עבור לתוכן

היי,אני חדש בנושא וצריך יעוץ למודינג...

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני בן 13 ואני מת על מודינג,צבעתי את המארז מלבן לשחור,ראו תמונה,אני צריך יעוץ מה לעשות למארז המסכן,לא לדאוג אני עושה את זה עם אבא שלי חחח...

מאוד רצוי שיצא זול כי ההורים שלי במינוס בגלל שקנינו בית חדש ולכן אין דמי כיס.....

תודה מראש!

מצטער על הבורות ועל התמונות שיצאו גרוע ביותר!!

DSC01877.JPG

DSC01878.JPG

פורסם

כמובן לצבוע את הכוננים המזעזעים האלה.

חיתוף צורה על הדלת, ותאורה קלילה מבפנים - לא מדובר על חלון מכוון שהדלת האקטיבית שלך חסומה ע"י השולחן.

חיתוך של עיגול מושלם + גריל מקדימה, עם מאורר לדים.

פורסם
  • מחבר

1.אם אני יצבע את הכוננים עם ספריי הם לא יהרסו?אם כן מה אתה מציע?

2.גריל ומאורר אבא שלי מביא לי מהעבודה,כמה כל זה יוצא לי?

תודה רבה רבה על התגובה המהירה,אם יש עוד עצות אז בבקשה...

פורסם

דבר ראשון אם תצבע מרחוק ושכבה דקה, שום דבר לא יהרס, מקסימום מעבירים סכין מסביב למגש שלא ידבק. אבל עדיין זה לא הכי מומלץ.

אם תוציא את הסידירום מהמארז, תוכל לפרק את הפאנל הקדמי דיי בקלות, ואז לצבוע אותו בנפרד.

דרך אגב, ה"ריבוע" של המגש יתפרק לך, וההרכבה חזרה מאוד קלה פשוט משחילים את זה מלמעלה כלפי מטה על המגש :)

בכל מקרה...

גריל אתה מביא מאבא שלך

מאורר לדים - חייב! שיהיה יפה בפאנל.. מאורר בלי לדים לא יהיה "תפל", דבר כזה עולה בערך 50 שקל ל80ממ ו65 שקל ל120ממ.

החור במארז לא אמור לעלות לך כלום, אם אין לך את הכלים המתאימים תשתמש בחברים של אבא שלך, שכנים וכאלה..

תאורה פנימית שתדגיש את החור במארז יעלה בערך 60 שקל, ופרספקס לכסות את החיתוך יעלה 35-45 שקל אם אתה עושה את החיתוך ממש גדול.

אם ההוצאות לא נוחות לך אתה יכול לעשות את זה בשלבים, חבל לקצץ בדברים כי אולי זה יצא פחות יפה.. :)

המון בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה רבה רבה,לדעתי אני לא מספיק "כשר" בישביל לעשות את החיתוך בישביל הפרספקס,אחלה של עצה נתתה לי עם הפנאלים של הסידי והצורב,אני עושה מאורר בלמעלה של הארז ואחד באמצע של הצד אם אתה מבין למה אני מתכוון,אתה יודע איפה אפשר לקנות כל מיני "שבלונות" שאפשר לרסס על המארז ואז יצא לי יפה,ראיתי פה אחד שעשה להבות וזה יצא לו מגניב אז לדעתי אני הולך על זה במקום החלון פרספקס!!

תודה בכל אופן,עזרת לי מאוד לעשות את התוכנית שלי!!

תגיד כמה עולים לדים ואיפה אפשר לקנות?

(הום סנטר?)

פורסם

הום סנטר? אולי..

כל חנות אלקטרוניקה שכונתית.. יש המון כאלה בכל עיר, עניין של שקלים בודדים (תבקש לד UB + הנגד המתאים לו (המוכר יכול לחשב בשבילך את הניגודיות)).

מה עוד...

שבלונות אתה לא קונה, אתה מדפיס תמונה על דף, וגוזר את ה"בפנים" של התמונה, מה שתרצה לצבוע.

פורסם
  • מחבר

אוקי..

צבעתי את הכוננים,מחר אני אלך לקנות את הלדים ויש לי שאלה:

איפה לעזעזל לתקוע אותם??!?!?! חחח...

ואיך לחבר אותם?

בעניין ההדפסה,יש לך אתר טוב לכאלה?

תודה על הסבלות לבורות שלי...

פורסם

ללדים תבנה אלמנט תאורה יש מדריך באתר....

בנוגע להדפסה תתדפיס מה אתה רוצה לחתוך/לצבוע

ותחתוך את הבפנים שלו כמו vatos locos אמר

יוצא לך שבלונה פשוטה

אם אתה רוצה לרסס אז ממולץ לעשות שבלונה מחומר יותר חזק מ נייר נגיד כמו קרטון

אם אתה רוצה לחתוך תעביר למארז ותחתוך

פורסם
  • מחבר

אממ..

לא הבנתי,לצייר על קרטון ואז לרסס?

2.אניי רוצה לדים רק למאורר יש לך מדריך טוב,אני לא מבין כלום בזה,ראיתי פה מדריך אבל אני לא מוצא.

תודה על התמיכה הסובלנית בגלל הטיפשות הלא גמורה שלי...

פורסם

לא תקבל אפקט רציני שאתה מכניס לדים למאורר רגיל...

האפקט מתקבל בצורה טובה רק על מאוררים שקופים.

הכי קרוב לזה שאפשר זה לצבוע את המאורר בצבע כסף, אבל גם אז זה לא אטרקציה.

פורסם
  • מחבר

טוב..

ותגיד בעניין הריסוס של הצורות,יש לך תמונות יפות לכאלה,ראיתי באתר כמה אבל אני מחפש משהו אחר,אולי יש לך אתר או משהו?

פורסם
  • מחבר

ובקשר לריסוס,יש לך אתר טוב לכל מיני מדבקות יפות וכאלה שאפשר להדפיס?

פורסם

אחי, חלק מחוקי הפורום זה שאסור להקפיץ (משמע, לשלוח שני פוסטים ברצף).

ועשית את זה יותר מידי פעמים בתארד הזה.. שתקתי כי אתה חדש פה, אבל חשוב שתדע את החוקים :)

בכל מקרה, אתה לא צריך אתר, יש את

http://images.google.com

תרשום בחיפוש כל סמל או מה שתרצה לצייר על המארז, ותבחר לך ציור פשוט שיהיה לך קל לגזור :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים