עבור לתוכן

שאלות בקשר לנגן האייפוד

Featured Replies

פורסם

בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ.

גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת).

השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה עזרה...

פורסם

יש מישהו שעובד על עדכון כמעט כל פעם שהוא יוצא והופך אותו לאחד עם ממשק עברי.

העדכון לעברית מבטל את האחריות, אבל תמיד אפשר לשחזר לאנגלית המקורי ואף אחד לא ידע...

פורסם

יש מישהו שעובד על עדכון כמעט כל פעם שהוא יוצא והופך אותו לאחד עם ממשק עברי.

העדכון לעברית מבטל את האחריות, אבל תמיד אפשר לשחזר לאנגלית המקורי ואף אחד לא ידע...

איך תשחזר לאנגלית בדיוק אם המכשר יהיה כבר הרוס ודורש תיקון?? :bash:

פורסם

תלוי מה נהרס...

אם ההארד דיסק נהרס, הם לא ידעו שעדכנת את התוכנה כי אי אפשר יהיה לקרוא מה שכתו בשם, אם הבטריי הנהרסת - זה לא קורה בבת אחת, הי אדועכת, ולפני שהיא תמות תשחזר. אם משהו אח רנשבר או נהרס (הגוף המסך) זה לא בעיה.

תחשוב קצת זמן לפני שאתה דופק לעצמך פטי שבראש...

פורסם

איך אתה יכול לעשות עידכון גירסה אם המכשיר הרוס ואתה/המסך הרוס/הכפתורים וכו'...?

אני לא בטוח איך עושים עידכון גירסה בIPOD, אבל אם זה כמו בIRIVER (דרך המכשיר עצמו) אז אתה לא יכול לעשות את זה בלי שהמכשיר מתפקד כראוי...

(ולמי שדופקים פטיש בראש בתמונה הוא אתה... ;))

פורסם

הבנתי את הקטע עם הפטיש...

באאיפוד צריכים שהחיבור למחשב וההארד דיסק יהיו תקינים.

העדכון נעשה דרך המחשב, עושים RESTORE לתוכנה המקורית והכל בסדר. זה תהליך של 10 שניות. גם בטרייה של דקה תספיק... מסך לא צריך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים