עבור לתוכן

6600GT הוא הכי טוב במחיר שלו?

Featured Replies

• תגובות 39
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזה , נראה יותר חזק מ6600GT

צריך לראות השוואה בין 6600GT לבין x800 128MB

אני לא מבין מה הבעיה...

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2290&p=7

The Radeon X800 is sort of the inverse of the X850 Pro: its basically an underclocked version of the X800 Pro. With a 400MHz core clock and moderately paced 700MHz (effective) memory, this cheap, 12 pixel pipeline, 128mb card is ATI's answer to NV41 (GeForce 6800 non-Ultra)

פורסם
  • מחבר

אז כדי ללכת על x800 בגירסא של 1280MB?

או על PX6600GT

הוא יתן לי ביצועים יותר טובים לאומת 6600GT

פורסם

ה X800 נותן ביצועים עדיפים על 6600GT האיתי הולך עלו. :)

פורסם

האמת זה מאוד תלוי במשחקים.. מה לעשות.. חסות :bash:

אבל אני אישית אוהב יותר את כרטיסי הATI.. בכלל ATI חברה לדעתי הרבה יותר טובה ועקבית מNvidia.. יש לה יותר עתיד לדעתי..

Nvidia תקועים..

כל מקרה אם הפרש המחירים של 300 ש"ח לא מפריע לך >>>> X800

פורסם

האמת זה מאוד תלוי במשחקים.. מה לעשות.. חסות :bash:

אבל אני אישית אוהב יותר את כרטיסי הATI.. בכלל ATI חברה לדעתי הרבה יותר טובה ועקבית מNvidia.. יש לה יותר עתיד לדעתי..

Nvidia תקועים..

כן גם אני חושב ככה הכרטיסים של ATI יותר איכותים... אני לא אומר שכרטיסים של אנוידיה לא טובים אין לי שום דבר נגד אנווידיה היה אצלי מעל 4 שנים כרטיס של אנוידיה...

פורסם

"הכרטיסים של ati יותר איכותיים".

המשפט הזה מאוד לא מדויק.

הבחירה בכרטיס מסך מושפעת ישירות מהתקציב בשבילו, ולכן אתה צריך להוסיף עוד פרטים, כי לשוק הבינוני-מינוס (1200ש"ח בערך), דווקא ה6600GT הוא הכי טוב, וככה לכל תקציב יש את הכרטיס הכי "איכותי" המתאים לו.

בדיוק בגלל זה אני לא אוהב הכללות.

אגב, לבחור שאמר שnvidia תקועים, ושאין להם עתיד...

אני לא יודע אם שמת לב, אבל לכרטיסים של nvidia קיימת הטכנולוגיה שנקראת sli, שעד כמה שידוע לי עוד לא קיימת אצל הכרטיסים של ati.

לדעתי, אם אתה מחפש כרטיס 6600gt איכותי, כדאי לקחת דווקא את הכרטיס של אלבטרון, כיוון שיש לו את הקירור הכי טוב מבין כולם (לפי השוואות באינטרנט, וניסיון אישי שלי עם כרטיסים מהסוג הזה). החסרונות היחידים בו הם שהקירור של הזכרונות אצלו מודבק, וזו בעיה להחליף אותו, ושהבאנדל שלו דיי דליל...

פורסם

האמת זה מאוד תלוי במשחקים.. מה לעשות.. חסות  :bash:

Nvidia תקועים..

כן גם אני חושב ככה הכרטיסים של ATI יותר איכותים... אני לא אומר שכרטיסים של אנוידיה לא טובים אין לי שום דבר נגד אנווידיה היה אצלי מעל 4 שנים כרטיס של אנוידיה...

אנשים מאיפה השטויות האלה שאתם מקשקשים?!  :o

כשאתם אומרים איכות למה אתם מתכוונים? לPCB? לאיכות תמונה?

אם אתה מתכוונים פיסית לכרטיס (מה שנשמע כתירוץ קלוש) אז זה קשור ביצרןף ויש איכותיים יותר ואיכותיים פחות.

אם אתם מתכוונים לאיכות תמונה, בדור האחרון nVidia השתפרה בעשרות מונים, ורבים טוענים שבדור האחרון דווקא איכות התמונה טובה יותר אצל nVidia (בלי להזכיר כמובן את תמיכתה הבלעדית כרגע בPS3)...

סדרה 6 של nVidia נחשבת להצלחה מסחררת, ותרמה רבות לחיזוקה הכלכלי של nVidia והעתיד שלה נראה מעולה (וכמובן יש את סדרת הNF המופרסמת).

בכל מקרה, חשוב לי לציין שאני לא בא לטובת nVidia חלילה, רק חשוב לי להציג את העובודת.

פורסם

אנשים מאיפה השטויות האלה שאתם מקשקשים?! :o

דעה של בן אדם על מוצר מסויים היא לא שטות וזכותו להביע את דעות על חברה\ מוצר מסויים על פי ניסיונו האישי.

והאיכות שאני מתכוון עליה אני לא יכול להסביר במילים.

ושוב פעם לא אמרתי שהכרטיסים של NVIDIA פחות טובים משל ATI והאפך.

פורסם

תאמין לי אני מודע טוב מאוד לתמיכה בכרטיסי הדור החדש של ג'יפה 6 בSM3 או PS3 איך שלא תקרא לזה..

פשוט לדעתי זה פשוט לא יתרום להם בגרוש.. כי גם הטכנולוגיה הזאת לא מנוצלת כרגע או שמנוצלת אבל ממש טיפה (לא ממש מבין בעניין).. ושהיא תנוצל הכרטיסים העכשיווים כולל 6600GT וכמובן שכולל את X800 תאמינו לי שגם הם יתיישנו.. וגם ה6800U וגם הX800XTPE מה לעשות.. אולי לא יתיישן יתיישן אבל כמובן שיבואו הבאים..

כמו שפעם אנשים חשבו שאין מעבר ל9800XT :kopfpatsch: מה לעשות.. יש!..

ותאמין לי בכרטיסי הדור הבא ושATI יראו לנכון להשתמש בטכנולוגית הSM3 הם גם יכניסו את זה לכרטיס שלהם..

עוד דבר.. כל אחד בדעתו ;D אני אוהב אישית את ATI, וגם אני בודק בהרבה השוואות ופשוט אני לא מוצא כמעט השוואות(למעט משחקים כמו DOOM3 שNvidia נותנת החסות ועוד כמה משחקים) שX800XTPE פשוט לא לוקח את ה6800UE.. זה פשוט ככה חד וחלק.. הכרטיס הטוב ביותר של ATI גובר על הכרטיס של Nvidia מה לעשות.. יש עובדות!

אז מה אינטל עשו? ראו שהכרטיסים שלהם חלשים יותר, והבינו שהם צריכים יותר לפנות לאנשים שהתקציב שלהם ממוצע כמו של רובנו, והורידו את המחירים משמעותית של 6600GT שבכלל אמור להיות המתחרה של X700.. כמובן שה6600GT הוא המנצח הבלתי מעורער.. אז הוא עולה דרגה ומתחרה בX800 שבכלל לא אמור להתחרות עמו אלא עם יריבו המושבע ( :s07:) ה6800...

ובקשר למה שאמרת לאיכות התמונה.. אני דווקא שמעתי אחרת.. לא יודע תקן אותי אם אני טועה אבל לפי מה שאומרים כרטיסי הג'יפה מתאפיינים פחות באיכות התמונה, כמובן שהאיכות גבוהה מאוד אבל ATI = איכות תמונה גבוה יותר וNvidia = מהיר יותר נקרא לזה? עובד חלק יותר אולי..

תקן אותי אם אני טועה...

שמע אני לא ממש מבין בזה ואני יודע שאתה מבין בזה יותר ממני :) זו היא רק דעתי.. אם אני טועה באיזה שהוא דבר תקן אותי אחי :) אני אשמח ללמוד מכל מי שמבין :xyxthumbs:

פורסם

תאמין לי אני מודע טוב מאוד לתמיכה בכרטיסי הדור החדש של ג'יפה 6 בSM3 או PS3 איך שלא תקרא לזה..

פשוט לדעתי זה פשוט לא יתרום להם בגרוש.. כי גם הטכנולוגיה הזאת לא מנוצלת כרגע או שמנוצלת אבל ממש טיפה (לא ממש מבין בעניין).. ושהיא תנוצל הכרטיסים העכשיווים כולל 6600GT וכמובן שכולל את X800 תאמינו לי שגם הם יתיישנו.. וגם ה6800U וגם הX800XTPE מה לעשות.. אולי לא יתיישן יתיישן אבל כמובן שיבואו הבאים..

כמו שפעם אנשים חשבו שאין מעבר ל9800XT :kopfpatsch: מה לעשות.. יש!..

ותאמין לי בכרטיסי הדור הבא ושATI יראו לנכון להשתמש בטכנולוגית הSM3 הם גם יכניסו את זה לכרטיס שלהם..

עוד דבר.. כל אחד בדעתו ;D אני אוהב אישית את ATI, וגם אני בודק בהרבה השוואות ופשוט אני לא מוצא כמעט השוואות(למעט משחקים כמו DOOM3 שNvidia נותנת החסות ועוד כמה משחקים) שX800XTPE פשוט לא לוקח את ה6800UE.. זה פשוט ככה חד וחלק.. הכרטיס הטוב ביותר של ATI גובר על הכרטיס של Nvidia מה לעשות.. יש עובדות!

אז מה אינטל עשו? ראו שהכרטיסים שלהם חלשים יותר, והבינו שהם צריכים יותר לפנות לאנשים שהתקציב שלהם ממוצע כמו של רובנו, והורידו את המחירים משמעותית של 6600GT שבכלל אמור להיות המתחרה של X700.. כמובן שה6600GT הוא המנצח הבלתי מעורער.. אז הוא עולה דרגה ומתחרה בX800 שבכלל לא אמור להתחרות עמו אלא עם יריבו המושבע ( :s07:) ה6800...

ובקשר למה שאמרת לאיכות התמונה.. אני דווקא שמעתי אחרת.. לא יודע תקן אותי אם אני טועה אבל לפי מה שאומרים כרטיסי הג'יפה מתאפיינים פחות באיכות התמונה, כמובן שהאיכות גבוהה מאוד אבל ATI = איכות תמונה גבוה יותר וNvidia = מהיר יותר נקרא לזה? עובד חלק יותר אולי..

תקן אותי אם אני טועה...

שמע אני לא ממש מבין בזה ואני יודע שאתה מבין בזה יותר ממני :) זו היא רק דעתי.. אם אני טועה באיזה שהוא דבר תקן אותי אחי :) אני אשמח ללמוד מכל מי שמבין :xyxthumbs:

איך אינטל קשורה לסיפור? :lol:

פורסם

חחח אופס זה אמור להיות Nvidia

פשוט אני לא סובל את אינטל ואיך שכולם קונים אותם בגלל שיש להם שם.. בעוד AMD מזיינים להם את האמא של הצורה..

וגם ככה זה בד"כ בכרטיסי מסך.. האנשים שלא מבינים בחומרה קונים בד"כ nvidia- בימים ההם ג'יפה 4, והיום הם קונים FX-5200 ומתלהבים שיש להם כרטיס מסך מתקדם :nixweiss:

פורסם

פשוט אני לא סובל את אינטל ואיך שכולם קונים אותם בגלל שיש להם שם.. בעוד AMD מזיינים להם את האמא של הצורה..

וגם ככה זה בד"כ בכרטיסי מסך.. האנשים שלא מבינים בחומרה קונים בד"כ nvidia- בימים ההם ג'יפה 4, והיום הם קונים FX-5200 ומתלהבים שיש להם כרטיס מסך מתקדם :nixweiss:

בוא לא ניכנס לנושא של מעבדים עכשיו זה לא הדיון והפורום.

ובקשר להשווה שלך למעבדים וכרטיסי המסך אני חושב שהמצב הרבה יותר מתון, ATI מוכרת לא פחות טוב מ NVIDIA שלא נדבר על זה שATI בהרבה יותר וותיקה.

פשוט ATI "ישנה" בזמן ש NVIDIA עלו ל"שילטון" לפני מספר שנים...

פורסם

אדוני פאן-בוי?

אתה לא יכול לומר שamd מזיינים את הצורה לאינטל.

כי שוב, יש דברים שהמעבדים של אינטל יותר טובים בהם, ויש דברים שהמעבדים של amd טובים בהם.

אין דבר כזה "החברה הזאת יותר טובה מהשניה".

אתה צריך לבדוק כל מוצר לגופו ע"י השוואה למוצרים אחרים מאותו סוג המיועדים לאותו שוק(נמוך/בינוני/גבוה).

זה שאינטל נחשבת בפי רוב הצרכנים בארץ כחברת מעבדים מספר 1, זו לא סיבה לשנוא את אינטל, זאת דווקא סיבה להעריך את איך שהיא השתלבה בארץ, ואת איך שהיא גרמה (כמעט) לכל ישראלי שחושב על מחשב/מעבד, לחשוב על המילה "פנטיום".

פורסם

דעה של בן אדם על מוצר מסויים היא לא שטות וזכותו להביע את דעות על חברה\ מוצר מסויים על פי ניסיונו האישי.

דעה של בנאדם היא לא שטות, "עובדה" מצוצה מהאצבע שקרית ולא מבוססת היא כן שטות.

וצר לי לאכזב אותך, זה בדיוק מה שעשית פה

כן גם אני חושב ככה הכרטיסים של ATI יותר איכותים..

בפעם הבאה שאתה לא יכול להסביר משהו במילים, חסוך ממנו את הקשקושים שלך.

והאיכות שאני מתכוון עליה אני לא יכול להסביר במילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים