פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אוקיי אתמול הוא קנה את הפריטים הבאים: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והוא קנה גם HD SATA 8MB - 160GB.. וגם AMD 3200 - 939 אז בקיצור הוא אומר שהוא מכניס דיסק של Windows XP- PRO. והוא מתחיל לעשות את הבוט ואז שהוא נגמר הוא מתחיל מהתחלה, כנראה כי הוא לא מזהה את הHD?.. מישהו יכול לעזור לו איך להגדיר את הHD בלוח החדש? תמונות המחשה: כאשר הוא מסיים את זה: הוא אמור להגיע לתמונה הזאת, התקנת ווינדוס: אבל במקום זה הוא מגיע לפה, חוזר אחורה!!..
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר אוקיי אני אגיד לו.. אבל עוד שאלה למקרה שהוא ישאל איך מגדירים את הג'אמפר..?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים שהוא יבדוק שהוא מחובר כמו שצריך ושהג'מפר שלו מוגדר כמו שצריךאיזה ג'מפר ב SATA?צריך להתקין את הדרייברים של הבקר SATA בתחילת ההתקנה שהוא רושם בצד ימין למטה Press <Key> to Install Third Party SCSI or RAIDלא זוכר איזה מקש זה בדיוק אבל הבנתם את הרעיוןמתקינים את הדרייברים וזהו
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים בתחילת ההתקנה של ה XP (אני מניח שזה מ Boot ואם לא אז מכניסים דיסקט איתחול ונכנסים לכונן דיסקים ואזcd i386winntוזה יריץ את ההתקנהואז הוא מריץ למטה כל מיני דברים ורושם בצד ימין למטה "Enter.... to Install Third Party SCSI or RAID"לוחצים על הכפתור שהוא רוצה ומתקיניםואז ההתקנה של ה XP רצה בסבבה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר I guess u ment here: תודה גבר עזרת לי מאוד! מחר אני אודיע לכם פשוט הוא ישן החמוד
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים I guess u ment here: תודה גבר עזרת לי מאוד! מחר אני אודיע לכם פשוט הוא ישן החמוד אכן אכן בדיוק שם בהצלחה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.