פורסם 2005 באפריל 2020 שנים היי אנשים , קודם כל רציתי לדעת אם המחיר 500 ש"ח , הוא בסדר לרמקולים האלהNorthridge N38 של JBLרמקולים למערכת קולנוע ביתית , רמקולים קידמיים.ואם למישהו יש מושג כמה RMS הם , זה יעזור .בכל מקרה , יש לי כאן רסיבר של JVC RX5032V , ועד היום היו מחוברים אליו מקדימה רמקולים שלPeerless Magic7 שאם כל מה שאתם אומרים עליהם , נתנו סאונד דיי יפה.(בתמורה לכסף ששילמתי עליהם)בכל מקרה עכשיו , העברתי את המג'יק מלפנים , לאחור , וה JBL , מיקמתי מקדימה.אממ וכמו שאתם מנחשים , המגבר כבר לא היה מסוגל להסתדר עם 4 רמקולים כאלה , והוא מזייף ב 36-38 .(ושומעים דיי חזק וצליל נקי עד שהוא מתחיל לזייף)ב וויליום 42-44 , בסאונד באס וקצבי "בלאגן" כזה.. שומעים כבר ממש לא טוב.רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות במגבר הזה לעשות משהו שקצת יתן לו יותר כוח , אם אני יוריד באס יעלה טרבל , או להפךאולי משהו שקשור ל LFE ? או ששמתי לב שיש לי שם לרמקולים קידמיים \ אחוריים \ סנטר בנפרד , LARGE \ MID \ NONE , מה ההבדל בינהם?כרגע זה מוגדר על LARGE לקידמיים + אחוריים , ומיד לסנטר.או שאני ישחק עם המרחק של הרמקולים , כרגע זה מוגדר על מטר וקצת הקידמיים , וחצי מטר האחוריים.אם אני יוריד \ יעלה זה ישנה משהו?קיצר , יש איזה סיכוי קלוש שאני יכול לעשות משהו כדי שיעלה לי אפילו קצת את הווליום ?ויוריד את הדיסטורשיין ?ולכל החחמולוגים , אפשרות לקנות מגבר חדש , כרגע לא אפשרית , יש לי הוצאות יותר חשובות :\וחוות דעת כללית על הרמקולים הנ"ל.תודה :-*
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים 1. 175W RMS אם תשחק עם המרחק זה לא ישנה כלום וחוות דעת כללית על הרמקולים הנ"ל רמקול מצויין בשביל 500 ש"ח מיפרט: Maximum Recommended Amplifier Power: 175 Watts Impedance: 8 Ohms Sensitivity (2.83V @ 1m): 90dB Frequency Response (-3dB): 45Hz - 20kHz Crossover Frequency(ies): 1000Hz, 5000Hz High-Frequency Driver: 3/4" Titanium-laminate dome with EOS waveguide Midrange Driver: 4" PolyPlas cone Low-Frequency Driver: 8" PolyPlas cone אלו הרמקולים??
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר הדבר היחיד שהבנתי ממה שרשמת על הרמקול , זה שהוא מצוי ין כל השאר אין לי מושג מה זה אומר :\מה המחיר שלו פחות או יותר בשוק?ואין משהו לשחק עם המגבר לשפר איך שהוא את הווליום?עריכה : וכן , אלו הרמקולים.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אם המגבר שלך מתחיל לזייף אז הוא שווה לת$ת ואין מה לעשותמאיפה קנית אותם בכזה מחיר, זה ניראה חשוד .
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אם המגבר שלך מתחיל לזייף אז הוא שווה לת$ת ואין מה לעשותמאיפה קנית אותם בכזה מחיר, זה ניראה חשוד . מצטרף
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר זה לא חנות , זה דרך בן אדם שאני מכיר.(הם לא גנובים)אם אתה רוצה , יש לו עוד כל מיני דגמים של רמקולים של חברתMS - אחלה רמקוליםו Eltax , במחירים ממש טובים.בוא נגיד 40-50 אחוז מהמחיר המקורי שלהם.אבל זה לא קשור לת'רד הזה , ככה שאם אתה רוצה , תפנה אליי באיסיקיו ואני יתן לך עוד פרטים.267075959
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.