פורסם 2005 באפריל 2120 שנים דעה של בנאדם היא לא שטות, "עובדה" מצוצה מהאצבע שקרית ולא מבוססת היא כן שטות.וצר לי לאכזב אותך, זה בדיוק מה שעשית פהבפעם הבאה שאתה לא יכול להסביר משהו במילים, חסוך ממנו את הקשקושים שלך.אני חושב שכרטיסי ATI יותר איכותים לא טוב לך עם זה קפוץ מהגג.. :lamer:
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אין לי בעיה אם מה שאתה חושב, רק תעשה לי טובה, אל תשתף אחרים בקשקושים שלך.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אני חושב שכרטיסי ATI יותר איכותים לא טוב לך עם זה קפוץ מהגג.. :lamer:איזה כיף להתעורר בבוקר לויכוח עינייני , על רמהחשבתי שחברים פה יאחלו חג-שמח , אחד לשניכנראה טעיתי , מישהו פה התעורר על צד שמאל חג-שמח לך
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים איזה כיף להתעורר בבוקר לויכוח עינייני , על רמה חשבתי שחברים פה יאחלו חג-שמח , אחד לשני כנראה טעיתי , מישהו פה התעורר על צד שמאל חג-שמח לך חח דווקה התאוררתי עם מצב רוח סבבה אבל מישהו היה חייב להרוס אותו חג שמח לכולם. (גם לך XPloiTeR )
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אולי תפיסקו להתוכח אם אתם רוצים תתוכחו בפרטי אני לא חושב שיש בזה תועלת לפותח התארד
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אין לי בעיה אם מה שאתה חושב, רק תעשה לי טובה, אל תשתף אחרים בקשקושים שלך.ועם הודעה זו נסיים את הדיון המרתק הזה, חבל שהוא נגרר לויכוחי סרק,חג שמח לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.