותרצה להשאיר את הכלבה שלך במקום נורמלי עם משפחה שמתה על כלבים. אנחנו נשמור על הכלב לכמה זמן שתצטרך במחיר של פנסיון ואפילו פחות.

ויש לי ניסיון עם פנסיונים לכלבים וזה ממש מבאס , הם כל היום באיזה כלוב לפעמים אפילו לבד , יוצאים איזה פעמיים שלוש ביום לטיול וזהו. לעומת אצלנו שתמיד יש מישהו בבית וכולם אוהבים כלבים ומה שבטוח זה שהכלב יזכה כמעט 24/7 לליטופים ואהבה. (חמישה ילדים ואמא שמתה על חיות).

יש גם המלצות אם אתה רוצה מאנשים (וכלבים) אחרים ;)

חבל שראיתי את זה רק עכשיו פשוט רק היום חזרתי מסיני.

בקיצור אם תצטרך פעם , שלח לי הודעה בפרטי ונדבר.

פורסם

חמוד??!!

מה חמוד בבעלים שהחיה שלו מתה??!! :bash:

זה מה שהוטרינר שאת מתלמדת אצלו אולי אמר  ואני אומר שהוא סתם מבלבל בשכל ולא מבין כלום.

ויש להם תחושות והם יודעים אם משהו רע מתקרב למשל ברקים \רעידות אדמה\ערבי.

והסיבה שהם הולכים לשכב במקום מסויים זה אינסטיקט וזה נובע מהמהערכת עצבים שצריכה להירגע  אבל אז הם מתים כי הם לא שרדו.

לא, לא רק וטרינר שאצלו אני מתלמדת, כל וטרינר או מרצה וגם הוטרינר שעבדתי אצלו אמרו את אותו הדבר ולא, הם לא למדו באותן פקולטות. אתה יכול להסביר לעצמך את המצב איך שאתה רוצה, אבל יש דבר כזה שנקרא איש מקצוע ויש דבר כזה שנקרא עובדה מדעית ו-2 הדברים האלו יכולים להסביר לך את זה יותר טוב. ובחיי, כמה ישראלי מצידך להגיד על דוקטור, ולא אחד, שהוא מבלבל בשכל ולא מבין כלום.

נתחיל בכך שמערכת העצבים מתחלקת ל-2. רצונית ולא רצונית. הרצונית מתחלקת לעוד 2 חלקים - סימפטטית ופארא-סימפטטית והן לא מחפשות להרגע, במיוחד לא הפארא-סימפטטית שעובדת שעות נוספות גם אחרי שאתה נותן לו דוזה של קטמין וליום וברגע זה הכלב לא מודע בכלל למה שהוא עושה ויכול לקרוע לך את הצורה ובכלל לכל מה שזז בחדר (כמו שקורה עם אנשים בחדר הכנה לניתוח שם מתחילים בדיכוי מערכות העצבים לפני הרדמה מלאה ובגלל זה גם מפרידים את המשפחה של החולה בשלב הזה כי הדברים שהבנאדם אומר/עושה בזמן הזה יכולים לעשות חרארא לבנאדם שפוי).

נחזור ללמה כלב שהוא עומד למות זוחל לאיזו פינה כאילו מתחבא. ככה. כי ברגע שחיה מרגישה שהיא בסכנה אותן מערכות העצבים שהזכרתי קודם מפעילות את אותו אינסטינקט קדום שקיים אצל כולנו והוא ה-Fight or Flight. כשאין במה להילחם, ה"תוקף" הינו בגדר בלתי נראה מפחינת הכלב, אז מה נשאר לכלב לעשות? לברוח. והוא יברח עד שלא יהיה לאן לברוח עד בוא הסוף המר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים