פורסם 2005 באפריל 2020 שנים שלום לכולם! אני רוצה לחבר למחשב מסך LCD או VFD ! מאיפה אני משיג מסך כזה באינטרנט?אתם יודעים איזה דגמים של מסכים יש לNEC לחיבור למחשב (עם בקר HD44780 ) ?תודה לכל העונים!
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מסכי LCD של 2 או 4 שורות אתה יכול למצוא באריהבhttp://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcdב-VFD-ים למיניהם עוד לא נתקלתי בארץ
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אני בדיוק עובד על פרוייקט עם מסך שלקחתי מ די וי די שנהרס... קצת תקוע כי שרפתי את הספק שלו אבל זה עבד....רק צריך לסיים את הדרייוור שלו ולהתאים אותו ל HDבלהלבהאם יש לך משהו אני אשמח לעזור לך איתובכל מקרה אני אישית לא אוהב את ה LCD הם מאוד עלובים - מנסיון - יש לי את ה 2X16 וגם 20X4לא משהו בכלל ה LCD
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים VFD אני נתקלתי .....אם אתם בקטע אז ב RS ישראל - או בשם השני - החברה המרכזית לרכיבים .... זול לדעתי זה לא יצא יש להם שם גם מסכים גראפיים
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים VFD אני נתקלתי ..... אם אתם בקטע אז ב RS ישראל - או בשם השני - החברה המרכזית לרכיבים .... זול לדעתי זה לא יצא יש להם שם גם מסכים גראפיים אממ, נחמד ידוע לך עוד פרטים עליהם? אתר שלהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.